![]() |
haklısın ... neise kasarız başka zaman...
cakal nerdesin yaw.. sadece batu djin brave hart mı var bu sitedee gelin muhabbet edelim..... |
oda ne yaw türkçe konuşuyonuz demi:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ewt batu uyumuş millet ... bizde uyuycas bi 30-45 dk sonra öğrenci adamız ne de olsa...:biggrin: ;) |
bu saattemi uyuyacaksınız yazık yaw ya ben uyuyamıyorum sabah ezanı okunduktan sonra gözlerim kapanıyo ama yarın iş var ne yapcam:((
|
Alıntı:
|
Alıntı:
menajerin olmam için biraz futbolcu olman lasım batu önce :biggrin: :biggrin: |
Alıntı:
|
tamam tamam sustum...:biggrin:
topçu olmak ayrı bi hava yaratıo tabi insanda....artık bu işte para var bende olmaya çalışsam ama olmas:biggrin: bizde salak gibi okuoz okullarda:biggrin: |
slm millet !!!
napıyosanız :)) |
Alıntı:
bu arada selam ahmet abi :biggrin: |
Alıntı:
|
hoşbulduk saolun...
bugün pek yoktunuz ortalıklarda nerelerdeydiniz yine bi işler mi çevirdiniz yoksa :)) |
oo noumaahmedim hsg kardeşim nasılsın bakiyim:)
|
Alıntı:
sen naaptın ??? |
saol kardeşim iyiyim hatta patlamaya hazır bomba gibiyim:))
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
demedi deme ;) |
ya kanka yeni işe başlıyom hayırlı olsun bile demiyom ramazandan beri yatıyordum yaw:D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hehe reklam felan yok yaw:))
|
burda geyıkmı yapılıyo arkadaslar __ ben bıraz yenıyım caylak yanı dıger tabırle alısacaz artık yavas yavas ;)
|
günaydın herkese şu dersler bitsin görüşürüz :)
|
benden de herkese günaydınlar iyi forumlar...
|
mrb forum nasılsınız
|
iyi dielim iyi olsun darkness :) sen nasılsın nası gidiyo ?
|
iidir valla abi napalım geçinip gidiozz
|
sen bjk liydin deilmi
|
Alıntı:
|
slmmmmmm mıllet halen aranızda yokum ama donusum muhtesem olucak:smile: buralr sıze emanet ıyı bakın he hade cıkıyorum sımdı herkes kıb byby:biggrin:
yoklugumda cogu ınsanın yuzu gulmuss bakıyorum neyse cok kırlıdım donunce artık nolur bılemıyorumm hıııh |
a.slm nikett allahtan aramızda yoksun sabahtan beri konu acıyosun daha nolacaksa:confused:
şimdi nereye gidiyosan :)) |
ewe gıtcemm sımdı
|
Alıntı:
|
herkese selamlar ben geldi
|
Alıntı:
|
bi mezarci eksikti o da geldi huhahahahahaha
|
Alıntı:
|
kankam hepinizi seviyorum çakal ailesi olarak
benden size zarar gelmez |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:36 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.