![]() |
Gülümseyiver Benden Yana
sen yüreğimde açan nadide bir çiçeksin gönlümde fırıl fırıl uçan rengarenk bir kelebeksin bil ki artık sensiz yapamıyorum inan ki yokluğunda nefes bile alamıyorum bu gece İstabul'da her yer zifiri karanlıkta ay ve yıldızlar da görünmüyorlar semada ne olur başını uzat da bakıver pencerenden ışık ol benim dünyama ömrüm boyuca şu anda tir tir titriyorum zaten ben senin yokluğunda yaz aylarında bile üşüyorum eğer böyle giderse donup kalacağım bir köşede ne olursun uzaktan da olsa gülümseyiver benden yana hiç olmazsa ısınayım buralarda yoksa beni göremeyeceksin bir daha bu koskoca şehrin dar sokaklarında biliyorum arkamdan göz yaşı dökeceksin her gün binlerce kez ah! diye dövüneceksin belki de sen düşlerinde her gece öleceksin amma ömrünce beni bir daha göremeyeceksin 21.06.2005 Hüseyin Erdoğan |
Gün Batımını Seyrediyoruz Dragos'ta
Güneş şu anda tam Adalar'ın üzerinde bir başka güzel duruyor gökyüzünde akşam olunca biliyorum bir hüzün çökecek yüreğime bu nedenle gün hiç batmasın istiyorum ömrümce sen benim yanımdasın senin gözlerinle bakıyorum akşamın muhteşem kızıllığına kollarımı doladım boynuna gün batımını seyrediyoruz Dragos'ta ormanları kalem yaptım okyanusları da mürekkep sana sevdamı yazmak için sen benim kalbimde olacaksın ölünceye değin tek ve de hep bakışlarım buradan ısıtıyor mu seni? ya sevgi sözlerim eritiyor mu yüreğini? dünyaya seninle bakmak mutlu ediyor beni sakın geriye alma bana verdiğin gözlerini 20.03.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Gün Batıp da Akşam Olunca
sen benim için renkli bir rüyasın okşar durursun ruhumu yemyeşil umut dolu bir hülyasın coşturursun bütün duygumu sen aklıma düşünce dalar giderim gün batıp da akşam olunca yanımda hep seni bulmak isterim sen yoksan eğer asi olurum ben feleğe isyan eder dururum sen gökyüzü ben de yeryüzü olsam ömrümce sana bakmaya doyamam senin için ölenceye değin şiirler yazsam sana aşkımı yaşadığım gibi yine anlatamam sakın sevgimden korkma kendine de güven bil ki seni delicesine seviyorum ben bir gün bile eksik kalamam senden inan ki bu dünyada ben seni sevdim sayamam mahşerde de seni sevmeden sana asla doyamam 24.04.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Gün Bitip de Akşam Olunca
bazan öylesine derinlere dalarım ki kaybolup gittiğim zamanlarda bile sende bulurum sevdiğim kendimi bir acı hissederim yüreğimde sensizliğim aklıma düşünce sahil kenarına kayalıklara oturur birer birer vuran dalgaları sayarım her geleni senin isminle anarım her vuruşunda da senin adını tekrarlarım gün bitip de akşam olunca buralarda yokluğunun hüznü sarar bu şehirde her yeri rüzgarlar ağlamaklı eser çiçekler solar gider yağmurlar göz yaşı döker sisler içime çöker rengarenk bahçelerin önünden geçtiğim anlarda senin gözlerini görürüm goncalara her bakışımda sanki beni anlarcasına gülümser dururlar bana bazı güller karanfiller gizemli dururlar dallarında senin o muhteşem kokunu herkesten saklarcasına sakın endişelenme korkma sevdiğim güven inan bana ben senin kokunu tanırım koysalar da binlercesi arasına 18.04.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Gün Işıyıp da Sabah Olunca
sevgi çiçekleri diktim gözlerime yaşlarımı damıttım su yerine yeşersin de rengarenk olsun diye bil ki çiçeğe duracaklar sen gelince renk renk sevgi açacaklar her yerde çiçek çiçek bakacaklar ömrümce yeter ki sen gel bana düşlerimde olsa bile razıyım seninle yüreğimdekileri paylaşmaya hazırım seninle el ele bütün engelleri aşmaya sevgi olup ölünceye değin senden yana taşmaya biliyorum biliyorum sen gelemeyeceksin amma ne olursun çok geç olmadan bir gece olsa da bana çıkıp gel de beni teselli et bari rüyalarımda hem de çekip gitme kal bende gece boyunca saklan ıssız kuytu bir köşede oralarda sakın dönme geriye gün ışıyıp da sabah olunca beni bir izle de gör ne acılar çektiğimi yokluğunda belki acırsın da beni de aldırırsın değil mi yanına? 24.01.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Gün Sen Gözlerini Açınca Işır
seni sevdiğimden bu yana gözlerim takılı kaldı sana sen öyle bir girdin ki yüreğime seni görüyorum baktığım her yerde sen de uzaktan da olsa her sabah gülümse bana sakın beni buralarda koyma ne tasada ne de kederde sen gözlerini kapayınca gece olur bizim Bostancı'da her yer kararır bir anda güneş sen uyanınca doğar İstanbul'a benim neler çektiğimi biliyor musun yokluğunda? gün sen gözlerini açınca ışır dünyam senin benden yana bakışınla ısınır ağaçların dallarında yeşerir yapraklar çiçekler senin gülüşünle rengarenk açar hüzün senin olduğun yerde barınamaz kaçar ne olursun bir sabah erkenden çıkıp gel de el alemi bana güldürme beni bırakma naçar 08.11.2007 Hüseyin erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Günaydın Sevgili Gonca
Güneş sen uyanınca doğar dünyaya İstanbul'da her yer aydınlık şu anda Bu sabah sen erken uyandın galiba Günaydın,günaydın Sevgili Gonca Dilerim hiç solmadan kalırsın dalında Hem de ömrün boyunca... 16.11.2004 Hüseyin Erdoğan |
Gündüzümü Geceye Beni Deliye Çevirme
sakın bir günde bir saat bile olsa da rüyalarımda dahi seni benden kaçırıp da dağları taşları ağaçları üzerime devirme beni böyle mahkum edip de yokluğuna gündüzümü geceye beni deliye çevirme gözlerin bir okyanus bakışların bir ırmak bence her şeye değer senin ellerini tutmak hele bir kez olsa da Bostancı'da kayalıklarda bütün kıskanç ve de kötü gözlerden ırak da sana kollarımla sımsıkıcasına sarılıp da ıssız bir köşede seni gizlice öpüp koklamak işte budur bir aşkı heyecanlı yaşamak senin gelişinle çiçekler açtı kırlar yeşerdi yüreğim yemyeşil bir bahara mutluluğa erdi gözlerin güzeldi bakışların dünyama ışık verdi söyle senin yanında kalır mı hiç şairin derdi? bir gün beni sensiz bırakıp gidersen eğer bil ki güneş doğmaz olur benim dünyama seni sensiz yaşamak ölümden de beter beni karanlıklarda koyup da zindanlarda boğma ne olursun yeter artık düşlerimde olsa da çıkıp geliver geldim şairim uyan bak ben sana geldim deyiver bedenimi yataktan kesiver ellerimden sıkıca tutup da beni sevinçten havalara zıplatıp da göklere çıkarıver 05.03.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Güneş Bile Doğmadı
bu akşam zifiri karanlıklarda gene yapayalnızım yıldızlar da gök yüzünü terk edip gitmişler senin beni bırakıp gittiğin gibi ay da küsmüş artık *******e yüz vermiyor sabah mı? sabah hiç olmuyor ki güneş bile doğmadı benim dünyama beni terk edip gittiğinden bu yana yalnız *******i yaşadım ben senin yokluğunda sakın gündüzleri hiç sorma bana tanımadım ki Hüseyin Erdoğan |
Güneşim Ol
ben sevmesini seninle öğrendim sen de bana sevilmesini ezberlet neden böyle sana hasretim bitsin özlemim ne olursun sen de bana hep tebessüm et bir gün bile gülümsemesen bana hüzünlenirim tir tir titrer üşürüm öylesine düşkünüm ki sana yokluğunda dalar gider üzülürüm her gece sensizliğimden düşlerimde ölürüm güneşim ol aydınlat dünyamı ömrümce rüyalarımda huzur ver bana her gece dudaklarında tek benim adım olsun hece hece işte ölünceye değin mutlu yaşarız böylece bence dizelerimi kazımalısın beynine bir bir inan ki bu şair sevda nedir çok iyi bilir gelişinle gönlümde bir bahar açtı seninle dopdolu olan yalnızca benim kalbimdir bil ki şuramdaki minik yüreğim de bir tek senindir 06.08.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:56 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.