![]() |
DJINNN naber adaş =))
|
iidir... yeni geldim bende şimdi elektrikler kesildi de yeni geldi...
|
nasılsınız...
|
iiz be gönenli ... sen nasısın?
|
arkadaşşlar sohbetinize doyum olmuyo walla :)))
dükkan kapanmıştır evde görüşürüz... |
s.a kimse yokmu ?
|
Alıntı:
|
slm arkadaşlar nasılsınızzzz
|
Alıntı:
|
ben kaçtım iyi geceler herkese
|
selam arkadaşlar
|
selam breavhart nasılsın
|
teşekkürler doktorum iyiyim allaha çok şükür sen nasılsın
|
bende iyiyim breavhart işler nasıl gidiyor???
|
çok şükür iyi be kanka gördüğün gibi uğraşıyoruz :))
ya sende durumlar nasıl iş güç aşk meşk:)) |
fena sayılmaz kanka forma pek girmesemde düzenim iyi sayılır
|
Allah iyilik versin düzenini bozmasın kardeşim
bende foruma girdim ama konularla ilgilenen yok sende olmasan bende kaçardım galiba millet adult çalışıyo habire:)) |
bencede bu ramazan_ı şeriftede adult olayına girmek neden hayla anlaya bilmiş değilim en azından Ramazan_ı Şerifte biraz oraya ara vere bilseler
|
evet kanka haklısın ama ne diyebiliriz ki
|
bunu yöneticiler bakması lazım ama aynı konuları 2-3 kere verilmesi bile engellenemedi ki?
|
evet aynı konulardan çok var geçen gün şiir bölümünde aynı şiiri 3 defa gördüm:)
|
ben sağlık alanında 3 ay önce açtığım konular tekrar açılıyor ondan dolayı bütün bölümlerde patlama olması önemli değil onun yerine gereksiz olanların silinmesi gerekmektedir
|
ve buda bölüm modlarının işi kanka burası paylaşım formu yeni gelen veya görmeyen ark. açıyor ama bazı mod ark. takip etmiyor
|
benim dediğim konuları tamamen mod arkadaş açmış bu konuda diye bileceğmiz hiç bir şey kalmıyore kanka
|
himm öyle ama bizim elimizden gelen tek şey gördüğümüzü söylemek ve konularımıza dikkat etmek
|
uyarıda adam ben modum demese bide
|
selam kimseler varmı ??
|
slm arkadaşlar
hepinize yi haftasonları diliyorum... |
Alıntı:
şimdi eve gidiyorum sonnra görüsürüz k.i.b :biggrin: :biggrin: :biggrin: |
hey millet selam
|
selam arkadaşlar nasılsınız ?
|
Ahmet buralardamısın alooo :))
|
Alıntı:
msjımı silersen ordan sevinirim :D |
Alıntı:
neyse ikimizinde mesajlarını temizleyim ordan :)) |
Alıntı:
sen neler yapıyosun hayırdır bu saatte buralarda ??? gerçi yetkide arttı işin zorlaştı biraz daha ALLAH yardımcın olsun :)) |
Alıntı:
Sen ne yapıyosun nasılın bakalım.. |
Alıntı:
bende fifa 2007 indiriyodum formdan almıştım (cakal) walla 3 .part yeni bitti inşallah bi sorun olmaz.daha 6 part daha var inecek.işim zor :)) bazı arkadaşlarımızın verdiği linkler hatalı çıktı güyaa kısa yoldan indirecektik ama neyse (o kendini biliyo buraya bakarsa yazar birazdan cvbını :biggrin: ) |
oo muhabbet koyulasmıs bole ugrascagınıza acın msnleri ordan konusun yaf:Dahmet abi ben indirmedigim için ne gibi sorunlar var bilemıyorum:(kusura bakma yaf
|
Alıntı:
|
maalesef o malum sahıs benim abi:(
|
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:47 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.