![]() |
Görüşmek üzere
Son noktayı koydum artık İçinde sen olan bütün umutlarıma. Adı seninle başlayan ama hiçbir zaman Seninle bitmeyecek şiirler biriktirdim hep. Ben veda ettim artık yarınlarıma… Sonu çıkmaza giden yolların içinde Her duvara adını yazarak yürüdüm Ve tam bulmuşken adını duygularımın Yolun sonuna geldiğimi gördüm… Son kez yazmak istedim adını duvarlara, Başına seni seviyorum diye eklemek. Tükenmez kalemler kullanmak istedim Ve de çıkmaz boyalarla süslemek… Senaristi hayat olan bir filme son demek istedim Ama başlatamadığım gibi son demeyi de bilemedim… Belki başka bir zaman başka bir yerde Yada hiçbir zaman hiçbir yerde, görüşmek üzere |
ay Şahİt
GÖktekİ Yildizlarla Ay Şahİt Olsun Kİ DÜŞÜnÜyorum Her Gece Senİ YastiĞa BaŞimi Koyuyorum Dİzlerİne Koyar Gİbİ Papatyalarimi ÖpÜyorum Senİn Alnini ÖpÜyor Gİbİ Senİ Öyle ÖzlÜyorum Kİ GÜlÜn BÜlbÜle Özlemİ Gİbİ Sensİz HİÇ Yapamiyorum YÜreĞİn Kansiz YapamadiĞi Gİbİ Senİ Öyle Beklİyorum Kİ Canimin İÇİ YaĞmuru Bekleyen Kuru Toprak Gİbİ Senİ O Kadar Sevİyorum Kİ Sahİle Vuran Dalgalar Gİbİ Say Sayabİlİrsen Ne Kadar SevdİĞİmİ |
SEVEN GÖNLÜM
Yalnız *******in katilini Sevda denizlerinin sahibini Sevgimi nefretimi her şeyimi Seven gönlüm bilir hepsini _ _ _ _ Yalan sahte gülüşlerini Anlaması zor yüzünün ifadesini Ateşe attığın yanmış yüreğimi Seven gönlüm bilir hepsini _ _ _ _ Dostların ihanetlerini Bana sapladığın ihanet pençesini Acı bendeki seni Seven gönlüm bilir hepsini _ _ _ _ Küsmüş güneş bile bana bilmiyorum nedenini Ay verir bana teselliyi Kumrulara benzerdik aç bak hatıra defterlerini Seven gönlüm bilir hepsini _ _ _ _ Kaçmaya yüz tuttu gönlüm Tek çarem bu ne yapayım GÜLÜM Olmazsa gidişim mutlaka ölüyüm ÖLÜMÜ DE BİLİR BE BU SEVEN GÖNLÜM!!!!!!!!!!!!!!!! |
masum
SİMSEKLERIN ÇAKTIGI BIR GECEDE KORKUDAN BİR KÖŞEYE ÇEKİLMİŞ BIR KUŞUN SOLUDUĞU NEFES KADAR MASUM SEVİYORUM SENİ FATİH GÖKDEMİR |
~~ÇEKİP GİRMELİ~~
ALACAKARANLIĞI HİÇ SEVMEM YA GÜNDÜZ OLMALI YA GECE KURŞUN YA DERİNDNE VURMALI YA NAMLUDAN HİÇ ÇIKMAMALI SEVDİN Mİ YA ÖLÜMÜNE SEVMELİ ~~YADA ÇEKİP GİTMELİ~~ |
AH BASABİLSEM TETİĞE
AH BASABİLSEM TETİĞE Sevgim tetik oldu Elbette sen de barut Namluda ismin yazılı Ah birde basabilsem tetiğe Sana kıyabilsem Eskiler gelmese önüme Neden kalmasa keşke Ah bir de basabilsem tetiğe Sen kalbimdesin Ev yaptım orada sana Namlu kalbime döndü Ah bir de basabilsem tetiğe Son bulacaksın mezarlığımda Ecelin benden olacak Nasılsa seni sileceğim ama Ah bir de basabilsem tetiğe |
seni seviyorum
Seni seviyorum desem Elini tututuğumda kalbim çarpıyor desem Nehirler kadar büyük aşkım var sana desem İnanırmıydın hepsine Sana aşığım diyorum Elini verir misin?? Vurdum duymaz mı davranırdın yoksa İnsafsız mı davranırdın Yolladığım herşeyi yırtıp attın Olmaz dedin bu aşka Rüzgarlı bir gün esip gidecek bu aşk Uykusuz gecemde melek olmaktan hiçbir zaman vazgeçmedin Meraklanma seni hep sevdim seveceğimde |
Seviyorum
Seviyorum Sefkatine ihtiyacim var Benim hayallerimde olurmusun Sana sesleniyorum yar Can kulagiyla dinliyormusun Ølumume sebeb gidisini Istermiydin sevmemi Sabahlara kadar camlarda Beklermiydin gul vermemi Hersey guzel sen gelince Bana gul yuzunu gøsterince Ølumune severcesine Seviyorum seni seviyorum *******ce seni bekliyorum Allahimdan seni diliyorum Birgun benim olur mu diyorum Seni cok cok seviyorum.. |
Denedim oluyor
Denedim oluyor Senden baskasi olmaz Bu kalp yerinde durmaz Guc kalmadi bende Artik bu yurek dayanmaz Somurtan yuzumle Deli dolu søzlerimle Kirilan yuregine Gul kondurmaya geliyorum Yasamayi denedim oluyor Cunku tek varligimsin Gulmeyi denedim oluyor Cunku aklimda sen varsin Avuclarim bom bos kalinca hatirladim Resimlerine baktim doyamadim Seni sim siki saramadim Bunlari simdi daha iyi anladim |
Lanet asklara
Lanet asklara Birakin hayatim erisin. .guldurmeyen yar sevinsin .ben acilarla kalayim kendi dunyamda mutlu olayim o øzgur ben yanliz kalsin… yaralar teker teker sarilsin. bin yil oldu bir yil daha dayanilsin .yasam mutlulukla yasanilsin... geri geri geldim diye niye vurdun beni niye. dayanilmaz acilar icinde biraktin beni yine.. øfkem vursalar dinmez. .nefret kalbimde bitmez. .yazik ki hayalin gitmez. .bu ask bende tukenmez. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:54 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.