![]() |
Sana Koşardım
Gözlerime öyle, sevda ile baksan, Aşkınla, bu deli gönlümü yaksan, Kan olsan, damarlarımda aksan, Dağları devirir, sana koşardım… Senin için, tüm dünyayı yürüsem, Beni sevdiğini, dilinden dinlesem, Aşkın ile, boğulacağımı da bilsem, Okyanuslar aşar, sana koşardım… Bu yüreğimde yerin, asla dolmaz, Seninle geçen bir ömre, doyulmaz, Avuçlarımı yaksın, önemi olmaz, Güneşi tutar da, sana koşardım… Değersin bence, uğruna tapmaya, Bir ömür boyu, aşkın ile yanmaya Saçlarına benzersiz, taç yapmaya, Yıldızları toplar, sana koşardım… |
Sanma
Derdinle ben yıkılsam, Yokluğunla kahrolsam, Sensiz yaşayamasam, Sanma seni ararım... Bana çok dert çektirdin, Bir gün olsun sevmedin, Bir tek ümit vermedin, Sanma seni severim... Bir gün özür dilesen, Hatanı da kabul etsen, Tüm suç bende desen, Sanma seni affederim... Hayata küstürdün beni, Derdinle çürüttün beni, Yaşarken öldürdün beni, Sanma seni hatırlarım... |
Sarıl Boynuma
Bilemezsin seni, nasıl da sevdim, Ferhat’ın oldum da, dağları deldim, Bembeyaz güllerle, kapına geldim, Geriye gönderme, sarıl boynuma... Gözlerin bir silah, beynimde patlar, Baharlar gelsin de, tadılsın tatlar, Kıskanan insanlar, hırsından çatlar, Geriye gönderme, sarıl boynuma... Gurur bizi yıkar, gel vaz geçelim, Dostu ve düşmanı, bir bir seçelim, Hoş şaraptır sevda, tastan içelim, Geriye gönderme, sarıl boynuma... Kırgınlık küskünlük, mazide kalsın, O gönlün gönlümü, sevdaya salsın, Bu deli kalbim de, bir murad alsın, Geriye gönderme, sarıl boynuma... |
Savruluyorum
Bırak, kendimi bulayım sözlerinde, Sonsuza dek uyuyayım, dizlerinde, Baktıkça, kaybolayım o gözlerinde, Bir fırtına gözlerin, savruluyorum... Bir bulsam, hep yanında olacağım, Göz göze gelerek, hayale dalacağım, İpeksi dokunuşlarla, okşayacağım, Bir fırtına saçların, savruluyorum... Yanımda ol ne olur, her gün/saatte, Mutluluğa özlemim, bitsin sen iste, Gülmek istiyorum, seninle birlikte, Bir fırtına hasretin, savruluyorum... Yanında olabilmek, bir şanstır bana, Kana kana içsem, ben doymam sana, Ey gönül perim, revamı bunlar bana, Bir fırtına yokluğun, savruluyorum... |
Sayende
Ne gün gösterdin bana, ne de güldürdün, Yaşadığım her günde, defalarca öldürdün, Kalbimde yanan koru, bakışınla söndürdün, Tozpembe rüyalarım, kâbus oldu sayende… Sevdamızı kıskananlar, bak sonunda güldü, Delicesine seven bu kalbim, yaşarken öldü, Birlikte gezdiğimiz bahçeler, hazana döndü, Mor salkımlı bağlarım, viran oldu sayende... Bütün günler dertlerle doldu, perişan oldum, Susuz kalmış güle döndüm, sararıp soldum, Mücadeleyle geçti bu ömrüm, çok yoruldum, Güzel gençlik yıllarım, ziyan oldu sayende… Yaşamaya mecalim yok, darmadağınım artık, Tüm mektuplar yakılmış, resimlerin de yırtık, Ne hayâllerim vardı oysa, böyle mi olacaktık, İşte bütün umutlarım, hayâl oldu sayende… |
Sebebi Sensin
Dizimde derman, düşüncem benim, Sana feda olsun, bu ruhum bedenim, Senin yüce aşkındır, yaşam nedenim, Aldığım nefesin bile, sebebi sensin… Sen gözlerimde fersin, canımda cansın, Yaşamın anlamısın, damarımda kansın, Her an yanımda olda, bu dünya yıkılsın, Duyduğum hazların bile, sebebi sensin.. Uzak durma bana, hep yakınımda ol, Mutluluk kaynağım olda, gönlüme dol, Eğer beni duymazsan, o saçlarını yol, Döktüğüm yaşların bile, sebebi sensin.. Hasretin *******i, bir kâbusa döner, Elimi tuttuğun anda, her acım diner, Yüreğimden bu ateş, sanma ki söner, Çektiğim çilenin bile, sebebi sensin.. |
Seher Yüzlüm
Bir kara sevda ki bu, kelimelere sığmıyor, Gözlerim senin için, inan hergün ağlıyor, Ne yazık ki ellerim, hep böyle boş kalıyor, Beklenen sensin seher yüzlüm, bekleyen ben... Bir umutsun içimde, pınar gibi çağlarsın, Elimde bir resmin, öyle de tatlı bakarsın, Kahrolası dünyada, beni hayata bağlarsın, Nefes sensin seher yüzlüm, soluyan ben... Karanlık sokaklarda, bir başıma çaresiz, Gezer dururum böyle, birtanem ben sensiz, Yıllardır diyar, diyar sessiz, bitkin, ümitsiz, Aranan sensin seher yüzlüm, arayan ben... Böyle sensiz yaşamak, yetti artık canıma, Bu nasıl yazgı imiş, lânet olsun bahtıma, Al artık canımı diye, yalvarırım Tanrıma, Azrail sensin seher yüzlüm, can veren ben... |
Sen
Sen... Kestane saçlım, Kahve gözlüm, Edalım... Gönlümün, Senin için yandığını, Göz yaşımın, Senin için aktığını, Ve dahası; Çektiğim acıların, Sebebinin sen olduğunu, Biliyor musun? .. |
Sen de Ağlatma
Sevmenin değerini, yürekten sevenler bilir, Kadir kıymet bilmeyenler, nasıl sevilebilir, Bırakıp gitme beni, yokluğun çok ağır gelir, Gülmeye mecalim yokken, sen de ağlatma… Mutluluk içinde, yaşanacak günler varken, Deli yüreğim seni, hem de ölesiye severken, Neden ayrılmak olsun, bu karar çok erken, Gülmeye mecalim yokken, sen de ağlatma… Yaşam acıyla dolu, gülmek bir hayâl oldu, Acılara katlanmak, yaşamak kadar zordu, Bak yorgun gözlerim, yine yaşlarla doldu, Gülmeye mecalim yokken, sen de ağlatma… Senin eşsiz varlığın, benim hayat bağımdır, Gördüğün bu halim belki, en güzel anımdır, Üzülmek, alınmak benim, en zayıf yanımdır, Gülmeye mecalim yokken, sen de ağlatma… |
Sen Diye
Ben; Bulutları seviyorum, Saçların diye.. Ben; Yıldızları seviyorum, Gözlerin diye... Ben; Hayatı seviyorum, Sen; Hayatın içindesin diye... |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:40 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.