www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   Komik Yazı Ve Hikayeler (https://www.cakal.net/showthread.php?t=82687)

GooD aNd EvıL 08-21-2007 08:57 PM

1)Kavga sahnelerinde,eger ortalikta bir havuz gorunuyorsa,grup ne kadar kalabalik olursa olsun,
kavga butun kotu adamlar havuza atilana kadar surer...

2)Havuzun gercekten de kotu adamlar uzerınde nihai bir
etkisi vardir.Havuz yakininda kalabalik bir dogus
cereyan ettiginde,kotu adamlar kahramanimiz tarafindan
defalarca yere serilseler bile kalkip yeniden
saldirirlar.Ancak havuza atilan asla havuzdan cikip
tekrar saldirmaz.

3)Tabancali catismalarda ;kurtulmak icin fotr sapka
giymek yeterlidir.Bu kesin bir tabudur:Fotr sapka
takan birinin,sapkasi vurulur...

4)Ormanda dogus sahnelerinde ,polis tam iyi adam kotu
adamlarin hepsini alt eder etmez gelir.Kahramanimiz
son yumrugu atınca,birden bire orman yolunun ortasında
arka arkaya dizili iki ya da uc polis arabası belirir.

5)Polis baskinlarinda,kac polis arabasi olursa
olsun,hepsinin kapilari ayni anda acilir.Ondeki
arabadan iki tane pardesulu ve fotr sapkali sivil
polisle iki tane uniformali polis,arkadaki araba ya da

arabalardan da dorder tane uniformali polis cikar...

6)Silahli catisma sahnelerinde,en kotu yer
tavandir.Tavanlarda kotu adamlar durur ve hepsi tek
tek vurulup asagıya duser.

7)Tavandaki adamin yapabilecegi en kotu sey,arkası
donuk olan kahramanimiza nisan almaktir.Cunku tam o
anda,kahramanimizin arkadasi tarafindan vurulur...

8)Eger kotu adamin elinde bastan bicak varsa korkuya
gerek yoktur.Cunku bu durumda,kahramanimiz kotu adamin
kolunu bukerek bicagi elinden dusurur.Ancak elinde
bicak gorunmeyen adamlar tehlikelidir,Cunku son anda
cikarip esas kiz ya da esas oglanin karnina
saplayabilir...

9)Yerde kum varsa,kotu adam ne yapar eder bir avuc
alip kahramanimizin gozune atar...

10)Kalabalık kavgalarda filmin kahramanini yenmenin en
pratik yolu,kafasina bir cuval gecirip,cuvalin
etrafini iple sarip,dort bir yandan sopayla
vurmaktir...

Çok kolay bir ders. Ben A almıştım.

Baba, bu dönem kitaplar çok tuttu.

Yedi göbekten İstanbul'luyuz.

Üç saatte Ankara'ya indik.

Çok yakın ahbabım olur.

Elimizde büyüdü.

Orada durumunu toparlamış. Paraya para demiyormuş.

Paranın ne önemi var muhim olan insanlık.

Abi sen kapat, ben hemen arıyorum.

Çocuğu çıkardım bile, birazdan sende.

Kesinlikle kırılmaz.

İmkansız, daha ucuza bulamazsınız.

Şimdi seni düşünüyordum.

Hayır efendim çekmez.

Giyince açılır, merak etmeyin.

Çek bekliyorum, geç kaldı, gelsin hemen yatıracağım.

Seni sevdiğim için yapıyorum bunları.

Kapatmam lazım, ocakta yemek var.

En doğru, en hızlı, en detaylı haberler için bizi izleyin.

Biz demokrasinin bekçisiyiz.

Saat durmus, çalmadı.

Yok canım, benim değil, arkadaşlar unutmuş.

Biz de şimdi içeri girdik.

Biz de tam kapıdaydık.

Aaa, sana en az beş e-mail gönderdim, almadın mı?

Sürekli arıyorum, düşmüyor.

Karım çok hasta, acil servise yetiştirmem lazım.

Oo hooo...çoktaaaan.

En geç haftaya hepsini öderim.

Arayacaktım ama işler çok yoğun, kafamı kaldıramıyorum.

Başarısız yönetici: karar alma kabiliyeti olmayan,analiz edemeyen,yalakalıktan hoşlanan,muhtemelen torpilli yönetici tipi.

Başarılı yönetici:başarısız yönetici sınıfına girdiği halde, bunun personelden kaynaklandığı konusunda üst yönetimi ikna eden bir tür yavşak.

Üst düzey yönetici:sorunları analiz edip,araştırarak yeni kararlar almak yerine,alttaki yöneticilerin söylemlerini direkt olarak değerlendiren bir sığır türü.(koltuk sevici)

Sana yaza yaza yaz geldi. Mesaja zam geldi. Daha yazacaktım ama kontürüm bitti...

Sen bir meleksin, dağda gezen ineksin, ot veririm yemezsin, Allah belanı versin...

Bataryası zayıf rüyalarımda , kapsama alanı dışında kalan sevgilime.. Şebeke hatası nedeniyle ulaşamadım, şimdi yüreğimde full çeken hattımla seninleyim...

Bu mesaj özel bir frekansla gönderilmiştir. Zekilerde hafıza kaybı aptallarda kısa süreli körlük kavşakta olanlarda ise bir anlık gülümseme yapar...

Aşk bir muz kabuğudur, dikkat etmezsen ayağın değil, hayatın kayar.

Doğa'nın kanunu varsa Arif Sağ'ın sazı var.

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış. Onuncu köyden sesleniyorum. SENİ SEVİYORUM...

Bir sana, bir de sabah uykusuna hastayım. Hangisini seçsem diye hep ikilemdeyim.

Hayatta üç arkadaş vardır,biri ekmek gibidir har zaman ararsın ,biri ilaç gibidir gerektiğinde ararsın,biride mikrop gibidir o gelir seni bulur.

Dün rampada görmüşler seni, dagıtmışsın şanzımanı freni,bizde asla yok öyle arıza, haydi durma sende takıl Oto Aygaz'a!

Sayın abonemiz. Faturanızı zamanında ödemeğinizden dolayı hattınız kullanıma kapanmıştır. Telsim Müşteri Hizmetleri.

Aşk bir sudur , iç iç kudur !!! Aşk bir vişne iç iç kişne!!!

Aşk havuzuna aptallar düşer, ama beni ittiler!...

Şu anda her 100 kişiden 35'i uyuyor, 10'u yemek yiyor, 35'i çalışıyor, 10'u araba sürüyor, 4'ü ders çalışıyor, 1 tane salakta elnde telefon sms okuyor!

Tanrı önce erkeği yarattı sonra erkek sıkılmasın diye kadını yarattı,sonra erkek canına kıymasın diye tütünü,esrarı,kokaini yarattı...

GooD aNd EvıL 08-21-2007 08:58 PM

Halamlarda otururken günün birinde şaşkın postacımız kapıyı çalar ve der ki : "Üçüncü kat bunun bir üstümü?" Halamlarda ikinci katta oturmaktaydı o zamanlar .Müziplik bu ya postacıya "Hayır bunun bir üstü 3.Kat senin aradığın 4. katın bir aşağısı" deriz. Adamin kafası o kadar karışır ki bu durumda "Pardon ya ben galiba yanlış geldim" der ve kapıyı kapatır.Tabi biz yerlerde :)

Medyanın sürekli gözü önünde bulunan iki insan.. İki taban tabana zıt
karakter... "Film Gibi" programı ile vatandaşı ekran başında ağlatan
yönetmen Sinan Çetin ile "Biri Bizi Gözetliyor" programında izleyenlerinin
kanını donduran Doğa Bey..

İmaj durumları
Sinan Çetin: Sadece Türkiye'nin değil dünyanın en kıllı program sunucusudur.
Ülkemizin en fazla reklam filmi çeken yönetmeni olduğu halde bir tane bile traş bıçağı reklamı işi alamamıştır. Özellikle Derby firması bu arkadaştan umudu kestiği için kendisine kin beslemektedir. Son numarası saçlarını arkadan bağlamasıdır. Milli bayramlarda beyaz kurdele takarsa şaşırtıcı olmaz..

Doğa Bey: Sinan Bey'in aksine yüzünde bir tane bile kıl yoktur.. Epilasyonu doğuştan yapılmış gibidir.. Eline bir kez bile kara saplı Derby bıçağı almamıştır.. Buna rağmen ekrana çıktığında cillop gibi ışıldar.. Onun da traş bıçağı firmalarından reklam teklifi alma şansı yoktur.. "Ne traş takımı ne makyaj takımı, ille cilt bakımı.. İlle cilt bakımı" sloganıdır..

Giyim tarzları
Sinan Çetin: Sadece siyah rengi kullandığından Neslihan Yargıcı'nın emmioğlu gibi durur.. Kıyafette seçici değildir.. Onun için siyah olduktan sonra DKNY'tan alınma bir kabanla Sivas işi keçe kepenek arasında fark yoktur.. Ayakkabıya da sıcak bakmaz ya postal türü botlar giyer veya yalınayak gezer.. Programına smokin ile çıkmasının sebebi seçiciliği değildir.. Günün birinde Komser Şekspir filmine Oscar vereceklerine inandığından kalabalık önüne smokinle çıkar..

Doğa Bey: Altında smokin pantolon, üstünde gömlekle ekrana çıkar..
Prodüksiyon amiri programın bu kadar tutacağını ummadığından smokinin ceketini almamıştır.. Pantolon belinin göğüs hizasında durması terzilik hatası değil bilinçli bir tercihtir.. Prodüksiyon amiri Onun boy atacağına inandığından pantolonu üç beden büyük seçmiştir..

Teknik kullanma
Sinan Çetin: Yakınlarına kavuşma umudu ile programa katılanlarla başarılı bir şekilde duygusal yakınlık kurar.. Temsil, programına katılan bir kadın onu tanıyınca "Evden kaçan kocam iyi ki buraya gelmedi.. Gelseydi Sinan Bey ile aramızda yaratılan büyü bozulurdu" diye düşünür.. Birbirlerine kavuşanlar ise sorunun çözülmesinden çok Sinan Bey ile yakınlaştıklarına sevinirler..

Doğa Bey: Yarışmacılarla kesinlikle duygusal yakınlık kurmaz.. Talimatlarını tekdüze bir ses tonu ile ekrandan verir.. Ekranın karşısında hiç kıpırdamadan dakikalarca durması televizyon sektörüne duyduğu saygıdandır..
Ama durumu bilmeyen seyirci Doğa Bey'in pille çalıştığını, hareketsiz kaldığı zaman da pilinin zayıfladığını sanmaktadır..

İnsani ilişkiler
Sinan Çetin: İnsanları sever, tanıdığı herkese "potansiyel sanatçı" gözüyle bakar.. Şefkatli ve vericidir.. Film çekimleri sırasında sürekli meyve yemesine rağmen artanları çalışanlara dağıtır.. İnsanlarla rahat ilişki kurar.. Yeni tanıdığı insanları hemen yemeğe davet etmesi ve onların beslenme alışkanlıklarını izlemesi en büyük zevkidir..

Doğa Bey: Onun için insan yok yarışmacı vardır.. Yarışmacıları da numaraları ile tanır.. Yüz günlük yarışma süresince sabah akşam izlediği yarışmacılara numaraları ile hitap etmesi bu yüzdendir.. Temsil "Sıfır beş Edi.. Sıfır beş Edi.." diye diye ikinci dönemde birinci olan yarışmacıyı psikiyatrislerin eline düşürmüştür ama bunda kasıt yoktur.. O yarışmada birçok Edi olabileceğini düşündüğünden tedbirli davranmaktadır..

Psikolojik durum
Sinan Çetin: Rahat ve komplekssizdir.. Kimin hakkında olursa olsun aklına geleni söyleyip rahatlar.. Sonra rahatı kaçanların tedavisine girişip aylarca zaman harcar.. Ancak onun bu rahat tavrı kolay anlaşılmaz.. Yine de tanıyan herkes ona katlanır. Özellikle yakın çalışma arkadaşları "Birgün bunun da ilacı bulunacak.." diye umutlandıklarından "Horoza yükleyin odunu, getirin sineğin budunu.." türünden talimatlarına tepki vermezler.. O bir hiperaktiftir.

Doğa Bey: Psikolojisi yoktur.. Soluk alıp verme refleksi vardır.. Hakkında söylenenlere ya da yarışmacıların kendisi için ne düşündüklerine aldırmaz.. Hakkında çıkarılan "Mustafa Topaloğlu'ndan duyduk o da uzaylıymış.." söylentilerinden etkilenmeden işini sürdürür.. O bir hiperpasiftir..

TakıntIıları var mı?
Sinan Çetin: Çekeceği filme uygun bir cümle bulmadan çalışmaya başlayamama takıntısı vardır.. "Evi ev eden avrat, yurdu yurt eden devlet.." lafını bulamadan Propaganda filmine başlayamamıştır.. Komser Şekspir'i çekmek için de aklına "Fare deliğine sığamamış, bir de kuyruğuna kabak bağlamış.." lafının gelmesini beklemiştir..

Doğa Bey: Elenecek kişiyi seçmek için görüşme odasına aldığı haftanın birincisine "Kapının kapandığından emin misiniz?" diye ısrarla sorması takıntısıdır.. Canlı yayında olduklarını, bu gizliliğe gerek olmadığını kendisi de bilir ancak sormadan duramaz.. Bir de 'üçte bir kuralını' bir yarışma boyunca en az yirmi kere hatırlatmaktan zevk alır..

Ailevi durumları
Sinan Çetin: Kalabalığı sever.. Eşi, dört çocuğu, yüzlerce yakın akrabası vardır.. Kent aşiretleri arasındaki sayısal sıralamada "Çetin ailesi" ikinci sırayı alır.. Adana'nın Cano aşiretine geçilmeyi hazmedemediği için film setlerinde ihtiyacından dört kat fazla eleman çalıştırır..

Doğa Bey: Bugüne kadar medyada kimse ile görünmemiştir.. Türkiye'nin en popüler programının yıldızı olduğu halde soyadını bilen de yoktur.. Memleketi de bilinmediği için hakkında çıkarılan "Uzaydan geldiği" söylentileri inandırıcılık kazanmaktadır.. Yine de tekdüze bir ses tonu ve sıfır mimik ile konuşması, her üç kelimede bir "mekanik olarak" es vermesi bir "android" olduğunu kanıtlamaz..

Yüzmek zayıflatıyorsa balinalar nerede yanlış yapıyorlar?

Süper yapıştırıcı herşeyi yapıştırdığı halde niçin içinde bulunduğu
tüpün iç
çıdarlarını yapıştırmamaktadır?

Niçin yanlış çevrilen telefon numarası hiçbir zaman meşgul çalmaz?

Niçin falcıya gitmeden evvel randevu almak gereklidir? Geleceğimizi
bilemez
mi?

Eğer bugün hava sıcaklığı 0 derece ise ve yarın iki kat daha soğuk
olacaksa,
yarın hava kaç derece olacaktır?

Niçin "tek heceli" kelimesini diyebilmek için dört hece kullanmaktayız?

Neden insanlar gökyüzünde 400 Milyon yıldız var denildiğinde
inandıkları
halde, yeni boyalı yazan yüzeyi elleriyle yoklarlar?

Niçin limonlu gazozların içerisinde bir sürü suni tatlandırıcı varken
bulaşık deterjanında gerçek limon suyu kullanılmaktadır?

Işık 300.000 km/sn hızla yayıldıgına göre karanlık hangi hızla
çökmektedir?

Işık hızında giden bir arabada oturduğumuzu varsayarsak, farları
yakınca ne
olur?

Niçin fare kokulu kedi maması yok?

Teflona hiçbir sey yapışmadığı halde teflon tavaya nasıl yapışmıştır?

Niçin uçaklarda paraşüt yerine can yeleği vardır? Eğer uçağın
karakutusu
kaza anında parçalanmıyorsa neden bütün uçak bu kutunun üretildiği
maddeden
yapılmamaktadır?

Bunların tamamını akılcı bir şekilde cevaplayabilen kaç deli vardır?

GooD aNd EvıL 08-21-2007 08:59 PM

Sevgili Günlük

12 Agustos
Kanada'daki yeni evime tasindim.çok heyecanliyim. Burasi çok güzel.Daglarin manzarasi muhtesem. Onlarin karlarla kapli halini gorebilmek için sabrimi zorluyorum.

14 Ekim
Kanada dünyanin en güzel yeri.Yapraklar kirmizi ve turuncunun tonlarina dönmeye basladi.Bir atla kir gezintisi yaptim ve bir kac
geyik gördüm.çok güzeldiler. Muhtemelen yeryüzündeki en harika hayvanlar. Burasi cennet olmali.Burayi çok seviyorum

11 Kasim
Geyik avlama sezonu kisa bir süre sonra basliyor. Böyle harika hayvanlari öldürmeyi nasil olurda isterler anlamiyorum. Umarim yakinda kar yagisi baslar. Burayi seviyorum.

2 Aralik
Dün gece kar yagdi.Heryerin beyaz bir örtü ile kaplanisini seyretmek için gece kalktim.Tipki karpostal gibi. Disari çiktik merdivenlerdeki ve garajin önündeki karlari kürekle temizledik. Kartopu oynadik(ben kazandim). Kar temizleme makinasi (belediye'nin)gelince,garajin önündeki karlari tekrar temizlemek zorunda kaldik.Harika bir yer.Kanada'yi seviyorum.

12 Aralik
Dün gece biraz daha kar yagdi. Kar temizleme makinasi ile garajin önündeki karlari tekrar temizledik. Burayi seviyorum.

19 Aralik
Dn gece biraz daha kar yagdi.Ise gitmek için garajdan cikamadim.Burasi ok güzel bir yer fakat kürekle kar temizlemekten yoruldum. Kar temizleme makinesina Lanet olsun!

22 Aralik.
Bu beyaz boktan dün gece biraz daha yagdi.Kürekle kar atmaktan ellerim su topladi ve belim agrimaya basladi. Kar temizleme makinasinin ben garajin önün kürekle temizleyene kadar yolun kösesinde gizlendigini düsünüyorum. ********...

25 Aralik
S....ttigimin yilbasisi.Yine yagdi.Eger kar temizleme makinasini kullanan ********i bir elime geirirsem yemin ederim o pustu gebertecem. Yollardaki lanet buzlari eritmek için neden daha fazla tuz kullanmadigini anlamiyorum.

27 Aralik
Allahin belasi dün gece yine yagdi.Kar temizleme makinasinin en son gelisinden beri 3 gündür karlari kürekle atamadigim için eve hapsoldum.Hi bir yere gidemiyorum.Hava durumunu sunan spiker bu gece 25 santim daha yagacagini söyledi. 25cm karin kaç kürek edecegini Biliyormusun ?

28 Aralik
Kusbeyinli spiker yanilmis.83cm daha yagdi.Bu gidisle karlar yazdan önce erimez. Kar temizleme araci kara saplandi ve hiyar oglu hiyar sürücü benden küregimi ödünç istedi. Karlari temizlerken tam alti kürek kirdigimi ve sonuncusunu da onun kalin kafasinda kirmaktan zevk duyacagimi söyledim.

4 Ocak
Nihayet evden cikabildim.Markete gittim ve yiyecek aldim. Dönüste lanet geyigin biri arabamin önüne atladi. Arabamda yaklasik 3000 dolarlik hasar var. Bu hayvanlarin hepsini gebertmek lazim.Lanet yaratiklar her yerde varlar. Umarim avcilar hepsinin kökünü kurutur.

3 Mayis
Arabayi sehirde bir tamirciye götürdüm.Yollara dökülen bas belasi tuzlar yüzünden arabamin kaportasi çürümüs.

10 Mayis
Türkiyeye kesin dönüs yaptim ve Mersin'e birdaha ayrilmamak üzere tasindim

Bunu bizzat ben sınavda yazdım tescillidir
biyolji sorusu
Soru=vücudun savunma şeklini yazın:(2 örnek)
1. gerilla taktiği
2. toplu müdafaa toplu hücum

Soru=sünger doku çeşitlerini yazın.
1.süngerbob
2.scotchbırayt
3.ayakkabı süngeri (olur mu hocam)

Bİlİyorum Anlatmaliydim
Ona HerŞeyİ Ama Onu
Kaybetme Korkusu Varken
İÇİmde Anlatamazdim
Onu BÖyle Severken
VazgeÇemezdİm Sevgİmden
Her GÜn Benİ Bİtİrİyor
ÇektİĞİm Acilar KeŞke
Dİyorum Anlatsaydim Da
Ona Bu Kadar Mutsuzluk
Vermeseydİm GeÇ Kaldim
Sevgİlİm Affet Dİyemedİm
Sana Sen Bunlari Belkİ
DuyduĞunda Ben Çoktan GİtmİŞ
OlacaĞim Sevgİlİm Affet Dİyemedİm
Affet Bu Senİ Sevenİ HoŞÇakal Tek
DİleĞİ Senİ Sevenİn

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:12 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.