![]() |
imzanda da nick ve cakalla ilgili seler var.Baska söze gerek yok dıosun herhalde.cakal yeter:D
|
son ısık yazıyo ımzasındaa:D
|
son ısık unutmamişssin niket:D
imza cok anlamli sozler içeriyo anlayana tabi. |
Valla sting bildiğim sanatçı işte Craig DAVID&Sting-Rise and Fall dinle bunuda bence
|
benim imza değişmez kolay kolay seninkide aynı :))
|
yok nickimin sarkıcı sting le alakası yok.cunku benim nick Stinq q ile:D.karanlıga karsı dogacak son ısık demek
|
imaz güsel fena değil yani:smile:
|
kendi fotoğrafı herhalde...
|
koyu bir fanatik imzası
|
hoca fazla söze ne hacet Türk bayrağı ama kumaş perde kumaşı gibi geldi
|
emeğe saygı koymuşun ve dovedan komisyon alıon heralde
|
fb lı bı arkadas hoss bı ımza
|
seni asla yalnız bırakmayacam :D
|
evt hoş bir imza ama imzada resim buşundurmak yasak! seni daha önce uyardığımı hatırlıyorum kardeş :)
|
Silmişin hatta..Ama bu haliyle bırakmıştın.... Bunun haricinde bi resim daha vardı onu silmiştin :D .... iste hemen kaldırim....(blöf yapim)
Seninkine söze ne hacet "Ne mutlu TÜRKüm diene" |
imza güzel ama resim yasak bizler yönetimde olduğumuz için bizim belli bir ayrıcalığımızda olsun değilmi kanka
|
yok onu biliorum.CollαтєяαL ile konuşmuştuk zaten bu konuyu :D
ama bu resme izin verdi saolsun :D |
o konuda artık bir şey demiyorum ok ama cidden güzel bir imzan var ama FB li sadece :D:D (yanlış anlama)
|
Alıntı:
|
güzel yazılarla dolu bir imza ama benim imzam yorumlanmamış nedendir acaba???
|
Alıntı:
Kunduraci70 imzanda Türkiyemiz var.Doktor olma ihtimalini düşünüorum... Avatarında güzelmiş |
fenerbahçe yazıyo
|
çakal.net upload tim yazıyor
|
c.. sonuvar_
|
ıkısınınde nıyetı ne anlamadım :D
ama hos gözukuyo... |
hayatın gerçekleri
|
walla bi söz yazıyor ama kimin söylediğini bilmiyorum
|
bısyeler yazıyo
|
Englisçem Yoq...:) Görünüş !0 Numara
|
cakal insan yazıyo
|
yine cs_33 sade ve olması gereken
|
bi kedi bi fare bende anlamış değilim kedi düşünceli düşünceli volta atıyor fare görünce kacıyor kedinin umrunda bile değil :)
|
türklüğümüzü hatırlatan bir yazı
|
Alıntı:
Bu arada karisma bi imza dr den beklenen |
Alıntı:
|
hoca o küçükken oynadığımız kare değilmi :biggrin: o ilgimi çekti imzada ;)
|
imzada anlatmaya çalıştığım düşünen insan kedi cahil insan da fareyi simgeliyo cahil insanlar düşünen insanlardan daima korkmuşlardır.Fakat tehlikeli olan cahil dir... çalıntıda olsa yorum yorumdur
|
kanka varya hırhızlık yapıp yorum çalma :biggrin: hipokroat :biggrin: yemini etmedinmi ne alakası varsa...imza güzel
|
sevddım ben bu ımzayı guzell...
|
imzan çok şirin beah
|
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:28 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.