![]() |
Bilemez
Akşam Yatmasını Bilemeyen İnsan Sabah da Kalkmasını Bilemez |
Bilemiyoruz
Arkamızdaki Güneş Çoktan batmış Üşüyoruz Önümüz ise Karanlıklar Sisler içinde Göremiyoruz Sağımız Solumuz Tığ gibi Servilerin Nöbet bekledikleri Mezarlıklarımızla Dolu Oradan Yankılayan Sesleri bile İşitemiyoruz Şaşırmış Bir haldeyiz Ne yapacağımızı Ve Neler olacağını Bilemiyoruz |
Bilmelidir
İnsan İnsan Olduğu Sürece İnsanlığını Bilmelidir |
Bini Birkaç Dolar
Bir zamanlar Dünyada Sevgiler Dostluklar Arkadaşlıklar Dürüstlükler Şeref Ve Namuslar Asla Parayla Satın alınamıyordu Şimdi ise Bini birkaç dolara Satılıyor |
Bir Adamız Kaldı
-Yavru Vatanda şehit olanların anısına- Bir Adamız Kaldı Onu da Kaybedersek Çoluk çocuk Hepimiz Akdenize Bakıp bakıp Ağlayacağız Herhalde |
Bir Ayağı Çukurda
Dünyaya Gelen Her canlının Başlangıştan Ölümüne kadar Geçen Her saniyesinde Bir ayağı Daima çukurdadır |
Bir Babadan Çocuklarına
Bakın çocuklarım Artık büyüdünüz Ama Bana göre Sizler Halen Annenizin Altlarınızı değiştirdiği Küçücük Bebeklerden Başka birşey Değilsiniz Sevmek Sizin de hakkınız Biliyorum Nasıl ben annenizi Anneniniz de beni Sevdiği gibi Önemli olan Herşeyi Birlikte paylaşmak Birlikte yediğimiz Ekmek gibi Biz Bir Aile Değilmiyiz |
Bir Balık Vardı
Bir balık Vardı Denizden Korkuyordu Nedense Karaya çıkmak İstemişti Ama Onu Balıkçılar Yeniden Denize attılar Çünkü O Çok küçüktü |
Bir Damla
Bir damlayla Oluşuyor Herşey evrende... Buharın su, Suyun da Buhar oluşu Gibi... |
Bir Dünya İstiyorum
Bir Dünya istiyorum *******i kapım Ardına kadar açık Huzur içinde Uyuyabileceğim... Bir Dünya istiyorum Gündüzleri Kentlerinin İlçelerinin Ve de köylerinin içinde Rahatlıkla dolaşabileceğim... İnsanlarının Vahşetten uzak Birbirlerine Saygı ve sevgi Gösterdikleri Tanışmasalar bile Aynı yolları paylaşırken Yine de Sabahları günaydın Akşamları İyi ******* diledikleri İnsana yakışır Dört dörtlük Bir Dünya istiyorum... Bir Dünya istiyorum Tüm insanların Vahşetten uzak Birbirlerine Saygı ve sevgi Duydukları Tanışmasalar bile Karşılaştıkları zaman Sabahları günaydın Akşamları iyi ******* Diledikleri İnsana yakışan Dört dörtlük Bir Dünya istiyorum |
Bir Gurbet Şarkısı
Bir Gurbet şarkısı Söylemek istiyorum Ülkeme Ak sütünü İçip Ak ekmeğini Yediğim Aldırma Ülkem Aldırma Bunlar da geçer Neler gelip Geçmedi ki Senin şanlı Tarihinde Sen Dünya Kurulduğu Zaman da Vardın Ve O Batıncaya Kadar da Varolacaksın Aldırma |
Bir Kadın Ve Bir Erkek
-Doktrin Dünyada ilk kez- Bir kadın Ve Bir erkek Mutluysa Eğer Birlikteliklerinde Dünyada Araya Mutlaka En önce Komşuları Girer |
Bir Kuş
Bir kuş Yuva yapmıştı Yıllar önce Halen oturduğum O çatı katının Tam karşısındaki Ağacın Dalları arasına... Sonrada evlendi Çocukları oldu Ne mutlu bana... |
Bir Parti Kurunuz
Eğer Oy verecek Bir parti Bulamazsanız Siz Bir Parti Kurunuz Hiç olmazsa Oyunuz Boşa gitmez |
Bir Resim
-Sevgili babam Vet.Dr.Albay Enver Ersoyun anısına- Bir resim yapmıştım Bir zamanlar Unuttuğum Belkide üç Yaşındaydım... Onu bana Göndermişlerdi Yakınlarım Babamın öldüğü gün... Yastığının altında Bulmuşlar Ölümüne yetişememiştim Ya... |
Bir Saniye Daha Düşün
Bir saniye Daha düşün Lütfen Benden ayrılmak İstiyorsan Eğer Sonsuza Dek O Bir Saniye Bile Sonsuzluk Gibi Olacak Senin için Anılarımıza Dek Sonsuza Dek Ama O Bir saniye İkimizi de Etkileyecek Sonsuza Dek Bir saniye Benden Ayrılmak İstemiyorsan Sonsuza Dek O Bir saniye İkimize de Yeter |
Bir Zamanlar 1
Bir zamanlar Bir telefon sesinin Bile bir anlamı vardı Ama şimdi Herkesin elinde Bir telefon var |
Bir Zamanlar 2
Bir zamanlar Sinema Perdelerindeki En masum Öpüşme Sahnelerinde Bile Gençler Hep bir ağızdan Hop Aile var Diye Bağırırlardı Makiniste Şimdi ise Ne o Gençler kaldı Ne de O Makinistler Ve de Çoluk çocuk Sinema salonlarını Dolduran Aileler |
Bir Zamanlar 3
Bir zamanlar Benimde Bir Annem Ve Babam Vardı |
Birgün
Birgün O herkesi kıskandıran Güzelliğin Bir gül gibi Solduğu zaman Ve bir zamanlar Peşinde koşturup Sonra da yüz vermeyip Gülüp geçtiğin O büyülü gözlerinle Yaktığın canları Tek tek düşünüp Benliğine yenilirsen Eğer Ara bul beni Çünkü ben seni Halen seviyorum Olduğun gibi |
Biri Bitmeden
Biri bitmeden Başka bir savaş başlıyor Bu Dünyada Hangi tarafın yenik Hangisinin de Galip olduğu Belli olmayan Bir savaş Vuran vurana Kıran kırana Konuşan konuşana Sonuç belli olmadan Ve Yeniden bir Savaş başlıyor Bu Dünyada |
Biricik Yavrum
-My Boy a..- -Şarkı sözü olarak yazdığım bu şiirim Antoloji Com. aracılığı ile tüm kompozitörlere açıktır.- Şimdi sen uykudasın,annenin yanında Ama benimlesin,her gece rüyamda İnan annenle ben,mutluyduk eskiden Bir evimiz vardı,seninle süslenen... Sen sen benim,biricik yavrumsun Sen herşeyim,sen tek varlığımsın Biliyorum,gerçeklerin farkındasın... Anlıyorum canım,sormakta haklısın Neden annenle ben,ayrıldık bil neden Çünkü annenle ben,zamanla değiştik Yollarımız ayrıldı,yeni yaşamlar seçtik... Sen sen benim,biricik yavrumsun Sen herşeyim,sen tek varlığımsın Biliyorum,gerçeklerin farkındasın... Sabah uyanınca,hiçbirşey düşünme Her gece erken uyu,anneni de hiç üzme Yine biz rüyalarda,buluşalım seninle O eski evimizde,gel annenle birlikte... |
Birlikteyiz Ya
Ben varken Sen yoktun Veya Sen varken Ben yoktum Önemli olan Varlık Veya Yokluk Değil Şu an Birlikteyiz Ya |
Birşeyler
-Doktrin Dünyada ilk kez- Birşeyler Olabilmek için Öncelikle Birşeyler Yapabilmek Gerekir |
Bitmeyecek
Şiirlerim Ve Şarkılarım Asla Bitmeyecek Ben Ölünceye Kadar Avrupa da Gurbette Yaşasam Bile Ülkeme hasret Ayyıldızlı Bayrağım Dalgalandıkça Mustafa Kemal Ve Yetmiş milyon Atatürkçümüzün Tek bir Ferdine Bile Hasret |
Biz Gökyüzünü De Gördük
Biz Gökyüzünü de Gördük Doğduğumuz Günden beri Gürleyip Şimşeklerini Çakınca Hep birlikte Korktuk ürperdik Maviliğini Yansıtınca Sevindik ısındık Yani biz Gökyüzünü de Gördük |
Bocalamak
Sözcükleri Seçerek Konuşmasını Bilen insanlar Seçmeden Uluorta Konuşanların Karşısında Bocalarlar |
Boğaz Köprüsü
-Tüm çiftlere armağanım- Canım benim... Şu andan sonra, Gündelik Tartışmalarımıza Başlamadan önce, Özellikle Yerlerimizi değiştirelim Ne olur lütfen... Eğer, O andan sonra Yine de Küçücük bir gündelik Çıkarsa, Beni Boğaz Köprüsünden Atacağım Söz sana... |
Borç
Ayrılırken -Beni asla unutamayacaksın- Demiştin Ne kadarda doğruymuş Sözlerin Seni unutabilmek Mümkün değilki Bana bıraktığın borçlarını Ölünceye kadar Ödeyeceğim ya Güzelim |
Böcek
O kadar Küçücük Ve Zavallısınki Böcek Ben Senin yanında Dev gibi Görünüyorum Değilmi Ama Varmı Birbirimizden Bir farkımız Bu Dünyada Acaba |
Bu Dünyadan Giderken
Bu Dünyadan Giderken Arkamızda Dostluklar Kardeşlikler Güzellikler Ve Sevgiler Bırakırsak Eğer Hem Bu Dünyada Anılırız Hemde O Gizlerle Dolu olan Dünyalarda |
Bu Hallere Geldik
Asırlar boyunca Eğri oturup Doğru konuşmaya Çalıştığımız için Bu hallere geldik Bir de Doğru oturup Eğri konuşmasını Becerebilseydik Bırakın Avrupa Topluluğunu Dünya Birliğini Biz Kurabilirdik |
Bulanık Su
Adamın biri, Bulanık suda Balık avlamaya Çalışıyordu... O sırada Balıklardan birisi Arkadaşlarına Gülerek, -Ne aptal bir yaratık değilmi- dedi -Bu su da bizi avlamaya çalışıyor...- |
Buruk Mutluluk
Ben Hep Yağmurlu Bir gökyüzüne bakarken Heyecanlanırım Böylesine nedense... İçimi Buruk bir mutluluk Sarar Hep... Belki Birlikte yaşadığımız O yılları Anımsarım sadece Belkide Yanlızca Seni... |
Büyükannem
Çok Acılar görmüştü Büyükannem Ve Bu acılara Dayanarak Öylesine uzun Yıllar Yaşamıştı ki Ruhu şadolsun |
Büyülü Gözler
Gizemli bir Çağrı vardı sanki Hani o Nostalji resimlerinde Olduğu Gibi... Güzelliğinin ötesindeki O büyülü Masum gözlerinde Onun... Beni bir yerlere Götürmek istercesine... O an Sonsuza sürüklenmek Korkusu Aldı beni Ve tam arkasından Koşmak üzereyken Vazgeçtim... |
Büyüteç
Geleceğini, Geçmişinde Arayan Bir insanın, Büyüteç Kullanması Gerekir... |
By-Pass
Yüreğim Seni Kalbinin İçinde ararken Baypası Ben geçirdim |
Can Almak
Bir insanın Canını almak Ancak Hz.Ezraile yakışır O da Ulu Tanrının emriyle... Bir insanın Canına kıymaksa Ancak Bilinçsiz Vahşi bir hayvana Yakışır... Sanki İnsanlardan öcünü Almak isteyen... |
Cennet
Eğer Kadınların sabrettiği Kadar Erkeklerde sabırlı Olsaydı Dünya belkide Cennet olurdu |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:43 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.