www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   fıkra arşivi (yeni) (https://www.cakal.net/showthread.php?t=86280)

F.S.Mehmet1453 08-25-2007 06:00 PM

İki avcı köpekleriyle övünüyorlarmış. Avcılardan biri "Benim köpeğim çok akıllı. Geçenlerde ava çıkmıştım. Bir de ne göreyim. Kurşunları evde unutmuşum. Hemen benim köpeği çağırdım ve av tüfeğimi koklattırdıktan sonra eve yolladım. Yarım saat sonra akıllı köpeğim kurşunları alıp getirdi" deyince 2. avcı atılmış:
-Benim köpeğim daha akıllı... Geçenlerde karımla sahile gitmiştik. Karım soyundu, fakat mayosunun altını evde unutmuş. Hemen benim köpeği çağırdım. Karımın cinsel organını kokladı ve eve gitti. 20 dakika sonra ağzında neyle geldi biliyor musun? Benim komşunun cinsel organıyla...

Kasabanin birinde bir papaz ve onun iki papagani varmis.Papaganlar da papaz gibi oldukca inancli ve dindarlarmis.Sabah aksam kafeslerinde oturur incil okuyup dua ederlermis.Papazin cemaatinden bir kadinin da iki tane disi papagani varmis,papazin erkek papaganlari ne kadar ahlakliysa kadinin disi papaganlar da o kadar ahlaksizmis.Eve gelen misafirlerin onunde
-"Erkek istiyoruz!" falan diye bagirirlarmis.
kadin sonunda dayanamamis,papaza akil danismaya gitmis, papaz da,sen getir onlari bana, benim papaganlarin kafesine koyayim da ahlak ogrensinler biraz demis.Kadin da almis papaganlarini getirmis papazin evine, daha kafese girer girmez disi papaganlardan biri

-"Hey yakisikli iki tane ucuz fahise ister misiniz kafesinizde?" diye sormuş.Erkek papaganlardan biri de otekine donüp:

-"Olum butun dualarimiz kabul oldu lan sonunda"

Bir C++ programcısı, kafasında son projenin detaylarıyla boğuşurken bir sesle irkilir, "Hey, genç adam lütfen beni kurtar!" programcı telaşla etrafına bakındığında sesin yerde duran bir kurbağadan geldiğini anlar ve çok şaşırır!Kurbağayı eline alır ve kurbağa tekrar konuşmaya başlar,
"Teşekkür ederim.Ben aslında güzel bir prensesim. Bir büyüyle beni kurbağa haline getirdiler. Eğer sen beni öpersen tekrar eski güzel halime dönebilirim"Programcı,
"Vay canına" der ve kurbağa elinde olduğu halde yoluna devam eder. Kurbağa,
"Bak, anlamadın herhalde.Lütfen beni öp ve tekrar bir prenses olayım. Sana ne istersen veririm anlıyormusun? NE İSTERSEN!"
Programcı heyecanla yoluna devam eder. Kurbağa,
"LÜTFEEN! beni öp ve eski halime döneyim! sana bir erkeğin isteyebileceği EN ZEVKLİ ŞEYİ vereceğim! hem de bir yıl boyunca!".
Programcı omuzlarını silker,

"Ben bir programcıyım bebeğim.Bir kıza ayıracak zamanım yok. Ama konuşan bir kurbağa yeterince ilginç!"

3 rahibe kiliseye giderlerken her gun bir kuscu dukkaninin onunden gecerlermis. Dukkanin disarisinda kafeste bir papagan varmis, ve
rahibeler ne zaman gecse bu papagan bagira bagira 3 renk soylermis,mesela bir sabah "kirmizi!beyaz!beyaz!", bir sabah "siyah!mavi!beyaz!" dermis, rahibeler bir anlam veremez gulup gecerlermis,amaaaa rahibelerden biri bir gun olayi cozmus
-"BANA BAKIN!! BU PAPAGAN BIZ O GUN NE RENK IC CAMASIRI GIYIYORSAK O RENKLERI SAYIYOR!!!"
Oteki ikisi cok sasirmislar inanamamislar,ama hep birlikte emin olmak icin ertesi sabah ücü de siyah camasir giymisler,ve tahmin edin,papagan o sabah "SIYAH!!SIYAH!!SIYAH!!!"diye bagirmis....boylece olay
iyice anlasilmisBunun uzerine rahibeler papagana oyun etmek icin ertesi sabah camasir
giymeme karari almislar,yine yola cikmislar, kuscu dukkaninin onunden gecerken heyecan dorukta.ve papaganin sesi duyulmus

-"KIVIRCIK! KIVIRCIK! DUZ!"

Bir gün aslan ile boga bara gitmisler bir iki tek attiktan sonra aslan müsade istemis. Boga bununla dalga geçmis :
- Koskoca aslansin. Ormanlar kralisin.Saat daha sekiz.Hiç yakisir mi sana kilibiklik...
Aslan kükremis :

- Eee beni evde bir aslan bekliyor, seninki gibi bir inek degil...

Şarap mahzenine giren fare, dışarı çıkar. Göğsünü gererek arkadaşlarına "Kedi nerede" der. Arkadaşları "Ne yapacaksın?" diye sorarlar. Kafayı bulan fare, "Onu *ikecektim" der.

F.S.Mehmet1453 08-25-2007 06:01 PM

İki aslan konuşuyorlarmış. Biri diğerine:
- Bu kadın sana neden hep et getiriyor?
-Unuttun mu, geçen hafta kaynanasını yemiştim...

Bir gün Tarkan haremine kadinlari almis.
Kurt da kapi araligindan Tarkani izliyormus.
En sonunda kurt dayanamayip odaya girmis;

-"Ulan Tarkan, savasta orda burda her yerde atil kurt dersin. Söyle bi durumda bikere de katıl kurt desen olmas mi?"

Adamin biri Pet Shopa giderek bir Papagan almis. Satan adam ise papaganin çok küfrettigini söylemis.Bizimki yine de almis ve evine koymus.Papagan kendisine ve gelen misafirlere sürekli "G.tünü s.kim" diyormus. Bu durum 2-3 gün sürekli tekrar etmis ve papaganin "G.tünü s.kim" sözleri bir türlü bitmiyormus.Sahibi aldigi yere ne yapacagini sormus.Satici ise kafesinin üstünü 3 gün boyunca bir bezle örtmesi halinde papaganin düzelecegini söylemis.Adam papaganin kafesinin üstünü örtmüs.1. gün 2. gün kustan hiç ses çikmamis.3. günün sonlarina dogru adam durumdan süphelenmis ve bezi biraz kaldirmis. Papagan da:

-"Noldu g.tün mü kasiniyo?" demis.

Kadinin biri kocasina hediye olarak kopek almak icin bir dukkana girmis.Adama sormus:Kanis turu kopeginiz var mi?
-Maalesef hanimefendi ama size su kediyi verebilirim...
-Su pisirik kotu kediyi mi?
-Hanimefendi oyle durduguna bakmayin,bu kedi karate bilir.
ve adam soyledigini ispat etmek icin kediye seslendi:
-Masa karateci.. masa un ufak olmustu......
-sandalye karateci... sandalyenin akibetide ayni idi..Kadin ikna oldu ve kediyi alarak evine geldi.Amaci kocasina surpriz id yapmakti.Kocasi kediye soyle bir bakip:
-Bula bula bu aptal hayvani mi buldun?
-Oyle deme kocacigim bu kedi karateci....
Adam sinirlenmisti......

-Yarrak karateci

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:52 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.