| doruktan |
06-06-2006 03:26 AM |
Sevgili arkadaşlarım,
Öncelikle söylemek istediğim bir konu;Doğu Perinçek'in İşçi Partisi ile Türkiye Komunist Partisi ki kurucusu Mihri Belli dir..farklı iki partidir.Doğu Perinçek ne yaparsa yapsın bir komünist olamaz çünkü geldiği sınıf,ait olduğu toplumsal sınıf buna aykırıdır..Doğu Perinçek bildiğim kadarıyla feodal bir toprak ağasının oğludur,yani kapitalist ve kırsal burjuvazi dir,çok savunduğu,doktrinlerini uygulamaya çalıştığı Mao Zedung ile hiçbir benzerliği yoktur..Ama ço ciddi bir idealist olabilir..ve bende bunu herzaman takdir ederim..bu tür idealizmlerin alt yapısında herzaman vatanseverlik,toplumsal değerleri koruma içgüdüsü vardır..12 Eylül öncesi birbirlerine kurşun sıktırılan,bomba attırılan benim kuşağım bunu çok iyi kavramıştır artık..bugün hepimizin artık iç yüzünü gördüğümüz,siyonist,haçlı ittifakının maşası Amerikaya,6.filosuna karşı çıktığı için ''allahsız komünist''damgası yiyerek katledilen,CIA tarafından provake edilip, bu ''allahsız komünist''lere karşı ana-baba ocağında gördüğü feodal değerleri korumak için kendini feda eden ''milliyetçi-faşo''damgası yiyip katledilen aslanlar gibi Türk gençlerini sizler pek görmediniz,duydunuz ama ben ve benim yaşımdakiler hiç bir zaman U N U T A M A Y I Z!..çünkü bizzat gördük..mahallemizde..okulumuzda..Artık günümüzde sağ ve solun çok önemi yoktur arkadaşlar..önemli olan yüzyıllardır Türk'e vatanlık yapmış..ev olmuş Anadoluyu tek bir parça..Misak-ı Milli ne diyorsa o halde tutmak için mücadele etmektir..tabiiki detaylarda farklı görüşler olacaktır..ama bu farklılıkların adını sağcılık,solculuk diye koyarak dalaşmak inanın bana çok komik geliyor..ben çok şanslıyım çünkü 12 Eylül öncesini gördüm ve bugünüde görüyorum çok şükür..ama böyle önemsiz şeylerle uğraşırsak bir 20 sene sonra sizler benim yaşıma geldiğinizde benim size anlattığıma benzer şeyleri anlatacak gençler olarak karşınızda ..Mehmetleri..Farukları..Hakanları değil..Davidleri..Mişonları..Kostas ları bulacaksınız..Lütfen Amerika ve İsrailin ortadoğu ile ilgili manevralarını çok iyi izleyelim...
Hepinize sevgi ve saygılarımla..
|