![]() |
Marin Werder Bremen'de!
Almanya U-21 Milli Takımı ve Borussia Moenchengladbach'ın 20 yaşındaki yıldızı Marko Marin 8.4 milyon Avro karşılığında Werder Bremenli oldu. 2008/09 Uefa Kupası finalisti Bremen'in genç oyuncuyla 4 yıllık sözleşme imzaladığı bildirildi. Bundesliga'da 2008/09 Sezonu'nu 45 puanla 10. sırada tamamlayan ve Brezilyalı yıldızı Diego'yu 25 milyon Avro karşılığında Juventus'a veren Uefa Kupası finalisti Werder Bremen transferde ilk bombasını patlattı; Almanya U-21 Milli Takımı ve Borussia Moenchengladbach'ın 20 yaşındaki yıldızı Marko Marin'i renklerine bağladı. Marin için fiyatı 12 milyondan açan sportif direktör Max Eberl; genç oyuncunun 2009/10 sezonu sonunda serbest kalacak olması sebebiyle 8.4 milyon Avro'ya razı oldu. Bremen genç oyuncuyla 4 yıllık sözleşme imzaladı |
Catania'ya Arjantinli kaleci!
Catania; Serie A'da 2005/06 Sezonu'nda Palermo forması giyen Arjantinli file bekçisi Mariano Andujar'ı renklerine bağladı. İtalyan ekibiyle 4 yıllık sözleşme imzalayan Andujar için Estudiantes de La Plata'ya ödenen bonservis bedeliyle ilgili bir bilgi verilmedi. SS Lazio'ya giden Albano Bizzarri'nin alternatifini Arjantin'de bulan Catania; 2005/06 Sezonu'nda Serie A'da Palermo forması giyen Mariano Andujar'ı renklerine bağladı. İtalyan ekibi Andujar'ın transfer haberini resmi internet sitesi aracılığıyla taraftarına da duyurdu. Catania'yla 4 yıllık sözleşme imzalayan Andujar için Estudiantes de La Plata'ya ödenen bonservis bedeliyle ilgili bir bilgi verilmedi. |
"Görüşmeler başladı!"
İtalyan Basını; Serie A şampiyonu Inter'in renklerine bağlamak istediği Portekizli ikili Deco ve Ricardo Carvalho konusunda Chelsea'yle pazarlık masasına oturacağı tahmin edilen sportif direktör Marco Branca'nın Londra'da olduğunu yazdı. Inter Sportif Direktörü Marco Branca Londra'da!.. La Gazzetta Dello Sport; son 4 sezonun Serie A şampiyonu Inter'in renklerine bağlamak istediği Portekizli ikili Deco ve Ricardo Carvalho konusunda Chelsea'yle pazarlıkların başlamak üzere olduğunu yazdı. Chelsea'nin bu pazarlıklar sırasında Branca'ya Brezilyalı sağ bek Maicon'un durumunu da soracağı sızan haberler arasında. |
"Napoli De Sanctis'le görüşüyor!"
Serie A ekiplerinden SSC Napoli'nin; 2008/09 Sezonu'nda kiralık olarak Galatasaray forması giyen Sevillalı file bekçisi Morgan De Sanctis ve menajeri Federico Pastorello'yla görüştüğü iddia edildi. Genoalı Rubinho'nun adı da Napoli'yle anılıyor. İtalyan Radio Kiss Kiss; tecrübeli bir file bekçisi arayışında olan Serie A ekibi SSC Mapoli'nin 2008/09 Sezonu'nda kiralık olarak Galatasaray forması giyen Sevillalı Morgan De Sanctis ve menajeri Federico Pastorello'yla görüştüğünü iddia etti. Görüşmelerin sürdüğünü dile getiren Pastorello "Henüz bir sözleşme imzalamadık ancak Morgan'ın gelecek sezon burada oynamak istiyor olması sebebiyle anlaşma sağlanacağını tahmin ediyorum" dedi. Genoalı Rubinho'nun adı da Napoli'yle anılıyor. |
''Messi'nin kıskanılacak yanı yok''
Real Madrid'in, Manchester United'dan dünya transfer rekoru kırarak renklerine bağladığı Cristiano Ronaldo, Madrid'deki beklentilerin yüksek olmasının kendisini olumsuz etkilemeyeceğini söyledi. Süper yıldız, "Ben Cristiano Ronaldo'yum" dedi ve Messi'ye göndermelerde bulundu! Real Madrid'le resmi sözleşme imzalamaya hazırlanan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, Madrid'deki yaşamam kolayca adapte olacağına emin olduğunu ifade etti. Ronaldo, taraftarların kendisinden büyük beklentiler içerisinde olacaklarını bildiğini de belirterek bu durumun üzerinde baskı oluşturmayacağını söyledi. Sky Sport News'e konuşan yıldız futbolcu, "İngiltere'deki futbol biraz farklı. Daha çok fiziğe dayalı. Ancak futbolun her tipine adapte olmak sizin durumunuza göre zaman alır. Bu sezon benim için çok farklı geçti ve sonunda buralara geldim. Beklentilerin çok yüksek olduğunu biliyorum ancak kendimi de ve neler yapabileceğimi de biliyorum" dedi. Manchester United taraftarlarına da çağrıda bulunan Ronaldo, Madrid'e gitme kararı nedeniyle İngiliz taraftarların bu karara saygı duymalarını ve kendisini anlayışla karşılamalarını istedi. Real Madrid'e 94 milyon euro gibi rekor bir ücretle transfer olan Ronaldo, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada da, taraftarların tarafından yuhalanmanın kendisini daha çok motive ettiğini söylemişti. Ronaldo, Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi hakkında da konuşarak, "Ben Cristiano Ronaldo'yum. her şeyin en iyisini ben yapabilirim. Kimseyle kendimi aynı değerde görmüyorum. Messi'nin de kıskanılacak bir yanının olmadığını düşünüyorum" demişti. |
"Büyük transferlerle büyük kulüp olunmaz"
İspanya Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vicente Del Bosque, eski takımının başkanı Perez'e Kaka ve Ronaldo transferlerinin ardından sert eleştirilerde bulundu. Bosque, "Görünen o ki, kulübün parası çok. Büyük transferler yaparak, büyük kulüp olunmaz" dedi! Del Bosque, 8. FIFA Konfederasyon Kupası için bulunduğu Güney Afrika'da, gazetecilerin, Real Madrid'in transfer atağına ilişkin sorularını yanıtladı. ''Görünen o ki, Real Madrid'in parası çok, taraftarlarına birşeyler göstermek istiyor'' diyen İspanyol teknik adam, kulübün, bu transferlerle dikkat çekmek istediğini, büyük transferler yaparak, büyük kulüp olunmayacağını savundu. La Liga'da ''Los Galacticos''u (Galaksi'nin Takımı) oluşturma yolunda olup, AC Milan'dan 67,2 milyon avroya Kaka'yı transfer eden, Manchester Unitedlı Ronaldo'ya yaptığı 93 milyon avroluk rekor transferini ay sonunda neticelendirecek olan Real Madrid yönetimi, dün eski kulüp yöneticisi Arrigo Sacchi tarafından da eleştirilmişti. Sacchi, Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in, ''eski hatalarından ders almadığını'' öne sürmüş, yıldız futbolcuları, takıma uyum sağlayıp sağlamayacaklarını düşünmeden transfer ettiğini savunmuştu. |
"Ölünceye kadar Real Madrid'liyim!"
Manchester United'ın transfer listesinde yer aldığı iddia edilen Real Madrid'in kalecisi Iker Casillas, İngiliz ekibine basın aracılığıyla mesaj yolladı; "Ölünceye kadar Real Madrid'liyim." İspanyol ve İngiliz basınında Manchester United'ın transfer listesinde yer aldığı iddia edilen Real Madrid ve İspanya Milli Takımı'nın kalecisi Iker Casillas, AS Gazetesi'ne çarpıcı açıklamalar yaptı. Bu tür transfer söylentilerinin her transfer döneminde ortaya çıktığını vurgulayan Casillas, "Real Madrid'le 2017 yılına kadar sözleşmem var ve bu sözleşmemi tamamlamak istiyorum. Herkes benim kalbimin Real Madrid için attığını bilir. Ölünceye kadar bir Real Madrid'liyim. Real'e çocuk yaşta katıldı ve Madrid benim evim gibi" dedi. Casillas, Real Madrid taraftarlarına da çağrıda bulunarak ne Manchester United ne de başka bir takıma gitmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığını söyledi. Dünyanın en iyi kalecilerinden birisi olarak kabul edilen 28 yaşındaki Iker Casillas, 1999 yılından beri Real Madrid A takımının kalesini koruyor. |
Muhteşem buluşma 6 Temmuz'da!
6 Temmuz'da resmi imza töreninin ardından Santiago Bernabeu'da basına tanıtılacak olan Portekizli süper yıldız Cristiano Ronaldo'yu 25.000 Real Madrid taraftarının karşılayacağı bildirildi. Muhteşem buluşma yerel saatle 20:00'de gerçekleştirilecek. Real Madrid'in 94 milyon Avro karşılığında renklerine bağlamaya hazırlandığı Portekizli süper yıldız Cristiano Ronaldo 6 Temmuz'da resmi imzayı atacak. İmza töreninin ardından yerel saatle 20:00'de Santiago Bernabeu'da basın mensuplarının huzuruna çıkacak olan Ronaldo'yu 25.000 Real Madrid taraftarının karşılayacağı bildirildi. Ronaldo'nun imza töreninde bir rekorun daha tarihin tozlu raflarına kaldırılacağı tahmin ediliyor. Zinedine Zidane'ın imza törenine 400 basın mensubu katılmıştı, İspanyol Basını Ronaldo'nun imza törenineyse 25 ülkeden 500 basın mensubunun beklendiğini iddia etti. |
Villarreal'e tecrübeli kaleci!
7 sezondur Castellon forması giyen 33 yaşındaki tecrübeli file bekçisi Xavi Oliva; milli futbolcumuz Nihat Kahveci'nin de formasını giydiği Villarreal'le anlaştı. Oliva'yla 2 yıllık anlaşma sağlayan 'Sarı Denizaltı'nın ödeyeceği bonservis bedeli ve yıllık maaşla ilgili bir açıklama yapılmadı. Villarreal'deki geleceği belirsizliğini koruyan Diego Lopez'in takımdan ayrılma olasılığını göz önünde bulunduran 'Sarı Denizaltı' 7 sezondur Castellon forması giyen 33 yaşındaki tecrübeli file bekçisi Xavi Oliva'yı renklerine bağladı. Oliva'yla 2 yıllık anlaşma sağlayan Villarreal'in ödeyeceği bonservis bedeli ve yıllık maaşla ilgili bir açıklama yapılmadı. |
Kararı 3 takım verecek!
Getafe Başkanı Angel Torres'in; Esteban Granero ve Ikechukwu Uche'yi renklerine bağlamak isteyen Valencia'dan 15 milyon Avro bonservis bedeline ek olarak genç golcü Míchel'i kiralamak istediği iddia edildi. Başkent ekibi; Granero'yu satmaya karar verirse öncelik Real Madrid'te!.. İspanyol AS Gazetesi; Getafe Başkanı Angel Torres'in Esteban Granero ve Ikechukwu Uche'ye karşılık Valencia'dan 15 milyon Avro bonservis bedeli ve genç golcü Míchel'i kiralamak istediğini iddia etti. David Villa'yı renklerine bağlamak isteyen Real Madrid, Granero'nun satışa çıkarılması durumunda öncelik hakkına sahip. Villa konusunda valencia'yı karşısına almamak isteyen Real'in bu hakkından vazgeçeği tahmin ediliyor. Ekonomik anlamda rahatlamak isteyen Getafe'nin şartlarının kabul edilmesi durumunda bu transfere yeşil ışık yakacağı tahmin ediliyor. |
Güney Afrika'da 70 bin bedava bilet dağıtıldı!
FIFA sözcüsü Nicolas Maingot, Güney Afrika'da devam eden 8. FIFA Konfederasyon Kupası'nda grup maçlarında 70 bin adet bedava bilet dağıttıklarını söyledi.. FIFA sözcüsü Nicolas Maingot, Güney Afrika'da devam eden 8. FIFA Konfederasyon Kupası'ndaki grup maçları için toplam 70 bin bedava bilet dağıtıldığını bildirdi. 2010 Dünya Kupası'na da ev sahipliği yapacak olan Güney Afrika'daki Konfederasyon Kupası'nda, izleyici azlığına dikkati çeken Maingot, yarı final ve final maçlarında dağıtılacak biletler de eklenince, bu sayının artacağını belirtti. Bu yılki Konfederasyon Kupası biletlerinin fiyatları, 10 ile 200 dolar arasında değişirken, yüzde 25'i işsiz olan Güney Afrika'da, turnuvaya katılımın az olması, şaşkınlık yaratmadı. Öte yandan FIFA sözcüsü, kupada futbolculara yapılan doping testlerinin tümünün negatif çıktığını bildirdi. FIFA, her maç sonrasında rastgele iki futbolcudan numune alıyordu. |
Almanya'yı değil Gana'yı seçti!
Almanya doğumlu orta saha oyuncusu Kevin Prince Boateng, Almanya Milli Takımı yerine Gana Milli Takımı'nda oynamayı tercih etti.. Almanya'da yayın yapan Bild Gazetesi'ne konuşan 22 yaşındaki Gana asıllı Almanya doğumlu Boateng, "Gana Milli Takımı'nda oynamak istiyorum. Yetkililerle irtibata geçtim" dedi. Berlin doğumlu Boateng, kariyerine Hertha Berlin'de başladıktan sonra İngiliz ekibi Tottenham'a transfer olmuş, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında ise bir başka Alman ekibi Borussia Dortmund'a kiralanmıştı. |
Mevlüt gemileri yaktı!
Daha önce PSG forması giymek istediğini açıklayan Mevlüt Erdinç, bu kez daha iddialı konuşarak 3 Temmuz'da PSG'nin yeni sezon kampına katılacağını söyledi.. Geçtiğimiz gün yaptığı bir açıklamada, PSG'de oynamak istediğini dile getirerek dikkatleri üzerine çeken milli yıldız Mevlüt Erdinç, bu kez daha iddialı konuşarak 3 Temmuz'da PSG'nin yeni sezon kampına katılacağını söyledi. Fransa'nın yüksek tirajlı gazetelerinden L'Equipe'e konuşan Mevlüt Lyon ve Rennes gibi takımların da kendisini istediğini ancak PSG'yi çok sevdiğini ve Paris ekibinde oynamak istediğini ifade etti. Mevlüt, transferinden kesinlikle parayı tercih etmediğini eğer böyle bir düşünce içinde olsaydı Lyon'u ya da Türkiye'de büyük bir kulübü tercih edeceğini de söyledi. |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:53 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.