![]() |
* Sen seni seveni görmeyecek kadar körsen, o da sana sevgisini söylemeyecek kadar gururludur...
|
Zannetme ki gözlerim sana baktıkça bıkacak, ölsem de ruhum seninle kalacak, kapanırsa gözlerim senden önce bu hayata, inan ki son sözüm seni seviyorum olacak...
|
Tek başıma değilim, ben ve ümitsiz aşkım var...
|
Ayrılık küçük sevgileri öldürür, ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp, yangını körüklediği gibi...
|
Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle... Bir tutam sevinç, bir tutam umut ve bir tutam mutluluk gönderiyorum sana...
|
* Başkasına kendinden fazla değer verme, ya onu kaybedersin ya da kendini mahvedersin...
|
* Dün çiçekcinin önünde bir gül gördüm, dünyanın en güze lgünü benim diye haykırıyordu... O gülü aldım, ama en güzel gül olduğu için değil... Seni görüp utansın diye!
|
* ARAMIZDA ALEVDEN BIR DENIZ OLSA BANADA MUMDAN BIR KAYIK VERSELER HIC DUSUNMEDEN OLUMU O MUMDAN KAYIGA BINER GELIRIM SANA.
|
* seni yyldyzlara benzetiyorum onlar kadar etkileyici,çekici ve güzelsin ama aranyzda tek fark var onlar milyonlarca sen birtanesin
|
* ÖNCE DÜSTÜGÜMDE KALKMAYİ ÖGRENDİM SONRA ALEVE DOKUNDUGUMDA ACİYİ SEVMEYİ ÖGRENDİM SEVİLMEYİ SONRA TERKEDİLİP BEKLEMEYİ SAYENDE UNUTULMAYİDA ÖGRENDİM HERSEYİ ÖGRENDİMDE YALNİZ UNUTMAYİ ÖGRENEMEDİM
|
* insanlar kirmizi güllerin pesinde kosarken ayaklari altinda ezilen papatyalarin farkina bile varmazlar
|
SENI SEVIYORUM! DIYEN DILLERE DEGIL...SENIN ICIN AGLAYAN GOZLERE INAN..
|
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:03 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.