![]() |
Baharda gelmedin yazda gelseydin
Ah benim hazanım eylül bakışlım Nasıl sevdiğimi sen de bilseydin Ah benim hazanım eylül bakışlım Bak bütün güzelliklerin tümü sende Bak sende gülümsüyor en amansız özlemler Unut bir yerde bensiz olduğunu, çaresiz Ayrılıklar sevenlerle yücelir Hadi sil gözlerini Gülsene! .. Bakma sen yağmurların sağnak döküldüğüne Bakma sen *******in karanlığına Bu pembe umut sütten de beyaz Bu senli hayal gülden de kırmızı İşte renk renk çiçekleri aşkımızın Görsene! .. Balık yüzerken suyun farkında mı? Kuş uçarken rüzgarın, Ya insan alıp verdiği havanın, Kapatır gözlerini dinlersen yüreğini, Anlarsın benim sana olan aşkımı Bana aşktan hiç söz etme Sen sevmeyi ne bilirsin Bir aşk için ölesiye Beklemeyi ne bilirsin Düşündükçe içim yanar Ders vermemiş sana yıllar Taştan farksız kalbin mi var Özlemeyi ne bilirsin Bana bunu yapmayacaktın Böyle bir hançerle yıkmayacaktın beni Bir ihanetin adresi olmamalıydı ayak izlerin Yoksa ben mi yanlış tanıdım seni? Yoksa hep böyle kirli miydi senin denizlerin?.. Ben aşkı ölümsüz bilenlerdenim Bir ömür boyunca sevenlerdenim Ellerin ellerime değmesin derim Eğer ki sonunda bırakacaksan Ben bu garip yeryüzünde Garibansam suç benim mi Gece gündüz dertli dertli Geziyorsam suç benim mi Bir dostum yok sorulayım Sevdiğim yok sarılayım Kime kızıp darılayım Kimsesizsem suç benim mi Ben olsam ah ben olsam O dağlarda ben olsam O yollarda ben olsam Oralarda ben olsam Sokaklara aşk yazardım Acılara son yazardım ben olsam. Ben seni sevdim mi? Sevdim, kime ne Tuttum, ta içime oturttum seni Aldım, okşadım saçlarını, öptüm İçtim yudum yudum güzelliğini Ben senin en çok gözlerini sevdim Kâh çocukça mavi, kâh inadına yeşil Aydınlıklar, esenlikler, mutluluklar Hiç biri gözlerin kadar anlamlı değil Benden son arzumu sorsaydın eğer Seni son bir defa görmek isterdim Ayrılıp gittiğin o günden beri Nerdesin nasılsın bilmek isterdim Bir beyaz karanfil vermek isterdim Beni bir dağ başında böyle yapayalnız kodular, rüzgarlara, kuşlara, bulutlara yakın, senin etinden, tırnağından ayrı, senin kokundan uzak. Beni çağırdığını bir defa duyabilsem Avuçlarımda ateş, yorgun gözlerimde nem Aşarak denizleri bir gün kapına gelsem Başımı duvarlara vurup ölsem diyorum |
Üzerine
Gün doğmamış düşler, Sayıkladığında kırık rüzgar baladlarını Kaç aşk boyudur zaman Bilir misin? “ Sessizliğime saklanıp Dolaşırken kuytularımda Hayat yalınayak bir öpücük, Baharsa düşmekte saçlarından. Kahküllerinde damıttığım gözyaşlarım Ruhunda imbiklenişler , Hayallerimi yatırışlarım!!! Sonrası bir dala tutunma arzusuyla Goncalarında jale olmak. O gecenin sabahında Sen daha gözlerini açmadan, Süren rüyalarının bir yerinden Sokuluvereceğim irem bahçelerine. Biliyorsun ki Dünden kalan ve de yarına ait Her şeyi yaktım gözlerinde... Şimdi senle sarılıp sımsıkı Poz vereceğiz güneşe ve Ölümsüz kılmak için zamanı Tâb olacağız gökyüzüne. Odanın bir yerlerinde unutulmuş Bir zamanların şaşaalı Müzik Dolabından Bir kırkbeşlik sarıverecek sevdayı. Ardından Sana yazdığım o şarkının La minör çırpınışları aksedecek Şöminenin alaz senkromlarında. “Gözlerine uygun renk bulamadım Hangisi olsa içim yanıyor Tenine uygun çiçek bulamadım Hepsi kokusunu senden alıyor…” *** Bittiğinde Şarkımız ; Uzanıp söyleyen dudaklara, Kaydedeceğim Veda buselerini Sevda demirbaşlarına. |
Mutluluk Gözlerinin Rengi
Yaşayamadığım çocukluğum Gençliğimin baharında göz yaşlarımın yalnızlığı Sen ve sensizlik alevlerinin ardında Çığlıklarımda kalan son söz Seni unutmak basit değil Basit olan hiçbir duygu bana ait değil Aşk, mutluluğun gölgesi rüyaların sihiri Yaşamak değil nefes almak benimkisi Mutluluk gözlerinin rengi Alevlerde yanan ruhuma su ol yağmur ol Özümü sev melek ol cennet ol Ben yokum artık tükendim ben ol benim ol Günahlar gülümsüyor günahsızca Gölgen yavaş yavaş gelirken rüyalarıma İstediğimi ver bana acıt ruhumu acımasızca Yapraklar düşerken yenilir rüzgara Fırtına koparken rüzgar ağlar masumca Göz yaşlarım akar özüme Aşka can verirken gurursuzca Gökyüzünde kayboldu yıldızlar Her yağmurda filizlenir korkular Çocukluğum ve sen yaşayamadığım duygular Seni unutmak basit değil Basit olan hiçbir duygu bana ait değil Bana ait olmayan her duygu kadar benim ol. |
Seni Arıyorum
Seni her yerde arıyorum Kimi zaman denize soruyorum Kimi zaman yola Hep orayı gösteriyorlar bana Gökyüzüne bakıyorum, yüzünü görüyorum Rüzgarda sesini duyuyorum Mehtapta seni ararken Hep orayı gösteriyorlar bana Her yağan yağmurda, bende ağlıyorum Her çileyen kuşla seni çağırıyorum Bütün geçtiğin şehirler Hep orayı gösteriyorlar bana Seni şanlı ayla,yıldıza soruyorum ''Vatan kalbinin attığı yere'' diyorlar Biliyorum da gelemiyorum be atam Seni orada yatarken görmek: Acıtıyor kalbimi atam! |
Yakamoz
Yakamoz denize vurunca Hep seni hatırları Yıldızlar söndüğünde Sensizliği hatırlarım Yüreğim biraz acıyınca Gözlerimi kaparım Gözlerimi kapadığımda Güler yüzünü hatırlarım. |
Söyle Şimdi Bana
Yüreğindedir her insanın kan Kor olmayan yürekte kopar yine fırtınalar Mey, yine o güzelliğiyle sarar vücudunu Söyle şimdi bana''kimler ağlasın ya'' Meyhane kapısından çıkan adama Niye kötü, harap,acımasız,pislik gibi bakarsın Mey benimde dudaklarımdan akar Söyle şimdi ''banada mı öyle bakarsın'' Gözlerinden yaşlar akanlar Bir kader uğruna sitem edenlere Dertlerini,hayatını,ruhunu dağlara haykıranlara Söyle şimdi bana''acıyarak mı bakarsın?'' Bir hüzün uğruna,yüreğiyle maffolana Dertlerini dökmek için,ağlamak için,içen adama Yüce allah'a feryat eden bu garip kula Söyle şimdi bana''tanrı böyle yaratmış mı dersin?'' İçen adam sana,bana,ona sövüyorsa ''Yalan dünya''diyip bela okuyorsa ''Allah seni kahretsin''diyorsa Söyle şimdi bana''o adama sevgiylemi, bıçaklamı gidersin?'' Yoksa ya bi dert ortağı,bi meyhane arkadaşı...sen olmazmısın onun dert yoldaşı Ya kalmadıysa derdini haykıracak dağı,taşı Hem evinde yalnızca sövüp, ağlayıp başka zararı olmadan içiyorsa Söyle şimdi bana''senin yüzüne mi tüküreyim?'' Adam hırsından taşları yumrukluyorsa Gözleri kan çanağına dönmüş açılmıyorsa Bunlara rağmen yaşam umudu varsa Söyle şimdi bana''umudunu kırmak mı gerekir, yoksa arkasından kahpece vurmakmı?'' Neden''onunda derdi var, oda insan'' demeden yargı Neden''sevgi''göstermeden ''kanlı bıçak'' Neden ona umut'' verecekken ''umut'' kırmak gereksin ki? Söyle şimdi bana ''kendi halimize yanalım mı gülelim mi?'' |
Karanlık Gecem
Her Gece Ağlıyorum Bu Issız Delikte Fakat Gülmek İstiyorum Artık Bende. Dünya Üstüme Geliyor Gün Geçtikçe Karararak Herkes Sırtını Dönüyor Dünya Tersine Mi Dönüyor. Dostlar Sırt Dönüyor Hatıralar Unutuluyor Yaşanan Güzel Günler Tarihe Gömülüyor. Karanlık Kaplıyor Benim Her Gecemi İstemesem de Beni, Oyalar İstemiyorum Artık Bu Karanlık Geceyi. |
Bebeğim
Senin sevdan ile yanan bu yüreğim Senin aşkınla kavrulan bu canım Sensiz geçen her zamanım Bağlıyordu seni bana daha fazla bebeğim. Sensiz iken konacak dal arayan kuş Sensiz iken güneşin batışını izleyen deniz Sensiz iken kışın soğuğunda ısınan ve Sensiz iken ellerimi yüreğime koyup onu teselli etmek O kadar zor ki bebeğim. Tekrar doğar güneş diye Onu,dağın ufkunda beklemek Doğmasıyla beraber Senin yolunu gözlemek O kadar zor ki. |
Sensizlik Ve Sonsuzluk
Dağların ardında mehtabı izlerken Her zaman resimlerinle avunurken Gözlerinin güzelliği yüreğimde canlanırken Sensiz olmak o kadar zor ki. O hüzünlü şarkıları dinlerken Yüreğimden gelen acıyla bize ağlarken Baharın güzelliğinde seni beklerken Sensiz olmak o kadar zor ki. Camdan baktığımda ötüşen kuşları görürken Kapım çaldığında bir sevinçle açarken Ve karşımda sonsuzluğu görürken Sensiz olmak o kadar zor ki. |
Bayrağım
Dalgalan ey şanlı bayrak Dalgalan yerin ve göğün kanlı yıldızı ve ayı Dalgalan ki şehidimin kanı değmesin yere Dalgalan vatanımın örtüsü, dalgalan. Dağların, ardında doğan güneş gibi Gökyüzünün karanlık bulutlarından düşen yıldırım gibi Rüzgârın yeri göğü inleten sesi gibi Tarihinle dalgalan bayrağım. Dalgalan ki şehidimin mezarına hediye seni götüreyim Dalgalan ki senin önünde selam vererek marşımı söyleyeyim Dalgalan ki senin gölgene sığınarak gözyaşı dökeyim Dalgalan şanlı bayrağım dalgalan. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:36 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.