![]() |
Beni Unutamazsın
Beni unutamazsın bilirim, beni unutamazsın Denizin durgunluğu, gözlerimi Coşkunluğu, saçlarımı hatırlatır Kulaklarını tırmalar sesim, hayatından silemezsin Beni unutamazsın bilirim. Parkın tozlu yollarında yalnız dolaşacaksın Mutsuz gökyüzünde bir-iki yıldız, ışık tutacak karanlığına Delikanlının biri uzanacak ellerine ansızın Çaresizliğine, yalnızlığına irkileceksin Ve daha sonra tarakta kalan saçlardan anlayacaksın ihtiyarladığını Dudaklarının pembeliği solacak Cilâsı çıkmış bir mobilya gibi eskiyecek güzelliğin Kahrolacaksın! Ve bir gün gelip, beni anlayacaksın. Oysa; vakit çoktan geçmiş olacak Ama sen yine de sözlerime aldırma. Gözlerin zamansız ıslanmasın. Çünkü, artık çocuk değilsin Güneşin nereden doğduğunu bilirsin Başka bir İstanbul olmadığını bilirsin Ve seni nasıl sevdiğimi bilirsin Ama gitmek istiyorsan, yine de sen bilirsin... |
Beni Zorla Şair Yaptılar
Güldüm ağlattılar! Sevdim aldattılar! Sarıldım bıraktılar! Sağolsun dostlar, sevenler, sevilenler Beni zorla şair yaptılar... |
Bir Beyaz Gemi
Ne zaman karşıdan bir gemi geçse Kalbim durur, ölür gibi olurum. Ayrılıp gidişin gelir aklıma Mendiller sallanır ben kahrolurum. Üstüme yıkılır bu koca şehir Kalbim paramparça bir taş olurum Ne zaman karşıdan bir gemi geçse Gözümde kurumuş yaşlar bulurum Hele o beyaz bir gemiyse geçen O günü hatırlar deli olurum Açar kollarını mavi bir deniz Dalgalar içinde kaybolurum. |
Bir Cennettir Bu Dünya
Bir cennettir bu dünya sevmesini bilene Gerçek olur her rüya görmesini bilene Gel seninle sevgilim mutluluğa gidelim Su üç günlük dünyada sevelim sevilelim Dikenler bir gül olur ateşler bir kül olur Dağlar bile yol olur gelmesini bilene |
Bir Gönül Sayfası
En güzel yerinde bitti aşkımız Bir gönül sayfası daha kapandı Ansızın terketti umutlar bizi Bir gönül sayfası daha kapandı İkimiz sevmiştik delicesine Ayırdılar bizi ölürcesine Ölmeden toprağa gömercesine Bir gönül sayfası daha kapandı Ayrılıkmış meğer aşkın bedeli Kalbim paramparça gönlüm bir deli Nasıl diner sensiz gözümün seli Bir gönül sayfası daha kapandı. |
Bir Gülü Sevdim
Bu son buluşmamız Bu son görüşmemiz Kimbilir bir daha karşılaşmayız Belki de bir daha görüşemeyiz Ayrılmalıyız, ayrılmalıyız Bir gülü sevdim Bir seni sevdim Bir mevsimlikmiş senle aşkımız Gel gitme desem, kal etme desem Hiç faydası yok ayrılmalıyız Senin gözlerin yaşlı Benim yüreğim yaslı Bu aşkta bir umut kalmadı yazık Seni bir başkası bekliyor artık Ayrılmalıyız, ayrılmalıyız |
Bir Sen Eksiktin
Yıllardır çektiğim yetmezmiş gibi Karşıma sen çıktın bir sen eksiktin Kaderime borcum bitmezmiş gibi Bahtıma sen çıktın bir sen eksiktin Zalimsin diyemem az gelir sana Bana karlar yağar yaz gelir sana Derdinden ölsem de naz gelir sana Yoluma sen çıktın bir sen eksiktin Bir bulsan yakarsın külümü bile Dikene satarsın gülümü bile Yaşarken arattın ölümü bile Karşıma sen çıktın bir sen eksiktin. |
Bir Yerden Sonra
Birbiri ardina geliyorsa mutsuzluklar Keskin bir biçak gibi saplaniyorsa acilar Köşebaşlarini tutmuşsa umutsuzluklar Ve uçurumlarda yankilaniyorsa aşkin son çigliklari Ayrilik güzeldir... En kalabalik yerlerde büyüyorsa kimsesizligin Binlerce kahkaya karişiyorsa gözyaşlarin Son çiviyi çakiyorsan yorgun sabrina Daha kirpiklerinde can veriyorsa hayallerin Ve dilinin ucundaysa en çilgin küfürler Yalnizlik güzeldir... Güvendigin yüreklere karlar yagmişsa Buz tutmuşsa o simsicak bakişlar Sen yanginlar içinde üşüyorsan Ve bir zavalliliksa artik o çok sevmek Böyle bir dünyaya tükürmek Ve ölmek güzeldir...!! |
Bitti Saltanatın
Bitti saltanatın gönül tahtımda Sen artık başımda tac olamazsın Yanmaya değmezmiş senin uğrunda Sen artık gözümde yaş olamazsın! Aşkını kalbimde bir ağ mı sandın Kendini çiçekten bir bağ mı sandın Yoksa erişilmez bir dağ mı sandın Sen benim yolumda taş olamazsın! Dönmem artık sana bana tapsan da Koskoca dünyada bir sen kalsan da Kendini yakarsın ateş olsan da Sen benim içimde kül olamazsın!. |
Biz Ne Ayrılıklar Görmüş Adamız
Gitmek istiyorsan gidebilirsin Biz ne ayrılıklar görmüş adamız Çekinme sen de vur sırtımdan beni Biz ne ihanetler görmüş adamız Aldırma sen benim yalnızlığıma Aldırma sen benim gözyaşlarıma Boşver sende kalmış yarınlarıma Biz kadere çelme takmış adamız. Sevsen gidemezdin sevsen bırakamaz Sevsen çıldırırdın seven ne yapmaz Git bu ateş de beni kül etmez yakmaz Biz ne cehennemler görmüş adamız Hadi daha çabuk daha acele Git başka kollara git güle güle Sen de unutursun adımı bile Biz ne vefasızlar görmüş adamız Hep aynı hikaye hep aynı masal Sen bu şarkıyı git başka yerde çal Al yanı başımdan gölgeni de al Biz ne yalnızlıklar görmüş adamız |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:50 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.