![]() |
öldüğüm gün
Ben öldüğüm gün Yeşil bir elbise giy. Bir daha görmeden yüzümü, ellerimi Kırlarda dolaş, şarkı söyle Ağla, gözyaşın çimen beslesin Ulu bir ağacın dalına as resmimi Ben öldüğüm gün Güzel insanlarla konuş Deniz kenarında otur, bir sigara iç Dalgalarla dertleş. Gözlerinin rengiyle boyansın baktıkların Ama karaların uzağından geç |
Sevgİlİm,
Yalan SÖylersem Sana, Kopsun Ve Mahrum Kalsin Dİlİm "senİ Sevİyorum" Demek BahtİyarliĞindan.. Sevg-04;lİm, Yalan Yazarsam Sana, Kurusun Ve Mahrum Kalsin Elİm OkŞayabİlmek Saadetİnden Senİ Sevgİlİm, Yalan SÖylersem Sana, GÖzlerİm İkİ Nadİm GÖzyaŞi Gİbİ AvuÇlarima Aksinlar Ve...... GÖrmesİnler Senİ Bİr Daha... Derdin Ama Senin TÜm DÜnyan Yalan Cikti Be Beni ÖldÜrdÜn Artik Sen Beni Deyil Ben Seni Ölsem Bile GÖrmek Istemiyorum Defol Git Hayatimdan Artik Unutmak Istiyorum Seni LÜtfen Daha Zorlastirma Beni Ve Defol Git!!!!!!!!!!!!! |
Herkesin Alemi Var
Benden Başka Alemde, Varlığımı-; Adadım Bende Aşka Alemde, Dünyalara Bedeledir Senin Tatlı Gülüşün... Bana Alem Ne Gerek Sen den Başka Alem de... |
Sensiz hayat düşünemiyorum
En büyük isteğimsin Nerede olursan ol İnan ki kalbimdesin Sana olan sevgim sonsuz Elveda diyemem sana Vakit geçtikçe İsmini duydukça Yalnız seni düşünüyorum O güzel gözlerini Rüyamda görüyorum Unutma seni ben Mahşere kadar seviyorum yeşil gözlüm gülüm |
Hani seviyordun beni delilerce?
Hani sevecektin beni senelerce? Yalancisin Sen Yalanci! Hani son sevgilin ben olacaktim? Hani benden baskansini görmeyecektin? Yalancisin Sen Yalanci! Hani gözyaslarimi silecektin hep? Oysaki sendin aglamaya sebep! Hani mutlulugu verecekten bana? Nasil kiydin bu zavalli cana? Yalancisin Sen Yalanci! Cokmu gördün ASK'I bana? Layik degilmiydimki ben sana? Hani seviyordun? Hani bensiz olamiyordun? Yalancisin Sen Yalanci! Hani sen oynadinya simdi benimle, Umarim birgün sende karsilasirsin baska birinle! Seversin gercekten delilerce - benim gibi, Fakat oda insallah olur - senin gibi Y A L A N C I ! |
Fayda etmez oldu resimler artık,
Ellerin elime değmeli gülüm. Aşılmaz denilen hasret surları Sevdamıza boyun eğmeli gülüm. Ayrılık ölümün ikiz kardeşi, Bulunmaz dünyada başka bir eşi, Bu kara geceye vuslat güneşi Zamanıdır artık doğmalı gülüm. Tohumlar toprağa düşsün bu gece Çözülsün ayrılık denen bilmece Bir sevda ile gel dağlardan yüce İçine dünyalar sığmalı gülüm Akşamın sonunda gece başlarken Ayrılık acısı gönle işlerken Mecalim kalmadı nerdesin derken Hayalin ufkumda doğmalı gülüm |
YüRêGî TûTûKLû SêVDâSî MêrT ÔLmâLî...HâSRêTê DâYâNMâLî KâDîNîNâ DôYMâMâLî...GöZû DîSâRDâ ÔLmâmâLî...NâMûSû ÎcîN YâSâMâLî...BâSî DîK ÔLmâLî...YüRêGî MêrT SöZLêRî KêSKîN ÔLmâLî...Bîr KâDîNî KâLêM GîBî TûTMâLî DêFTêR GîBî YâZMâLî! SîîR GîBî ÔKûMâLî...KâDîNî Bîr ÔK GîBî KâLBîNê SâPLâMâLî!
ÊRKÊK DÊDÎGÎN ÂDÂM GÎBÎ SÊVMÊLÎ!!!... |
Benİ Unutma
BİrgÜn Gelİrde UnuturmuŞ İnsan En SevdİĞİ Hatiralri Bİle Barİ Sen Hergece Yorgun Sesİyle Saat On İkİyİ VurduĞu Zaman Benİ Unutma ÇÜnkÜ Ben Her Gece O Saatlerde Senİ YaŞar Ve Senİ DÜŞÜnÜrÜm Hayalİn İÇİnde PerİŞan YÜrÜrÜm Senlerce Sonra Sana DÖnÜŞÜm Bİr MahŞer GÜnÜnede Rastlasa Benİ Unutma |
Beklermisin mezarlıkta,
Ölülerdir asıl hasta. Kanser hastalıktır lafta İnsanoğlu bir berzahta Nefessiz ediyor gıpta. Bu çukurda halsiz pasta Mahşerde firavun yasta Bu kafa olmaz sunta Hiç bulunmaz mı atıfta Asıl iş değil toprağı almakta İçine en güzel girebilmekte Diyebilmekte Demekte.. |
Sevdim dedin inandım
Sev dedin sevdim Bitdi dedin bitirdim Tek birşeyi bilemedin Ben sana beni sev dedim sevemedin Seviyorum dedim inanmadın Bitdi deme dedim dinlemedin Soğuk taşıma sarılırsın dedim şaka sandın Şimdi ikimiz farklı dünyalarda Ben gerçeklerle bir hoş Sen mezarım başında sarhoş.... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:42 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.