![]() |
Sen Git,Aşkı Bana Bırak...
Madem ki gideceksin... Git... Sen git, Aşkı bana bırak... ''Kalmadı'' deme sakın, Vardı... Paylaşmayı bilemedik, ''Kalmadı'' deme sakın, Vardı... Bir benden olsa da sonra, Vardı... Hadi bunu da inkar et, Yüreğin el veriyorsa, Ne kadar olmasa da yüreğin, ''Yoktu'' de... ''Sevmiyordun'' de... Madem ki gideceksin, Git... Sen git, Aşkı bana bırak... Sana lazım olmaz zaten, Sende o yalanlar oldukça, Aşk olmadan da, Yalnız kalmazsın ki... Sen git, Aşkı bana bırak... Ben aşksız duramam ki... Aşk olmadan, Kimseleri sevemem ki... Sen git, Aşkı bana bırak... ''Kalmadı'' deme sakın... Vardı... Sana lazım olmaz zaten, Bari,bırak bende kalsın... Kimselere vermesem de, İçimdeki senle, Yüreğimde kalsın... |
Sen gittin,Bahar geldi
Güneş yeni yeni ısıtıyordu tenimi... Bahar,aralanan kapıdan 'ce-ee' demişti bile... Bahçemde sarı zambaklar tomurcuklanmıştı, Sen yoksun ama,bu bile beni mutlu ediyordu... Ayaz *******de,sen benden gittiğin mevsimde, Ellerim üşüyordu,tutmuyordun ya artık, Yoktun ya sen yanımda, Artık inan hiç üşümüyorum, Hiç aramıyorum ellerini... Sarılırdım ya sana sımsıkı, Korkardım da karanlıktan, Buralara bahar geldi, Karanlık değil artık o saatler, Hiç aramıyorum sardığım belini,başımı dayadığım omzunu... Sen yoksun ya hala... Güneşe doğru yürüdüm yollarda, Seninle yürüdüğümüz yollarda... Hüzünlendim evet,yaşlar doldu gözlerime, Ama güneş kuruttu hepsini de... Sen gelmedin ama, Buralara bahar geldi... Artık hiç gelmesen de olur... Artık hiç gelme... |
Sen Ve Sonrası
Kendimi kandırmaktan bile çekinmiyorum artık... Aynaya her baktığımda gülümsemeye çalışıyorum, Zoraki... Başaramayacağım küçük oyunlar oynuyorum, Küçük aşk oyunları... Sonu yenilgi olacağını bile bile, Sahte heveslerle başlıyorum oyunlara... Amacım ne? ... Zaman geçirip,ömür kısaltmak mı? ... Hangi oyunun kazancı sensin ki söyle... Aşkı havaya atıp kim kaparsa mı? ... Aşk bu mudur, Herşey bu kadar mı sahte! ... Senin dünyanda da oyunlar saklı... Ve ben tüm bu oyunlar içinde, Seni ne kadar da gerçek sevmiştim oysa! ... Ve şimdi, Şuursuzca yalanlar söyleyeceğim başka gözlere, Hayaline sarılıp uyuyacağım her gece, Sonra da terkedeceğim herkesi,senin gibi, Bir veda bile etmeden, Kimseyi insan yerine katmadan, Senin yaptığın gibi! ... Sevnur Şaylan |
Sen,Eski Sen Değilsin Bendeki
Sen,eski sen değilsin bendeki... Gözlerinde bir yalan saklı sanki, Kandırmaca adı altında, Bir çok oyun oynarmışsın belli ki... Döndükçe dünya, Başın da dönmüş belli, İçmeden daha, Dibine vurmuşsun hayatın. Sen, eski sen değilsin bendeki... Kime sorsan,bilir olmuş kokunu, Dününü unuturmuşsun her yarının bugün olduğunda, Unutur seni bu dünya da... Sen,eski sen değilsin bendeki... Ben,eski ben değilim sendeki... |
Senden De Çok...
Haydi git... Ne sebebini sorarım, Ne dinlerim cevaplarını... Karşında bir dakika durmam, Çeker giderim eyvallahsız... Yaptıklarım da gururdan sanma! ... Ben senden de çok, Kendimi seviyorum aslında! ... Yaşar giderim, Sensizlik canımı yaksa da... Susarım... Ne sana konuşur gözyaşlarım, Ne bir başkasına... Ki ben... Sandığından da fazla güçlüyüm aslında... Gideceksen, Durma git... Haydi, Geç kalma yoluna... Ben sensiz de yaşarım nasılsa... Sevdimse de seni, Varsın olsun... Yansın canım... Ben senden çok, Kendimi seviyorum aslında... Haydi... Var git yoluna... |
Senin Kadar...
Ne gecenin karası güzel gözlerin kadar... Ne elma şekeri tatlı sözlerin kadar... Tüm dertlerim siliniverir o güzelim yüzünü görene kadar... Hangi pembe yakışır bir yanağa seninki kadar, Hangi gülümseme alır aklımdan başımı seninki kadar... An olur bıçaktan keskindir bakışların, Bir geçtin mi önümden, Göz görmezse namerdim ben! Endamın kaç yüreğe ateş düşürür bilmem, Ben kendi içimde kavrulurum, Benden gayrısını neyleyim ben... Uzun kirpiklerin hançer olur batar yüreğime, Bir çattın mı kaşlarını Yürek erir akar içimde... An olur şekerden tatlıdır bakışların, Pamuktan yumuşaktır yüreğin, Asıl ben, O anlarda kahrolurum... Öpülesi yüzüne yüz süremem, Nefes kadar yakınımdayken, Elimi uzatsam dokunamam... Seni bir başkasıyla görmeye dayanamam... Sadece ve sadece hayallerime kaçırırım seni, İçimde büyüttüğüm umudum olursun sadece, Daha fazlasına cesaret edemem, Tüm dünyayı gözümü kırpmadan yakarım da, Bir tek sana kıyamam... Özenilerek yaratılmış bir meleksin sanki, Kanatlarını sadece benim görebildiğim, Hayatta bir kez görmeye değer, Gözlerini gözlerimde bir kez gördüysem eğer, Şu an ölsem de,inan yaşadığıma değer... |
Senin Neyine! ...
''Aşık oldum'' demişsin... Aşkın ''A''sı nedir ki söyle? Sözler,yeminler senin neyine? ... ''Seviyorum''derken gözlerime bakardın, Gözler utanır yalandan, ''Seviyorum''demek senin neyine? ... ''Kalmadı aşk,tükendi'' demişsin, Var mıydı sanıyorsun ki sen,söyle? Aşkın adını anmak senin neyine? ... Bir yürek var elbet herkesde, Farkettiysen eğer bunu bir kere, Bırak sadece seni yaşatsın, Birini yüreğine koymak senin neyine? ... Bir yürekten fazlasını istemek senin neyine? ... |
Sensiz de Yaşamıyor muyum Sanki? ...
Aldığım nefes yaşamama mı yetmiyor? Güneş hala aynı sıcaklığıyla mı ısıtmıyor? Zaman mı durdu,dünya mı dönmüyor? Sensiz de yaşamıyor muyum sanki? ... Ne oldu,*******im aynı karanlık mı değil? Güneş battığı anda yıldızlar mı ışımıyor? Aynı saatlerde gün mü doğmuyor? Sensiz de yaşamıyor muyum sanki? ... Avaz avaz değilse şarkılarım, Kahkahaya dönüşmüyorsa tebessümlerim, Gözyaşlarım en olmadıklarda akıyorsa, Sensiz de yaşamıyor muyum sanki? ... Eskisi kadar kuramıyorsam hayalleri, Bir kere mutlu başlamıyorsam şiirlere, Kendimi atmıyorsam bu yaz günlerinde sokağa, Sensiz de yaşamıyor muyum sanki? ... |
Sevda Nöbetleri
Yorgun bir gecenin herhangi bir vakti... Herhangi bir gece... Herhangi bir düne yakın, Herhanfi bir yarına daha da yakın... Pusuya yatmış gibi uzanıyor şehir, Yemyeşil bir iklimde... Herhangi bir gecenin en vurgun saatleri belki de, Suskun bir gecenin koynunda uyuyor insanlar... Farklı dillerden, Farklı ninniler dinleyerek belki de... Sokaklar mı karanlık, Yoksa ben mi daha aydınlığım anlamadım bu gece... Yıldızlar daha mı yakın, Yoksa ben mi onlara yakınım anlamadım bu gece... Bu gece... Bu gece yine her gece olduğu gibi birkaç deli hala nöbette! Ve ben o delilerden biriyim işte! Bu şehri mi bekliyorum, Yoksa bu şehirdeki sevgiliyi mi bilmiyorum... Ama hiç bir nöbet bu kadar huzur vermez insana... Ah bu sevda nöbetleri de olmasa... Gecenin en güzel yüzüydü belki de... Sen en güzel rüyalarda uyurken, Hayalin her gece benimle... |
Seven Bilir Sevilen Ne Anlar
Ne bilsinler... Suskunluğumun ardında bir geçmiş saklı... Geçmişimde yarım kalan bir aşk saklı... Aşkımda hayatımı alıp giden biri saklı... Gülmeyen gözlerde bir mana aramasınlar, Benim tek manam yüreğimde saklı... Yüreğimde hüznümün sahibi saklı... Benim hüznümde yarım kalan hayaller saklı... Hayallerimde hep mutluluk vardı... Mutluluğun içinde ise hep umut vardı... Benim umutlarımın ardında verilmiş sözler vardı... Sözlerin içinde bir gelecek vardı... Gelecekte de ben ve o vardı... Benim içimde o saklı... Onun içinde ise, Hiçbir şey kalmadı... |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:17 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.