![]() |
* GÖZLERIN DALARSA BILKI DÜSÜNDÜM SENI, KULAGIN CINLARSA BILKI ANDIM SENI, GECE UYANIRSAN BILKI RESMINI ÖPTÜM, GÖZLERINDEN YAS DAMLARSA BILKI SENSIZ ÖLDÜM..
|
* milyonların içinde yalnız kalmaktır aşk..fısıldamak tır gökyüzüne ve ağlamaktır her an sevginle
|
* imdi dudaklarimda bir yeminsin! Seni unutmadim,unutmayacagim.! Sen benim her zaman her zaman SEVDIGIMSIN! Toprak olsan bile
|
* Bu gece kayarken yıldızlar gökyüzünden ve gözümden yaşlar süzülürken dilek tutmadım ilk defa sadece teşekkür ettim tanrıya bu gece yanımda olduğun için!!
|
* Eğer bir gün gururunu yenip, bana geri dönmek istersen sakın dönme, çünkü senin gururunun bittiği yerde benim gururum başlar.
|
* Mutlu olmayı biliyorsan, sevmeyi bileceksin gerçekten seviyorsan, ömrünü vereceksin.
|
* Hasret kapımda nöbetler tutuyor. Sevgilim uzak bir şehirde gözlerim onu arıyor...
|
* HER YENI GELEN GUNU YENI BIR UMITLE BEKLEMELI HER YENI GUN YENI HAVALARLA GELIR GECE YAGAN YAGMURLA UYURSUN SABAH BIR DE BAKARSIN ODAN GUNESLI
|
* GUZELIM BEBEGIM HERSEYIM NERDESIN NEDEN CEVAP YAZMIYORSUN BANA CIDDEN BITIRDINMI HERSEYI YAPMA NE OLURSUN
|
* gökyüzündeki bütün yildizlari toplasan birtek sen etmez, fakat birtek sen hepsine bedelsin
|
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:54 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.