www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   fıkra arşivi... (https://www.cakal.net/showthread.php?t=85825)

F.S.Mehmet1453 08-21-2007 12:22 PM

Temel, bir Fransiz ve bir Amerikali ile issiz bir adadaymis. Bir gun iyi huylu bir deniz perisi gelip demis ki:
- Uzun zamandir izliyorum sizi. Geminiz battiktan sonra cok aci cektiniz. Dileyin benden, ne dilerseniz.
- Nolur beni Fransaya gorder, demis Fransiz. Hoop gitmis Parise.
- Beni de Amerikaya lutfen demis Amerikali ve oda hoop Californiaya.
Sira Temele gelmis. Dusunmus, dusunmus.
- O Fransiz ile Amerikali usaklari cok ozledim. Cagir onlari geriye.

Temel, bir Fransiz ve bir Amerikali ile issiz bir adadaymis. Bir gun iyi huylu bir deniz perisi gelip demis ki:
- Uzun zamandir izliyorum sizi. Geminiz battiktan sonra cok aci cektiniz. Dileyin benden, ne dilerseniz.
- Nolur beni Fransaya gorder, demis Fransiz. Hoop gitmis Parise.
- Beni de Amerikaya lutfen demis Amerikali ve oda hoop Californiaya.
Sira Temele gelmis. Dusunmus, dusunmus.
- O Fransiz ile Amerikali usaklari cok ozledim. Cagir onlari geriye.

Temel çok güzel bir kadını gözüne kestirmiş. Kızın peşinde düşer ve bir tanışma fırsatı bulur.Hem tatlı tatlı konuşuyor hemde bir taraftan da nasıl eve götürüp yatağa atarım diye düşünüyormuş.Klasik tavlama usüllerinden biri geliyor aklına ve birden kıza dönüp:
- Hadi bize gidelum sağa pul koleksiyonumu cöstereyim.
Kadın şaşırır , asıl niyeti anlar fakat bozuntuya vermez:
- Peki ya beğenmezsem
- O zaman ciyinur çıkar cidersun.

Temel çok güzel bir kadını gözüne kestirmiş. Kızın peşinde düşer ve bir tanışma fırsatı bulur.Hem tatlı tatlı konuşuyor hemde bir taraftan da nasıl eve götürüp yatağa atarım diye düşünüyormuş.Klasik tavlama usüllerinden biri geliyor aklına ve birden kıza dönüp:
- Hadi bize gidelum sağa pul koleksiyonumu cöstereyim.
Kadın şaşırır , asıl niyeti anlar fakat bozuntuya vermez:
- Peki ya beğenmezsem
- O zaman ciyinur çıkar cidersun.

F.S.Mehmet1453 08-21-2007 12:23 PM

Temel Cemale bir fıkra anlatmış.Cemal anlamamış.Temel gene anlatmış,yine anlamamış.Dördüncüden sonra Cemal katıla katıla gülmeye başlamış.Temel:
-Abartma o kadar komik pi fikra değildü.

-Ben fıkraya gülmeyrum kendime güliyrum,gene analamdum..

Temel Cemale bir fıkra anlatmış.Cemal anlamamış.Temel gene anlatmış,yine anlamamış.Dördüncüden sonra Cemal katıla katıla gülmeye başlamış.Temel:
-Abartma o kadar komik pi fikra değildü.

-Ben fıkraya gülmeyrum kendime güliyrum,gene analamdum..

Temel intihar etmek istiyormus. Dursun:
"Pak, Temel" demis. "Su binanun 25. katindan atlasana! 3 günde ancak yere inersun."
Temel sormus:
"Peçi ölürmüyüm?"
Dursun cevaplamis:
"Tabi,3 gün yeyup içmeden yasanur mi?"

Temel intihar etmek istiyormus. Dursun:
"Pak, Temel" demis. "Su binanun 25. katindan atlasana! 3 günde ancak yere inersun."
Temel sormus:
"Peçi ölürmüyüm?"
Dursun cevaplamis:
"Tabi,3 gün yeyup içmeden yasanur mi?"

F.S.Mehmet1453 08-21-2007 12:24 PM

Temel ile Dursun doktora gitmişler. Dursun öksürüyor, Temel ise kabız imiş. Doktor bunlara birer şurup vermiş fakat şişeler karışmış.Doktor bir hafta sonra kontrole gelmelerini istemiş. Bir hafta sonra Dursun doktora gitmiş. Doktor "nasıl oldun, öksürüğün geçti mi?" diye sormuş. Dursun ise "Toktor pey haçan cesaret edup te öksüremeyrum" demiş

F.S.Mehmet1453 08-21-2007 12:24 PM

Temel ile Dursun doktora gitmişler. Dursun öksürüyor, Temel ise kabız imiş. Doktor bunlara birer şurup vermiş fakat şişeler karışmış.Doktor bir hafta sonra kontrole gelmelerini istemiş. Bir hafta sonra Dursun doktora gitmiş. Doktor "nasıl oldun, öksürüğün geçti mi?" diye sormuş. Dursun ise "Toktor pey haçan cesaret edup te öksüremeyrum" demiş

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:51 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.