![]() |
Bazen o kadar çaresiz oluyorum ki...
Yıldızların çaresizliğime ağladıklarını duyar gibi oluyorum. Bazen o kadar karanlık oluyorum ki... Çevremdeki ışıkları birer birer söndürüyorum. Bazen o kadar ağlıyorum ki... Rüzgâr bile artık gözyaşı kokuyor. Bazen o kadar uç noktalara gidiyorum ki... Köşelerde kalmış sevgilerim neredeyse yetmiyor. |
gözlerim gözlerini ariyor ellerim ellerini tenim tenine hasret
nerdesin ela gözlüm ne güneneşim doguyor yoklugunda ne nefes ala biliyorum seni arıyor gözlerim her baktıgı yerde gözlerimi böyle gözlerinden yok sun bırakma neredesin ela gözlü gel yeter güzel gözlüm |
aşk ikidir sevgi bir
aşk yalan sevgi gerçektir aşk sudur sevgi susuzluk bu yüzden sevgi hasrettir özlemek ve beklemektir |
resimlerin kaldı ellerimde
hatıralar canlanır bedenimde gözlerin ise hasretimde senden her kalan yüreğimde. geçmişimle avunurum herkese seni savunurum aşkın ile kavrulurum yokluğun ile maholurum seviyorum seni anlasana kalbimde yerini bağlasana bir tek sana ait bu kalp ne olur beni anlasana. bu kadar zor mu beni sevmek hayatında bir köşeye yer vermek kalbinin derinlerine yerleştirmek bu kadar zor mu beni sevmek............ |
Acilar SarmiŞ Etrafimi GÜlÜm.
KurtuluŞ Yok Umudum Sensİn. Sende Sirtimdan Vurursan GÜlÜm. Hayatin Bİ Anlami Kalmaz Bunun Sonu ÖlÜm. YÜreĞİme YazmiŞim Adini. KazimiŞim HenÇerle Kalbİmİn Üzerİne. Bİr Acida Sen OlmuŞsun İÇİmde. Çikmasi İmkansiz Kapali Bİ Kutu İÇİnde. Dermanim Kalmadi Artik GÜlÜm. Sen KalmiŞsin Bİrtek İÇİmde. Uzat Elİnİ Kurtar Benİ Bu Dertten. Tutamazsan Elİmİ HİÇ KaÇari Yok Bunun Sonu ÖlÜm Antony |
Sevİlen Bİr Kalbİm OlduĞuna İnanirdim.
Ve Seven Bİr Kalbİm. Sen HİÇ Bİ Zman Sevgİmİ Haketmedİn. KalleŞÇe Arkamdan Vurup Çekİp Gİttİn. YÜreĞİm Dayanmadi Bu Aciya. Senİ BÖyle Severken Sensİz Kalmaya. En Aci Olanda Bu Ya Zaten. HİÇ Hakkin Yoktu Benİ Bu Halde Birakmaya. Mutlumusun Şİmdİ BaŞkasinin Kollarinda. Benden Uzakta Senİ SevdİĞİneİnandiĞin Bİrİnİn Kollarinda. Mutlumusun Ey NankÖr. Senİ BÖyle Sevenİ Birakip Bİr Hayİnİn Kollarinda.... |
KAHROLSUN SENİ SEVDİĞİM GÜNE.
HAYATIMI MAHFETTİN BENİM. KALBİM DAYANMADI BU NEFRETE. ACIMADAN VURDUN HANÇERİ YÜREĞİME. SEVMEKMİ;BENDEN UZAK OLSUN. SEVİPTE KAHROLMAYA TÖVBE OLSUN. BENDEN UZAK SEVENE YAKIN OLSUN. BU KADAR YETER BE GÜLÜM ACIM ARTIK SON BULSUN. LANET OKUYORUM HERGÜN SANA. BİR HANÇER GİBİ SAPLADIN ACIYI BAKSANA. GÖZLERİMDEN HERGÜN KANLI YAŞ AKSADA. SENİ BİRGÜN UNUTACAĞIM BUNA İNANSANDA İNANMASANDA..... ONUR GÜNGÖR (antony) |
Sadece sevmeyi bilenler
İçin söylüyorum Seviyorsanız Allahına kadar Seviliyorsanız Allahına kadar Sevip nankörlük Görüyorsanız boşverin gitsin Beklerim yıllarca beklerim Hasretime hasretine eklerim Beklerim yıllarca beklerim Özlemime özlemini eklerim Ben seni seni seviyorum diyemedim yar Seni seni çok özledim Nankörsün güzelim değmezsin Aşkın sevdanın kıymetini bilmezsin Nankörsün güzelim değmezsin Aşkın sevdanın kıymetini bilmezsin Kala kala bir ben kaldım dünyada sensizim Yana |
Nasılda başlamıştık ne ümitlerle
Buldum sandım ilk defa aşkı sende Gülüşünle güler gözyaşınla ağlardım hani bu aşk sürecekti mahşere kadar Neden böyle değiştin beni kimlere değiştinn Yazık diyemem ki geçen günlere mutluydum seninle unutmaya gücüm yetmez öleceğim derdinle yalan diyemem ki geçen günlere mutluydum seninle unutmaya gücüm yetmez öleceğim derdinle beni ilk güldüren sesin şimdi ağlatıyor bana umut veren sözlerin artık acı veriyor neden böyle değiştin Beni |
seviyordum hemde çok
keşke sevmez olaydım,keşke.. beni sevdiğini sanmıştım, en önemlisi inanmıştım sana.. ne kadar safmışım! zevk uğruna oynamış benle. yüregim kanıyor.. seninle ayrıldığım için degil . nasıl sana inandıgım için.... |
Bu şiiri bir zamanlar sevipte
şimdi ayrı olanlara ve acı cekenlere armagan ediyor, duygularımı söyle dile getiriyorum. sen varya kızım sen sevmesini bilmeyen aşk için hiç deymeyen birisin aynı zamanda zır delinin tekisin adını kalbıme askla yazmıstım güzel bir hayali gerçek sanmıstım senin sevgine nasılda kanmıştım seni sevdiğim için ÖZÜR DİLERİM. aşkından karsılık beklemek sucmus şu dünyada neler yokmuş senin beni sevmeye niyetin yokmuş seni sevdiğim için ÖZÜR DİLERİM. |
sen canımsın canım
damarımda kanım hayatta tek varlığım sen canımsın canım ruhumda dolaşan içimde kıpırdıyan hayatımdan çıkan sen canımsın canım beni hayata döndüren sonra da koparan beni yanlız bırakan sen canımsın CANIM.......... |
ben sende tattım herşeyi
aşkı,sevdayı herşeyi sende anladım yaşamanın gayesini. bir gün seversin diye bekledim. karşılık verirsin diye sevgime gerekirse bir ömür beklerim. yeter ki karşılık ver sevgime. |
Her gecenin bir sabahı vardır,
Unutma; İnsan her yeni güne umutla,sevinçle başlamalı Sevgiden kalbe giden yolda, zorluk,güçlük,engel tanımamalı. Gerçek sevgi öyle kolay kazanılmaz. Tertemiz duygulara darbe vurulmaz. Umutma;kimsenin ahı kimsede kalmaz. Sen unutsanda,bu kalp seni unutmaz,unutamaz. Bilirmisin her inişin bir çıkışı vardır. Bizim aşkımızda inişli,çıkışlı oldu. Yokluğunda hep gözlerim doldu, Unutma; Gün gelir,bensiz hayat seni yıpratır. An gelir,zalim ******* seni saatle |
herşey bir şakayla başladı,
sonrasını kim tahmin edebilirdi ki... ilk buluşmamızı hatırlıyorum, ilk göz göze gelmemizi, ilk merhaba deyişini hatırlıyorum da... sesin titriyordu, belki de yasaktı aşkımız, belki de yalan... ama kimin umrunda, herşey aşk uğruna değil mi..? değmez mi bu kalp çarpıntısına... yasaklar yaşandı, yasaklar çiğnendi, yasak olan herşey güzeldi be , yasak aşkım... |
sensiz geçirdiğim,
bu son günlerin hatrına, lütfen bırakma ellerimi... sensiz olmuyor, güneş doğmuyor, lütfen bırakma ellerimi... yusuf'um |
seni sensiz yaşamak,
en kötü gerçek olsa gerek, eyy benim hasret kokan sevdiğim, bu ayrılığa dayanır mı yürek? gel desem gelemessin biliyorum, ama ben seninleim, her nefeste tek... hani bazı zamanlar vardır yaa... özlemler içimi sızlatır, çok istersin göremessin, ararsın bulamassın, bakarsın göremessin, ama sen hep, bu yürekte saklısın sevdiceğim... |
Umudum yok artık senden yana.
Sevdam son buldu yolunda. Mutlu olmak için peşinden koştum, Sana yetişemedim, yoruldum. Aşka değer vermedin, Bir hevestir deyip gittin. Gözlerin kaldı aklımda, O sımsıcak bakan gözlerin. Büyülenmiştim seni ilk gördüğümde, Sonrada başkasını görmedi gözlerim. Bir sana tutuldum, bir sana vuruldum, Bilmedin, anlamadın, anlatamadım. Neydi beni sana bağlayan? Neydi beni senden koparamayan? Elde edememekmiydi ? Yoksa başka bir nedenmiydi? Kimseyi se |
Haykırırdım saatlerce ismini
Haykırırdım seni sevdiğimi, Duyuramadım sana sesimi, Duyuramadım sevgimi. Kimseyi sevmedim,seni sevdiğim kadar, Kimse için ağlamadım, sana ağladığım kadar, Haykıramadım sana sevdamı, Haykıramadım aşkımı. Kimseye açamadım derdimi, Kimseye soramadım seni, Güller anlar beni, Güller tanır seni. Sokaklara yazdım aşkımı,duvarlara, Sokaklara yazdım adını,isimsiz bir imzayla, Yüreğime yazmak isterdim ismini, Yü |
Olacak iş değildi,
Dünyanın sonuydu belki! Ayrılığa gidiyorduk adım adım, Farkına varmadım, belkide umursamadım, İşte o sözü söylediği an; Kızılca bir kıyamet koptu ardından, Mahşer yeri gibiydi her yer, Herkes ordaydı ,ama kimse yoktu, Ben yoktum, aklım, bedenim yoktu, Düşünemedim, durdum, dinledim. Belki ruhlara, ruhu olanlara mahsustu, Nasıl bir çiçeği topraktan ayırırlarsa , Bende öyleydim, yüreğim suskundu. |
Hani demiştin ya başka zamana,
Hani demiştin ya,ya olmazsa. Kırmıştın ya beni, Kırmıştın ya kalbimi. Ne değişti hayatında? Ne değişti benden uzaklarda? Alışabildin mi *******e? Alışabildin mi bensizliğe? Uyuyabildin mi *******ce? Uyuyabildin mi bensiz *******de? Ama ben uyuyamadım, Ama ben unutamadım. |
seni unutamam be sevdiğim,
sensizlik en kötü kabusum, en acı gerçeğim,seni sevdiğim... istesemde unutamıyorum, gözlerini,gülüşünü,sevgi saçan yüzünü. anladım artık sensiz yaşanmıyor, ******* gündüz olmuyor, seni seninle yaşamak varken, yokluğun hiç çekilmiyor sevdiğim. sen benim bitmeyen gecem, sönmeyen güneşimsin... sensiz geçmiyor saatler, güneş doğmuyor sen olmayınca, o karanlık *******ime... ağlıyorum duymuyorsun sesimi, görmüyorsun göz yaşlarımı, isyan ediyorum bi |
Seni seven ben değil K-A-L-B-İ-M
Seni arayan ben değil E-L-L-E-R-İ-M Seni hasret özlemiyle arayan ben değil G-Ö-Z-B-E-B-E-Ğ-İ-M Sana dokunmak için yanan ben değil Y-Ü-R-E-Ğ-İ-M.................... |
Sana DÜnyanin En GÜzel Seyini
Vermek Isterdim Ama, Seni Sana Verememki!............ Birtanem |
bir yildiz sec kendin icin gokyuzunden
gozlerin gibi parlak senin gibi tatli olsun bir yildiz da bana sec parlakligi onemli degil yeterki sana yakin olsun |
umut sevdalara ezgi olur
dağlar onur ve namus için sığınak sen benim sığınamsın hiç vazgeçemediğim sevdamsın sevdamı teslim etmedim dağlara her gece baskın yemiş olsam da yıldızlar iner di gökyüzüne yüreğime izini sürerdim karanlıkta her gece ben hiç gün ışığı görmedim *******i yaşardım sadece senin için ölmeyi seçmişim gülüm güneşin hiç doğmadığı sadece yıldızların parladığı bu kentte eğer ki ******* olmasaydı yıldız tozları yoldaşım olmasaydı doğduğum gün ölürdüm sevgilim |
DÜnyada İkİ Renk SeÇtİm GÜzelİm Bİrİkirmizi;bİrİ İse Beyaz;eger Sen
Benİ Unutursan Zalİm Kirmizilar Solsun;eger Ben Senİ Unutursam Beyazlar Kefenİm Olsun... Leventten AŞki Merve KarŞiliksiz... |
ben o kadar saftım ki
senin beni sevdiğini sanıp, sana ilanı aşk edecek kadar. sende o kadar bencildin ki, ufakcık bir sevgini bile benle paylaşmayacak kadar. |
ay parlaklığında gülüşler
en tatlı öpücükler sevda tadında çiçekler hatıra olsun benden sana yanaklarında gamzeler dudaklarında buseler yüreğinde sevdalar besle ey güzel benim için hayatın tüm renkleri sevdanın en tazeleri acılar senden uzakta benim çıkınımda aş olsun karla kaplanan yollar suya hasret fidanlar sevda kokulu baharlar aşkımıza şahit olsun sevdanın en sadesi umutların en tazesi gönlümün prensesi hayat bizimle olsun |
Suçum olsan bağışlarmısın?
Gecem olsan sabahıma doğarmısın? Saklın olsam hatırlarmısın? Yağmurum olsan hergün yağarmısın? Gülümsememin nedenisin aynaya bakarmısın.. |
lanet olsun seni böyle delicesi sevdigime lanet olsun anladım ki layık
degilsin lanet olsun |
Sonu ölüm olsada,
Dur diyeceğim sana, Ellerim bulaşsada kana, Dur diyeceğim sana, Yaktın aşkınla beni, Gönülden severken seni, Bumuydu aşkımızın bedeli, Sana muhtaçken neden? bıraktın ellerimi, Söylemem artık sevgimi, Anlatmam artık derdimi Sen vefasızmışsın sevgili Anlamadın hiç bir zaman beni. Git gidebilirsen,hayatımı yıktın duruken, Gözlerimde kin, gönlümde sevmek dururken Beni böyle bırak , GİT GİDEBİLİRDEN. |
Seni sana bıraktım gülüm
Ben artık gidiyorum, Seni sana bıraktım canım, Kalmadı benim amacım. Hiç sevmedin mi beni söyle. Benim gibi seven varmıy dı böyle. Yolun sonunda ayrılık göründü ikimize, Seni sana bıraktım canım, Kalmadı benim amacım. Uzun yıllar artık kimseyi sevemem, Seni gönlümden ben bir çırpıda silemem. Bu hayatın kahrını yokluğunda çekemem. Seni sana bıraktım gülüm GİDİYORUM BEN ARTIK BU ELLERDEN |
bir gün ellere gidersen,
benim yerime başka gözlere bakarsan, benim yerime başkasını seversen, bilki sevdam sana HARAM. ellerein başka ele değerse, yüreğine başka isim girerse, kalbin olurda beni unutursa, bilki sevdam sana HARAM. |
kalbimi açtım sana gururumu çiğnedim defalarca...
ayrılan bendim hep dönen yine hep ben oldum.. sen hep bekledin,sevdin,istedin... bu sefer ne sen bekliyorsun ne de ben dönüyorum... |
önceleri acı vermek benim işimdi sevmekse senin...
koşturan bendim koşan sen,sonunda üzülmek de sana düşerdi hep,sevinmek bana... gün geldi devran döndü şimdi acı çeken ben,ağlayıp inleyen ben.. sevinense sensin!!!!!!!!!!! |
her yerde sen varsın
her an aklımdasın nereye baksam ordasın sen benim canımsın her yerde sen varsın kanımda damarımdasın tek varlığımsın sen benim CANIMSIN CANIM..................... |
silemiyorum geçmişi
seninle geçirdiğim günleri hayalliyorum mazimizi silemiyorum geçmişi gözlerindi beni güldüren sözlerindi hayaller kurduran seninle yaşamaktı sevindiren silemiyorum geçmişi bir gülüşün yeterdi yanımda olman kafiydi silemiyorum geçmişi silemiyorum............... |
Belaliyim Sana Belali Bu GÖnÜl Sana Sewdali EĞer Sana BİrŞey Olursa
Yakarim Bu DÜnyayi Sana GÜlÜm Desem Solar Gİdersİn Sana Melegİm Desem UÇup Gİdersİn Senİ Sewdİm Desem Ne Dersİn? GÜldÜm Aglattilar Sewdİm Aldattilar Sarildim Biraktilar Saolsun Dostlar En Sonunda Benİ Zorla Şaİr Yaptilar |
suç mu işledim seni severek
hata mı yaptım sana gönül vererek cezam neyse ömür boyu çekerek hazırım senle yaşamaya mahkumum sana anlasana. |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:11 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.