![]() |
#LİSELİM#
Hayır sevgilim hayır bunu bana nasıl yaparsın Nasıl bir kalemde silip atarsın İlk aşkını nasıl unutursun İçime en büyük acıyı döktün LİSELİM Beni düşünmekten yorgun düştüğün Resmime bakıp ağladığın Sesim yerine yağmur sesi dinlediğin o günler Derdimden sigara içtiğin o günler BİTTİMİ LiSeLiM Oysa sen seçimini çoktan yapmışsın Hiç acımamışsın bana Son sözün ise ayrılık olmuş mektubunda İşte benim sana son sözüm HANİ ÖYLEİNE SEVGİLER VARDIR UĞRUNA CAN VERİLİR |
Eğer bir gün liseli bir kız görürsen
Eğer gözleri buğulu Eğer başı yerde ise Eğer sıkı sıkı tutuyorsa kitaplarını BENİ HATIRLA Hani öyle sevgiler vardır ya Uğruna can verilir Ümitlerle dolduranı, severim sevmeyenin kalbini Layık olduğum sevgiyi aşkı buldum Şimdi başkası var layık sevgime Çok geç kaldın üzgünüm Sevdim onu delicesine Sen bana çok çektirdin Şimdi sen beni acı çekerek bekle Sana söliceğim son sözler AYRILDIK SEVGİLİM BU İŞLER BÖYLE... ... |
Senİ Özledİm Nedenİ BİlmedİĞİm Fakat,bİldİĞİm BÜtÜn Korkulardan
Sigrilarak,cesaretİmİ Toplayarak Geldİm Uzakta Da Olsa Kalp SevdİĞİnİ ÖzlermİŞ Kalbİn Kİmİ DÜŞÜndÜĞÜnde Agliyorsa Onu ÖzlermİŞ, Hayatta Enzor Şeyse Çarelerİn Çaresİz KalmasiymiŞ:( |
Yarin 14 Şubat AŞkim
Sensİz Bİr Kez Daha GeÇecek Ne GeÇen GÜnler Senİ Getİrecek Nede GeÇen GÜnler AŞkimi Engelleyebİlecek Sana Olan AŞkim KÜllenmİyorkİm Ne Derse Desİn Sensİz Olmuyor Senden BaŞkasi Sevİlmİyor Yİne Sensİz 14 Şubat GeÇİyor Her Zaman Kİ Gİbİ Yİne Sen Varsin Aklimda O GİttİĞİn GÜnÜn Sabahinda O KoonuŞtuĞumuz Dakikalarda Hanİİİİ AŞkim Yarin 14 Şubat ' Ya ****deĞerlİ ArkadaŞlarim BÜtÜn Şİİrlerİm Yalnizlara Ve BİrİcİĞİ YÜzÜnde Hayata KÜsenleredİr**** |
hainsin sen baş belasısın
sinsice girdin kalbime kalbimin gardiyanı hangi kapıyı açsın ama gardiyan ne yapsın sorun sende sevemedin beni hiçbizaman gerçekçe yürek demek sevgi demek sevgi demek bütünlük demek bütünlük demek aşk demek ama sen benim aşkım olamadın sorun sende bana güvenmen gerek güvenirsen sevilirsin sevilirsen mutlu olursun sen beni seversen güzelim kalbimin sultanı olursun ama sorun yine sende kalbimin sultanı olacaksan birbaşkasının değl YALNIZCA BENİM OLURSUN |
üzülürmü hiç benim gibi bir
adam, anam bir yandan karım bir yandan gunahımda yok hani, çapkınlığı saymassam içkide erkekliğin şanından. |
Sarılıpta yanlızlığın en hain bir yerine,
Kapılırım mehtabın ışığının seline. Bir mektup yazıpta gönderirsem eline, Bilmem.. hoşuna gider mi aceba... Mağlüpken nefsimin aşikar gazabına, Sığınırım kaderimi anlıma yazanıma. Birgün aşkımı fısıldarsam kulağına, Bilmem.. Hoşuna gider mi aceba... Sonsuz bir hüsranda gibiyim, Sensizliğin enderin yerindeyim. Bir haber gönder de yanına geleyim, Bilmem.. Hoşuna gider mi aceba... Sordum sensiz *******in rengine, Benden ona yar olur mu |
hüzün bu kadarmı yakışır,
bir sevdaya. kırmızı kadar çekici, gül kadar masum. bu kadar açıkmı, gözlerinin cümleleri. ulu orta. ve dudakların, bitmemiş bir şiir kadar taze, okunaklı. ellerin, biletini almış yolcu kadar aceleci. fırtınadaki,yelken şaçların, çırpınan. söylenecek söz kalmamış artık, bu planda. gitmen gerekse git, hüzün çiçeğim. hoşcakal. ben hep bıraktığın yerde olacağım. dönüpte bulmak istersen. |
Kalbimdeki sevdayı gelipte yüzüne söylüyemedim
Oturduğumuz yerde baktım öylece Karanlıkta parlayan o mavi gözlerine Belki anlarsın bu gözlerdeki sevgiyi Belki sende istersin yeniden sevmeyi Ama olmadı,başaramadın bunu yapmayı Çünkü sen çoktan kapatmıştın kalbinin kapılarını Ben beceremedim,o kapıyı açamadım Açıpta ordan,içeri giremedim Ama hep sevdim seni Ve hiç çıkarmadım o gözleri aklımdan,bir an bile ve çıkarmıyacam seni kalbimden sen istesende istemesende Ama bildiğim tek bişey |
Seni anlatamıyorum kelimelerle
Gücüm yetmiyor bu kadarına İlk defa yazamıyorum biri için İlk defa elim gitmiyor kaleme Ve çıkmıyor kağıtlar çekmeçeden Ben onlara,onlar bana bakıyor sanki Bir suç işlemiş edasıyla bakayoruz birbirimize Sonra gözlerin geliyor, gözümün önüne Gökyüzü gibi parlayan,mavi gözlerin geliyor Bakmaya kıyamadığım o gözler,karşımda duruyor.... Ama sonra birden kayboluyor çünkü ben;anlatamıyorum seni kelimelerle çünkü ben;sevememişim seni yeterince Çünkü ben |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:32 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.