![]() |
seviyorum
her şey her şey senin için dualarım duygularım düşlerim de bakışların hep seni söylüyor şarkılarım umrumda değil kim duyarsa duysun varsın olsun kim görürse görsün bırak gitmeyi kolaymı sanıyosun söyle sevgimi herkezler duysun duyanlara duymayanlara soranlara sormayanlara ben onu seviyorum cok seviyorum seviyorum seviyorum seviyorum her şey her şey senin için dualarım hayallerim arzularım göz yaşlarım hep sana olacak sarılışlarım boşver ne derlerse desinler saklama sende bunu söyle bunu bilsinler isterse bizi vurup öldürsünler inan bu aşkımı silemezler... |
sensiz olmuyor
sensiz günüm gündüzüm yok dert ararsan bende pek çok aşkın kalbimde bir ok çıkaracak gücümmü var sensiz olmuyor günler geçmiyor kalbime sordum seni seviyor sensiz günüm oldu gece ismin dudağımda hece aşkın kalbimde bilmece çözecek gücümmü var sensiz olmuyor günler geçmiyor kalbime sordum seni seviyor |
sensiz cennet
Rüzgarların savurduğu Ummanlardayım aldı yad eller seni yangınlardayım bir yudum mutluluğa dilenesi yüreğim bir avuç mutluluğa dilenesi yüreğim al tanrım kurtulayım onsuz canı neyleyim alımdın yeşilim canımdın karam düştüm aşkın derdine yaşamak sensiz haram alın yazım tutacak dalımdın her an cennetim sensiz ise ben cenneti neyleyim gelme istemem artık ben yolun sonundayım karanlık gecelerin soğuk koynundayım tanrım beni al artık dipsiz kuyulardayım al beni tanrım artık senin kollarındayım gençliği yaşamadan ben yaşamı neyleyim gençliğim gitmiş elden ben hayatı neyleyim alımdın yeşilim canımdın karam düştüm aşkın derdine yaşamak sensiz haram alın yazım tutacak dalımdın her an cennetim sensiz ise ben cenneti neyleyim |
senin için buradayım
İçimde bir ümit var onun için burdayım, Belki gelirsin diye senin için burdayım Vakit çok geç olsa da gönlüm mahzun kalsa da, Yine aynı masada senin için burdayım Burada izlerin var Islanmış gözlerin var Verdiğin sözlerin var Onun için burdayım İnan ki sensiz canım mutluluğa düşmanım, Affet beni pişmanım demek için burdayım Elini elime alıp öylece bir an kalıp, Sana son kez sarılıp ölmek için burdayım Burada izlerin var... |
senin eserin
Gideceğini bilseydim Bir gün böyle uzaklara Kilitlerdim şu gönlümü Düşmezdim kara sevdaya Ne vefanın adı kalmış Ne sevdanın tadı kalmış Aşka tutsak o yeminler Demek ki hep yalanmış Bu sevdaya ömür verdim Böyle yandım öyle sevdim Görmezdi gözlerim dünyayı Gözünde yaş varsa senin İçinde dert varsa senin Saçıma aklar düştüyse Bu senin... Senin eserin Nasıl diner şimdi yaram Bozuldu felekle aram Gece gündüz hesap sorar Senden kalan hatıralar |
seni seveli
Benimle ağlıyor bomboş kadehler, Her akşam sarhoşum seni seveli Temeli yıkılmış gönül yuvamın, Virane olmuşum seni seveli Mutluluk yolunu sensiz kapattım, Her gece aşkını düşünüp yattım Ömrümü hasretin içne kattım, Şimdi bir berduşum seni seveli Sırtımdan vursa zalim anılar, Ben seni unutmam mahşere kadar Her sokak başında gözyaşlarım var, Yaralı bir kuşum seni seveli Mutluluk yolunu sensiz kapattım, Her gece aşkını düşünüp yattım Ömrümü hasretin içne kattım, Şimdi bir berduşum seni seveli |
Sende Yanarsın (Yaralı)
Bir dost bulmak çok zormuş, Şu yalancı dünyada Düşmeye gör arkadaş, O gün sen de yanarsın Her şey par pul olmuş insanların gözünde Geç de olsa anladım, Dünya başka biçimde, dünya başka biçimde Güvendiğim dağlara, Hep kar yağdı, kar yağdı Yıkıldı umutlarım düşlerim yarım kaldı Yaralı, yaralı, yıllarım yaralı Duygular çoktan ölmüş, Dostluklarsa yalanmış Hiç üzülme arkadaş yazım böyle yazılmış Bilinmez bir andayım Zindandayım, dardayım En sonunda anladım çaresizim allahım Yalnızım ben yalnızım Güvendiğim dağlara, Hep kar yağdı, kar yağdı Yıkıldı umutlarım düşlerim yarım kaldı Yaralı, yaralı, yıllarım yaralı |
Sana hasret gideceğim
Sensiz kalmak zor olsa da Sana veda edeceğim Korkuyorum en sonunda Sana hasret gideceğim Adım adım izlerinle Aşka küskün sözlerinle Açık kalan gözlerinle Sana hasret gideceğim Olur dedin olmadı ki Gönül huzur bulmadı ki Başka çarem kalmadı ki Sana hasret gideceğim |
sana gelirim..
yer yok deme sakın kalbinde bana bir yudum su gibi muhtacım sana bir mecnun misali ben yana yana sevgiye susamış sana gelirim öyle özledimki sevgilim seni seninle yaşadım sensiz günleri sen tut ellerimi bırakma beni coşkun seller gibi sana gelirim.. bom boş bir dünyaydı sensiz hayatım sensin benim neşem sensin kanadım sana hasret seni yaşayamadım kalbimle bir ömür sana gelirim öyle özledimki sevgilim seni seninle yaşadım sensiz günleri sen tut ellerimi bırakma beni coşkun seller gibi sana gelirim.. |
sana benzemeyen
yeni umutlarım yeni aşkım var artık mazi oldu eski anılar tatmamıştı gönlüm böyle duygular sana benzemeyen birini sevdim onunla mutluluk doldu içime onunla bir dünya kurdum kendime gerçek seven buldum artık gönlüme sana benzemeyen birini sevdim seviyor üzmüyor kırmıyor beni o bana tattırdı gerçek sevgiyi söyle nasıl sevmem böyle birini sana benzemeyen birini sevdim onunla mutluluk doldu içime onunla bir dünya kurdum kendime gerçek seven buldum artık gönlüme sana benzemeyen birini sevdim |
Resminle konuşup ağladım bugün
Öyle ihtiyacım var dı ki sana Seni hep yanımda aradım bugün sanki bir teselli bulacak gibi resiminle konuşup ağladım bugün Eline uzanıp tutmak istedim Boynuna sarılıp öpmek istedim Gittiğin yerlere gelmek istedim Resminle konuşup ağladım bugün Anlattım resmine ben değerini Anlattım gönlümde sonsuz sevgini Yüzüme gülerek beni dinledin Resminle konuşup ağladım bugün Eline uzanıp tutmak istedim Boynuna sarılıp öpmek istedim Gittiğin yerlere gelmek istedim Resminle konuşup ağladım bugün |
resmini öptümde yattım
yalnızdım bitanem yine dün akşam hep seni düşündüm hep seni andım dayanılmaz birşey oldu hasretin dün gece resmini öptümde yattım derdime dermanı bulayım diye bir parça mutluluk duyayım diye rüyamda seninle olayım diye dün gece resmini öptümde yattım düşlere daldıkça doldu gözlerim elini aradı bomboş ellerim gönlümü avutmak için sevgilim dün gece resmini öptümde yattım |
Oyuncak misali
Ansızın elveda deme ne olur Senden ayrılmaya hazır değilim Herşeyi bir anda bitirme sakın Seni unutmaya hazır değilim Ne olurdu biraz daha kalsan benimle Öyle çok mutluyum inan seninle Oyuncak misali oyna benimle Sana kırılmaya hazır değilim Gidersen ayrılır bu can bedenden Öyle çok sevmişim kopamam senden Ne olur ayrılık isteme benden Sensiz bir hayata hazır değilim |
okul yılları
O kuytu köşede beklerdim seni Elinde kitaplar koşardın bana Tertemiz duygular kaplardı bizi Hiç unutulur mu okul yılları Sana verdiğim o güller belki de Bir kitap içinde hala duruyor İnsan yaşlansa da unutamıyor Hiç unutulur mu okul yılları Sen gelince rüzgar,meltem eserdi Bir tek sözün bile ömre bedeldi Hele o gülüşün bir şaheserdi Hiç unutulur mu okul yılları |
o eski aşkım
karşıma çıkarır en olmaz yerde gözümden yaşları akıtır aşkım bir bıçak saplanır gördüğüm yerde kalbimde yaramı kanatır aşkım bir hüzün rüzgarı dağıtır beni maziye zamansız ***ürür beni bir anda aklımdan çıkarır beni deliye çevirir o eski aşkım benimle buluşup gezdiği yerde koluna birini takmıştı aşkım mutluluk yemini ettiği yerde benimde kalbimi yakmıştı aşkım bir hüzün rüzgarı dağıtır beni maziye zamansız ***ürür beni bir anda aklımdan çıkarır beni deliye çevirir o eski aşkım |
Niye küstün bana
İstersen birdaha adımı anma Yeterki ne olur suçumu söyle Neolur hiç durma suçumu söyle Niye küstün bana Niye küstün bana Derdin nedir senin haydi anlatsana Değiştin birden bire niye sevgilim niye Değiştin birden bire niye birtanem niye Bilmeden aşkını yıktım mı senin Ne olur hiç durma suçumu söyle Yeterki ne olur suçumu söyle Niye küstün bana niye küstün bana Derdin nedir senin haydi anlatsana Değiştin birden bire niye sevgilim niye Değiştin birden bire niye bir tanem niye Niye küstün bana İstersen birdaha adımı anma Yeterki ne olur suçumu söyle Neolur hiç durma suçumu söyle Niye küstün bana Niye küstün bana Derdin nedir senin haydi anlatsana Değiştin birden bire niye sevgilim niye Değiştin birden bire niye birtanem niye Bilmeden aşkını yıktım mı senin Ne olur hiç durma suçumu söyle Yeterki ne olur suçumu söyle Niye küstün bana niye küstün bana Derdin nedir senin haydi anlatsana Değiştin birden bire niye sevgilim niye Değiştin birden bire niye bir tanem niye |
Nasıl unutacağım?
Seni sensiz yaşarken, Gönlümde aşkın varken Dön, gel diye ağlarken Nasıl unutacağım? Bitmiyor gecelerim, Yaralı hayallerim Yaş dökerken gözlerim Nasıl unutacağım? Hasretine köleyim, Yıkılmış viraneyim Sensiz deli gibiyim Nasıl unutcağım? Bitmiyor gecelerim, Yaralı hayallerim Yaş dökerken gözlerim Nasıl unutacağım? |
musalla taşı...
dünyada biricik sevdiğim sendin, kaderi yenip de evlensek derdin; gelinlik yerine kefeni giydin, kucakladı seni musalla taşı... gariban bırakıp beni terk ettin, kucakladı seni musalla taşı... aşkınla kahroldum döndüm deliye, gözyaşlarım bana senden hediye; razıydım seninle her türlü derde, sana yuva oldu musalla taşı, ömrün son durağı musalla taşı... kara kaş, kara göz şimdi nerede? umudum yarınım kaldı geride... ben artık neyleyim onsuz alemde, beni de kucakla musalla taşı... bir nefes kalmadı şu bedenimde, beni de kucakla musalla taşı... son yolculuk için çakılmış kasa, ne olur son defa kalkıp bir baksa; çark böyle dönüyor, değişmez yasa; kaderin yazgısı musalla taşı... ömrün son durağı musalla taşı... |
liselim
Seninle her günüm ömre bedeldi gönül dediğimde bağımdın benim unutmak mümkünmü liselim seni ilk aşkım sevgilim (hayatım varlığım)canımdın benim seninle bir kalem bir kağıt gibi seninle bir defter bir kitap gibi birlikte yazmıştık kaderimizi ilk aşkım sevgilim liselim benim şimdi nerede bir liseli görsem ne zaman okulun yanından (önünden)geçsem kalbim hep kahrolur gözlerim elem ilk aşkım sevgilim liselim benim seninle bir kalem bir kağıt gibi seninle bir defter bir kitap gibi birlikte yazmıştık güzel günleri(kaderimizi) ilk aşkım sevgilim liselim benim |
Küllenen aşk
Yıllardır küllenmiş aşkın var bende Aşkın mekan kurmuş yanan gönlümde Beni terkedipte gittiğin halde Sana intizara kıyamıyorum Benim kadar sevene rastlamadıysan Dertlere çare bulamadıysan Gittiğin yerlerde garip kaldıysan Geri dön... O eski yerimizde beklerim seni Üzülme sevgilim affettim seni Bir Mecnun yarattın çöldeyim şimdi Eskiden volkandım kül oldum şimdi En büyük aşkımdın el oldun şimdi Sana intizara kıyamıyorum |
kadehi şişeyi kırarım bugün
gelmeyin üstüme sakın gelmeyin dostu arkadaşı kırarım bugün gözümde anılar canlandı yine kadehi şişeyi kırarım bugün kim var benim gibi yazısı kara gençliğim gömüldü acı yıllara bir sevgi yüzünden düştüm yollara kadehi şişeyi kırarım bugün bu şarkılar var ya, ah bu şarkılar sanki yalnız beni anlatıyorlar kaderin böylesi düşman başına insan şaşırıyor dost bulmayınca kalbimden bir şeyler koparcasına kadehi şişeyi kırarım bugün içimden bir şeyler koparcasına kadehi şişeyi kırarım bugün kim var benim gibi yazısı kara gençliğim gömülmüş acı yıllara bir sevgi yüzünden düştüm yollara kadehi şişeyi kırarım bugün en büyük aşkımdan almışım yara kadehi şişeyi kırarım bugün bir sevgi yüzünden düştüm yollara kadehi şişeyi kırarım bugün |
hiç aklıma gelmemişti
gönlüm bu aşk oyununda biraz gülmek istemişti bir gün seni seveceğim hiç aklıma gelmemişti rüyalarım olacağın, yüreğimde atacağın beni böyle yakacağın hiç aklıma gelmemeişti gönlüm bu aşk oyununda biraz gülmek istemişti bir gün seni seveceğim hiç aklıma gelmemişti terk edipte gideceğin, bitmez dertler vereceğin sevmiyorum diyeceğin hiç aklıma gelmemişti rüyalarım olacağın, yüreğimde atacağın beni böyle yakacağın hiç aklıma gelmemeişti gönlüm bu aşk oyununda biraz gülmek istemişti bir gün seni seveceğim hiç aklıma gelmemişti |
Hani sen benimdin
Güvenmiştim, inanmıştım O güzel sözlerine Yanılmışım, aldınmışım Ağlıyorum halime Sen de bir gün seversen Allahından bulasın Sen benim aşkımı Sen duygularımı Çalan bir yalancısın Hani sen benimdin Hani gözbebeğimdin Hani en çok beni sevmiştin Hani ben canındım, Ekmeğin aşındım Nerde sözlerin yalancı |
Gözü yaşlı
Gözü yaşlı hali perişan yaşıyorum Sarhoş biriyim her akşam Gözüm yaşlı, halim duman, İçiyorum her akşam Her akşam ağlıyorum, Resmine bakıp öpüyorum Seviyorum dünyalar kadar, Bekliyor şu gözler seni hep arar Bir gün geleceğim yanı başına, Bırakma beni bir başıma Bir gün geleceğim yanı başına Bırakma beni tek başıma Seni sensiz yaşarken, Her akşam ağlıyorum, Resmine bakıp öpüyorum |
gittin gideli
Güneş renksiz, hava suskun sen gittin gideli Hayat bana tat vermiyor sen gittin gideli Çiçekler yaralı, kuşlar ağlamaklı Zindan oldu bu hayat sen gittin gideli Kimseler aramıyor, yürek acı çekiyor, Her şey bitti canım sen gittin gideli Gittin canım, yalnız kaldım, Gece, gündüz ağlarım Kapandı gözlerin, elveda demedin, Gece gündüz ağlarım Doymamıştım sana, koklayamadım seni, Yarım kaldı aşkımız ben buna yanarım Hasret geldi, cana yetti sen gittin gideli Dünya benim için renksiz sen gittin gideli Çiçekler yaralı, kuşlar ağlamaklı, Zindan oldu bu hayat sen gittin gideli Gittin canım, yalnız kaldım, Gece, gündüz ağlarım Kapandı gözlerin, elveda demedin, Gece gündüz ağlarım Doymamıştım sana, koklayamadım seni, Yarım kaldı aşkımız ben buna yanarım |
Gideceğin yeri söyle
Duygularım sel sel olmuş, Akar gider gözlerimden Çekilecek dert kalmadı, İsyanım var kaderime Gözler yalan söylemez, ne olur dinle beni Yalvarırım aç artık sevgini, yüreğini Gideceğin yeri söyle, ardından geleceğim Herşeyi göze alıp, sevmekse seveceğim Gideceğin yeri söyle, ardından geleceğim Herşeyi göze alıp sevmekse, sevmekse Sevmekse seveceğim... Darılmışım bu dünyaya Dost olmuşum kadehlerle Sevmek bana yasak olmuş Başbaşayım kaderimle Gözler yalan söylemez, ne olur dinle beni Yalvarırım aç artık sevgini, yüreğini Gideceğin yeri söyle, ardından geleceğim Herşeyi göze alıp, sevmekse seveceğim Gideceğin yeri söyle, ardından geleceğim Herşeyi göze alıp ölmekse, ölmekse Ölmekse öleceğim... |
gelin etmişler
Beyaz gelinliği giymiş üstüne Ne güzel yakışmış esmer tenine Siyah sürmeleri çekmiş gözüne Yarimi ellere gelin etmişler Beline al kuşağı takacaklar Başına liralar asacaklar Ellerine kınalar yakacaklar Yarimi ellere gelin etmişler Suratını asmış gülmek istemez Düşünür derdini kimseye demez Evini bırakıp gitmek istemez Yarimi ellere gelin etmişler |
farketmez artık
İçimde birşeyler çoktan kırıldı Yüreğim dermansız derde tutuldu Yıllar sanki senden hesapmı sordu Dönmesen de geri farketmez artık Belimi büküyor böyle ayrılık Verdiğin acılar hasret tanıdık Görmedimki birgün senden yakınlık Dönmesen de geri farketmez artık Nasılsa olanlar oldu gönlüme Yaktığın ateşi bırak söndürme Sevdanı çekerim kendi kendime Dönmesen de geri farketmez artık Gözlerim alıştı sensiz olmaya Bir ömür sevgisiz bitiyor yazık Yaşanan her günüm hasret tadında Dönmesen de farketmez artık |
fadime...
Aymisun güneşmisun da yıldızlara eşmisun Yaktın kül ettun beni de sevduğum ateşmisun Sevduğum ateşmisun of of fadime... Gel otur konuşalum oy dizun dizume vursun Dizun dizume vursun oy oy fadime... Oyle bir sarilalum akan dereler dursun Akan dereler dursun oy oy fadime... Fadime çemberinun da çiçekleri karali, Alamaz seni benden ha bu köyün krali Ha bu köyün krali oy oy fadime... Gel otur konuşalum oy dizun dizume vursun Dizun dizume vursun oy oy fadime... Oyle bir sarilalum akan dereler dursun Akan dereler dursun oy oy fadime... Çıktum dağun üstüne yol bulup aşamadum Fadime sevdam idi ona kavuşamadum Ona kavuşamadum oy oy fadime... Gel otur konuşalum oy dizun dizume vursun Dizun dizume vursun oy oy fadime... Oyle bir sarilalum akan dereler dursun Akan dereler dursun oy oy fadime... |
Esirin oldum
Bir ateş gibi düştün yüreğime, Senin yangınlarınla tutuştum Kalbim sana boyun eğdi eğeli, Sevdalandım ben, sana vuruldum Ölümüne tutsak ölümüne sevdalı, Ölümüne vurgunum ben sana Esirin oldum, kul kölen oldum, Ben sana mahkum aşığınım oldum Yanıyor yüreğim, vuruldum Biliyorsun seni çok sevdiğimi, Bu canımı uğruna vereceğimi Senin için herşeyden geçerim inan, Sen olmasan yanımda yaşayamam Ölümüne tutsak, ölümüne sevdalı... |
emine
Sabahtan gördüm seni Çok beyaz geldin bana Konaktamı büyüdün Of of eminem güneş çalmadı sana Parmağında yüzükler Kolunda bilezikler Oy sana dolanayım Of of eminem nedir bu güzellikler Bir kurşun atacağım Belindeki kuşağa Anan vermedi seni Of of eminem benim gibi uşağa Parmağında yüzükler Kolunda bilezikler Oy sana dolanayım Of of eminem nedir bu güzellikler Vardır güzel yaylalar Arhavi'nin başında Alır seni kaçarım Of of eminem on üç on dört yaşında Parmağında yüzükler Kolunda bilezikler Oy sana dolanayım Of of eminem nedir bu güzellikler |
Duysunlar
Böyle severken deli gibi özlerken, Onun için her derdi çekerken Gitmek var mı, ayrılmak var mı? Söyleyin söyleyin öyle kaçmak var mı? Duysunlar, isterse vursunlar ikimizi, Yasaksa kime ne, ölümüm seninle... Böyle isterken, her şeye razıyken, Onun için her gece ağlarken Böyle isterken, her şeye razıyken, Onun için gözyaşı dökerken Gitmek var mı, ayrılmak var mı? Söyleyin söyleyin öyle kaçmak var mı? Duysunlar, isterse vursunlar ikimizi, Yasaksa kime ne, ölümüm seninle... |
bizim şarkımız
sensiz kalbim sanki deli gülmez yüzüm sen gideli dinle güzeller güzeli işte bu bizim şarkımız şarkımız hiç bitmeyecek herkes bunu söyleyecek dillerden de düşmeyecek işte bu bizim şarkımız bu şarkı senin eserin inan ki boş hala yerin belki yoktur hiç haberin dinle bu bizim şarkımız şarkımız hiç bitmeyecek herkes bunu söyleyecek dillerden de düşmeyecek işte bu bizim şarkımız |
Aşkımsın sen
Olurda birgün beni terkedersen eğer Son defa kapımı çal,çalda öyle git Gözlerim yaşla dolu yüreğim sana hasret İstersen benide vur,vurda öyle git Aşkımsın sen,gecelerde Yüreğimde,bedenimde İki damla yaş olursun Gözlerimde sözlerimde Gözlerim yaş dolarsa,yüreğim acı çeker Yıkılır hayallerim,dünyam tersine döner Gidişin varya beni,içten içe yıkar Sen olmasanda,hayalin bana yeter Aşkımsın sen,gecelerde Yüreğimde,bedenimde İki damla yaş olursun Gözlerimde sözlerimde |
aklımda gözleri kaldı
çakılmış gönlüme bir paslı çivi çıkarıp attığımda izleri kaldı kadehi kadehe vurdum her an o yarin aklımda gözleri kaldı sevgisi gönlümde kanayan yara sitem edip durdum geçen yıllara bu sevgi gidecek benle toprağa o yarin aklımda gözleri kaldı bu sevda gidecek benle toprağa o yarin aklımda gözleri kaldı korkarım uykuya dalmaya bile bütün düşlerimi hayali sardı içimde küllenen nefrette bile o yarin aklımda gözleri kaldı sevgisi gönlümde kanayan yara sitem edip durdum geçen yıllara bu sevgi gidecek benle toprağa o yarin aklımda gözleri kaldı bu sevda gidecek benle toprağa o yarin aklımda gözleri kaldı |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:51 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.