![]() |
Gitme sevdiğim
Beni buralarda bırakıpta gitme Yalnızım sanki seni beklediğim sokaklarda Yanar yüreğim,sessizce ağlarım Bütün anılar canlanı verir sanki,bitmemişler gibi yolunu gözlediğim dönecekmiş gibi... Gitme sevdiğim Beni bırakıpta gitme Severmi sence bu can bir daha Paylaşabilirmi sence bir kalple daha Ben sana deliler gibi aşıkken Sever mi sence bu yürek bir daha Katlanabilirmi sence bir sevdaya daha Gitme sevdiğim Gitme |
Aglıyamıyorum sensiz *******de akmıyor gözümden yaş....sanırım
gözlerimde kalbim gibi taşlaşmıs sayende ne kadar zormuş bir insana gözün kapalı güvenmek,ne kadar zormuş herkese,herşeye ragmen deli gibi sevmek seni sevdigim canımdan çok sevdigim içinmi bana sensizligi layık görüp beni sensizliginle öldürüyorsun artık anladım sayende aşk ta yok,sevdada bu alemde.. Bundan sonra seviyorum die yalvarsanda nasıl sensizligi ben yaratmadımsa tedacagın bensizlikte benim esrim olmuycak SEN BENİM SEVDAMA S |
Hasret bizi yedi bitirdi geriye boş bi çerçeve kaldı
Resmin bile beni terk etti Aldığın gömlekte rengini yitirdi Ben şimdi ne yaparım Gözlerim yorgun yaş dökmekten Dudaklarım bükük Hayata küsmüş bi beden Ve sevdanın külleri şimdi senden kalan Gitmeliyim buralardan Yakmalımıyım senle dolu bu şehri Yada senimi aramalımıyım bilmiyorum Yatıyorum şimdi soğuk yatağıma Ruhum sevda nerde diyor? Bedenim cvp veriyor Gecenin karanlığı kadar uzak sana sevdan Kahroluyorum bu azaptan birtürlü k |
kahrolsun seni sevdiğim güne
hayatımı mahfettin benim kalbim dayanmadı bu nefrete acımadan vurdun hançeri yüreğime sevmekmi,benden uzak olsun sevipte kahrolmaya tövbe olsun benden uzak mezara yakın olsun bukadar yeter be gülüm acım artık son bulsun lanet okuyorum hergün sana bir hançer gibi sapladın acıyı baksana gözlerimden hergün kanlı yaşlar aksada seni birgün unutacağım buna inansanda inanmasanda antony(sevgilerimle) |
açtım kalbimin kapılarını sana
yüreğimi verdim inansana acı çektirmekmi senin sevgin ne hale geldim bana bi baksana halime bakıp ağlıyorlar giden yarin geri gelmez diyorlar sen ne kadar istesende ağlamakla bu iş olmaz diyorlar kalbim başka diyor aklım başka diyor kalp ile mantık bir olmaz diyor ne yapacağım ben böle olmuyor yüreğimden bir ses sadece inan diyor yarin sevgisi ölüm demekse ben bu yolda yürümeye hazırım benim sevgim kısa sürer desede ben seni sevmişim; sen beni |
hainsin sen baş belasısın
sinsice girdin kalbime kalbimin gardiyanı hangi kapıyı açsın ama gardiyan ne yapsın sorun sende sevemedin beni hiçbizaman gerçekçe yürek demek sevgi demek sevgi demek bütünlük demek bütünlük demek aşk demek ama sen benim aşkım olamadın sorun sende bana güvenmen gerek güvenirsen sevilirsin sevilirsen mutlu olursun sen beni seversen güzelim kalbimin sultanı olursun ama sorun yine sende kalbimin sultanı olacaksan birbaşkasının değl YALNIZCA BENİM OLURSUN...... |
Böyle olmasını ben istemedim
Sessizce çekip giden ben değildim Yalnızca boyun eğdim! Çünkü seni sevdim ve hala seviyorum! Biricik aşkım, seni affedemiyorum! Sessizce kalbime gömüyorum Fakat unutmuyorum; Ne SENi ne de YAPTIKLARINI!!!........... |
SeNiN içiN aZMi uYKuSuZ KaLDiM..
Kaç GeCe SiSeNiNiN DiBiNe KaDaR içTiM.. aZ Mi DeRTLeSTiM GeCeYLe aZMi FeRYaT eTTiM.. aZMi aRKaNDaN aGLaDiM. GÜNLeR GeçTi HaFTaLaR aYLaR YiLLaR GeçTi SuNu aNLaDiM YiLLaR SoNRa BuNLaRiN HiçBiRiNi HaK eTMeMiSSiN Ki SeN!!..!! SeV SeVGiMi HaK eTMeDiN.. Ve BeN HaLa YaSiYoRSaM YaPTiKLaRiNDaN SoNRa.. TeK BiR aMaCiM VaR.. iNTiKaM iNTiKaM iNTiKam oda.. YaKiNDa.. Hiç uNMaDiGiN BiR aNDa HaZiRLiKSiZ YaKaLaYaCaGiM SeNi... EMINIM BUNU OKUYORSUN.. |
Bu Gece Onun İÇİn Uykusuz SabahlayacaĞim Ve TÜm *******.
Bu Şİİrİm Onun İÇİn Ve YazdiĞim TÜm Şİİrler Onun İÇİn YaŞiyorum Onun İÇİn ÖleceĞİm O Benİm Olmasada Onu Hep SeveceĞİm Kİmsenİn Haberİ Olmayacak Onu SevdİĞİmden Gİzlİ Gİzlİ SeveceĞİm Onu Kalbİmde YaŞatip Onunla ÖleceĞİm Onun İÇİn ÖleceĞİm |
HerŞeyİnle Farkliydin Sen Benİm İÇİn Oysa
Nereye Kapilip Gİtİk Kİ Bİz Bu AŞk Masalinda... BİrŞeyler Var Evet Senİn GÖremedİĞİn Benİmse GÖrdÜĞÜm Ama Bİr TÜrlÜ SÖyleyemedİĞİm... GÖzlerİnde IsindiĞim SicakliĞin Bİle Yok Artik SÖzlerİnde KaybolduĞum O CÜmlelerİn Ya Ben Kendİmİ Çok KaptirmiŞim Sana Yada Sen YavaŞ YavaŞ Yok OlmuŞsun AŞkimda... Bİr ÇikiŞ Yolu Var Evet Dİlİmİn VarmadiĞi Bİr Son Var Bİzİm İÇİn MutluluĞa Çikmayan Bİr Yer Var YÜreĞİmde Acilarin KaldiĞi Bİr Bİz Variz AŞk De |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:09 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.