![]() |
bu sevda biter dediler
acısı geçer dediler hemen unutursun dediler ama ben senle yaşıyorum bunu bilemediler. |
unutmak kolay diyorlar
alışırsın unutursun diyorlar sevmenin nedemek olduğunu bilmiyorlar nerden bilsinler ki kimse seni benim kadar sevmedi |
Gözlerim gülüyor sen varken.
konuşurken titriyorum, içimde birşeyler uyanıyor. ama sen bunu göremiyorsun. bir an farkedermisin acaba? düşünüyorum karşılık verirmisin. yoksa red mi edersin. alay mı edersin duygularımla. neden bilmiyorum ama sanki seninde gözlerinin parladığını yüzünün güldüğünü bir temessüm oluştuğunu hissediyorum gözlerinde gözler yalan söylemezmiş ben sevdiğimi kimselere söyleyemem dilim kilitlenir fakat gözlerim yalan söylemez. |
gerçek bir aşkı zor ayrılık,
yalan hayatı sessiz bir ölüm, sana olan sevgimi tek bir sözün, bitirmeye yeter!!! o an bu ruh,bu bedenden arkasına bakmadan firareder. belki... ben gidince güzel günler bekeler seni,bulurusun yeni birini ve unutursun beni.... dalar gidersin anılara yoklugumda, ve anılarda kaybedersin benliğini... |
Tam sevdim derken
Yanılmışım bunu farkettim Yüzüm gülüyor derken Ağlıyorum şimdi anladım Sen mi bana uzaksın Ben mi sana anlayamadım İçimdeki duygu seline Bir türlü çare bulamadım Seninle yaşama alışmaya çalışırken Sensiz yaşamın ortasına düştüm Gözümdeki o perde düştü Şimdi karanlıklar içindeyim O yollar şimdi çıkmazlarda Geçmişimiz ise mazilerde Hatıralar kaldı yüreğimde Sen mi bana uzaksın ben mi sana anlayamadım........ |
bir gün ardına bakmadan çekip gidersen unutmaki ardında çarsizce
bekleyen bir sürü kalp var hepsi çaresiz hepsi seni bekler amaki bunun hesabını soracaklar sana |
birinci sigara
görüş bitti bu ara muhtemelen ranzanda dönüp durdun uzun gece hem kara gelmeyeceğim yanına bitti sigaram bende sıra ikinci sigaram içimi kıyıyor açım hem ağır acıyor açtığın yaram şu nefestede seni unutursam bu pazarda yokum üçüncü sigaramı yaktım ne öfkem kaldı sana nede içimde sevgini bıraktım işte bitti hem sigaram hem hayat beni arama, bu aralar işler kesat |
Bugünün tarihi yok yalnızca carmıha
gerilmiş sairlerdir kandilleri yakan serkisof tiktaklardır cılgın rüyaları bölen nefesler kehribar nargilenin vah cekmesi ile büyülüdür ******* ayyasların ayak seslerı ıle örtülüdür çan sesleri karısınca mahsun bir sela beklentisine bakarsın aniden sadırvanın kıyısındaki ürperiş gibi |
senin aşkın bana
zehirle pişmiş aş yedirdi ellerin saçların teliyle ağzımı dikti beni hokkabaz *******e esir etti aşkını kesdikçe kesesim gelir senin aşkın taş oldu yaşlaştı yüzüme gözlerin vurup sağ gözümü kör etti tekti gören gözüm tek olan tek allah a yalvardım tek senin aşkına dövündü özüm aşkına yandıkça yanasım gelir senin aşkın hürriyet peşinde kervanlarda ben ölmezi arayan köleyim köle pazarlarında aşkını aldıkça alasım gelir üç ayaklı seken develer benliğimin d |
korkular salıyorum cirkinligim artıyor rengi soluk kentlere
varırken yolculugum durmadan cogalıyor yüzümün yıpraklıgı ogüzel kızlar sıgındı bile diskoteklere iflasında intiharmı edecek onurlu burjuvalar sunulurken otellerde kırmızı bedenler özel müşterilere sokaklarda bildirilerdagıtan gecmişi yitik cocuk dünya cokuzaksana Adıda yuzude yok |
Birgün belki oda bir insandı
sevmeyi gülmeyi bilen,sevilmeye layık biriydi belki oda aşık olmustu belki oda sevdi karsısındakini,taparcasına soguk*******de oda hayalini kuruyordu sevdigi kadının bedeninin sıcaklıgını onundabirevi vardı,boyboy cocukları mutluydu herseye ragmen butun zorluklara ragmen ama bak neolmus omutlu adama bakırköyde b |
aglarsın diye gül aldım gelirken
inanmassın agladım güle düşürdüm gözyaslarımdan gülü gizledim kapıdan girerken tutuklanırsam sakın aglama güle gözyası akıtmak yasakmıs bu sokakta |
Her gün görüpte seninle konuşamamak,
Gözlerine bakıpta sana dokunamamak, Sounu bile,bile kavuşamamak. Mutlumusun,mutlumusun,mutlumusun. Her anı her saniyeyi seninle yaşayamamak. Sensiz bu bedeni bu yüreği taşıyamamak, Sevgimi,hayellerimi,umutlarımı seninle paylaşamamak, Mutltmusun,mutlumusun,mutlumusun. Seni unutmak isteyipte unutamamak, Senden ayrılmak isteyipte ayrılamamak. Aramızdaki yaşanan duyguların adını koyamamak. Mutlumuasun,mutlumusun,mutlumusun. ben sensiz mutsuz |
zaman gece yarısı,
yürekte aşk sancısı, dinmez kanatır acısı, çekersin ömür boyu yarasını, anlamaz sevmeyen halinden, kıymet bilmez değer vermeyen, beni boynu,bükük bırakıp giden. sen olamassın sevgili, içimdeki ne bir tutku,ne de heves. alabilirdim ancak ben seninle nefes, sanmaki duygularım gelip geçici, bu aşkın tek tesellisi. sen olamassın sevgili. yoruldu artık bedenim. titriyor ansızın ellerim. canım,cananım tek derdim. sen olamassın sevgili. |
Şimdi yoksun sevgili,
Benden çok uzaktasın Hasretinle yüreğimde, İsminle dudaklarımdasın Belki ıssız bir şehirde, Belkide kimsesiz bir sokakata. Belki de mutlusun,ben yokum aklında, Kim bilir benden uzakta, Ya hasret uykusunda, Ya da nesenin ilkbaharındasın. Acaba hangi gecenin kuytusunda, Hangi günün sabahındasın. Ellerimi koyuyorum yüreğime, İşte sen tam buradasın. Sende uzaklarda arama beni, Koy ellerine yüreğine, Beni orada bulacaksın. |
Dayanamam yokluğuna birtanem
Ne olur dön kıyma bana. Beraber yaşayalım biz, Bu hayatı kana,kana Söylesene sen dayanabilirmisin yokluğuma, Sana en güzel duygularımı açtım ben, Senin için bu canımdan geçtim ben, Dayanamam yokluğuna birtanem, Sensiz erir,çürür bu beden. Akan göz yaşlarım senin için, Kafanda hep soru işaretleri var niçin? Görmüyormusun farkına varamıyormusun. Sensiz ben bir hiçim Dayanamam yokluğuna birtanem Senin hayalinle yaşıyorum. Ben seni sevmiyor, Sa |
Yine calan bir ask sarkısı aldırdı kalemi elime
Ama bu sefer şiir yazmak için değil hoşcakal diye biten mektubu yazmak için : Sevgi ile dolu arkadasım, Arkadasım yazıyorum ama öle demek çok zor geliyor bana.Neyse nasılsın diye sormama gerek yok sen baskasının kollarında mutluluğun son seviyesindesin.Ve artık ben de anladım bana hiç dönmeyeceksin.Artık suya düştü hayallerim,Bir son buldu ümitlerim ve tükenen umutlar işte bu mektubu yazmamın nedenleri.Biliyorum seni çok kişi sevmiştir.Ve |
Kaç kere yaşadı gidişini beynim,yüreğim
Kaç kere gidişin soğuk oldu toprak gibi Kaç kere sarıldım kalan yokluğuna Kaç kere sevdam oldu dokundukların Kaç kere rüzgarlar nefesin oldu Kaç kere gözlerin yıldız saçların bulut oldu Kaç kere sabah oldu dalıp gitmelerim Kaç kere gülüşün oldu gülmelerin Kaç kere göz yaşım oldu bitmez ******* Kaç kere ellerin oldu yorganım Kaç kere saçların oldu yağmurlar Kaç kere haliç oldu istanbul Kaç kere sultan ahmet oldu eyüp sultan Kaç kere sigra oldu |
aşığım ama eriyorum her geçen gün
seviyorum ama göremiyorum ağlıyorum senin uğruna her gece bi daha seni ne kadar çok seviyorum aşkım ah ah ah ah ah ah çeke çeke aa ları unuttum seni ne kadar çok sevdigimi anlasana sensiz geçen günlerim yıllarım hep hüzün hep keder ağlamaktan gözlerim şişti seni çok seviyorum ama sen :( hiç mi beni sevmedin be aşkım :( |
Çıkaramıyorum aklımdan seni.
Çapkın biri olmak isterdim şimdi, Sadece taştan kalbine inat, Bırakabilmek için yalnızlığa seni. Yılları sayarken yaşlanır bedenim, Okumak ister yüreğinden geçenleri gözlerim. Yalnız duygusuzluğuna inat, Ben senin neyini sevdim? Hemen yanıbaşımdaydı gururum, Korunmayı istermi gönlüm? Sana harcadığım zamana inat, Seni sevmiştim, pişman değilim. adem korkmaz |
Yanar gönül sevdaya
Bir an bile düşünmez, Açar kollarını rüzgarına. Sızmış gönül aşk'tan sevdadan, Unutmuş kendini, benliğini, Teslimiyeti kabullenmiş. Yar bir tek söz söyler Aşk bu gönül sineye çeker. Bir çizik daha atılır kalbe, İzi hep kalacak biçimde. Dedim.....Ve gittin. Yar geri gelirmi. Gönül kabullenirmi! Sen beni severmisin yeniden? Sen bana gelirmisin yürekten? Sen gülüşüm olurmusun sabahları? Sen unuturmusun yoksa tüm yaşananları?.. |
Bir yağmur yağdı yukarıdan!
Sırılsıklam ıslatan. Bir güneş doğdu uzaklardan! İçimi ısıtan. Bir gül açtım yüreğimden! Derinden titreten. Bir aşk yaşadım gönülden! Senin adına, senden gelen. adem korkmaz |
İlk değildi bu,
Sonuncuda olmayacaktı Gidenler gelmeyecekti. Nasılda ayırdılar bizi Ellerine ne geçti? Kim kazandı? Kim kaybetti? Onlarmı? Bizmi? Bu bir rüyaydı uyandık. Hani hissedersin Dokunduğunu, yaşadığını sanırsın, Ama hep hissedersin. Bizmi istedik böyle bitmesini? Kim kazandı ? Kim kaybetti? Senmi? Benmi? İkimizde kaybettik gülüm. Onlar kazandı biz izledik. Gururumuz kazandı biz elendik.....! adem korkmaz |
keşke seni bulabilseydim ve sana hesap sorabilseydim haklı olduğumu
bile bile hesap sorman yokmuydu ve zaman içinde seni aradım demek belkide bir gün ha ne dersin birgün abuk sabuk çıkan şarkılar gibi kolay çalman ve ıslak olan bütün sokaklarda bir sigara yakıp yürümen gibi ya da ölmüş bir insanın arkasdan iyi olamasada sorulduğunda iyi demen gibi belki ha belki bulursan haber ver bulursan ve BU KADAR YİTİRİLMİŞ BİR SAVAŞTAN ZAFERLE ÇIKARSAN |
aşk sadece 3 kelime degildir aşk ölüme bile bile gitmektir
aşk sadece bagımlılık degildir aşk şırıngadan geçen zehirdir aşk sadece sevgilim olsun demek degilidir aşk yanlızlık degildir aşk chennem kapısına yaklaşmaktır. ama herkes cennete gidicem sanır aslında sevmek ve aşık olmak ölüme giden yoldur... |
sonunda bitti galiba görüyorum
içimde can çekişleri duyuyorum sözlerin çok acıtıyor ölüyorum keşke baştan söyleseydin gidiyorum nasılsa komaz sana biliyorum kalbime gömerim o zaman unutupta silerim o zaman alt tarafı aşk buda işte vazgeçilmezmisin aman sananeki ağlıyorsan deli gibi istiyorsam hala seni seviyorsam sanane anlamıyorsan |
"Soytarılık etmeden
güldürebilmek seni Ekmek çalmadan doyurabilmek Ve haksızlık etmeden doğan güneşe Bütün aydınlıkları içine sezebilmek gibi Mülteci isteklerim oldu arasıra biliyorsun Şimdi iyi niyetlerimi bir bir yargılayıp asiyorum Bu son olsun, son olsun." "Kafamı duvara vurmadan tanıyabilmek seni Beyninin icindekileri anlıyabilmek ve Yitirmeden yüzündeki anlık tebessümü Bütün saatleri öyleyce Dondurabilmek için Çıldırasıya paraladım kendimi Lanet olsun |
hep söylemeyi düşündüm
ama olmadı anlatamadım kendimi sana ve birçok hatam oldu biliyorum gerek sana karşı gerekse aşkımıza karşı oysaki benim nekadar hüzünlü bir yaşamım var bi bilsen seni ne kadar çok sevdiğimi bir görebilsen aahh sevgilim şimdi gidiyorum giderken son bir kez tutayım ellerinden bizim aşkımızın sonu yoktuu elveda sevgilim... |
Ayrılmaya ve unutmaya İlk defa karar verdiğim zamandı Son ağladığım,
senin için. Bir film şeridi gibi geçerken Yaşadığımız her şey Ve canım parça parça koparken gözlerimden. Aslâ gözlerine bakmayacak Ve tutmayacaktım ellerinden. Gidecek ve dönmeyecektim geriye de bir daha Oysa sendin tek sebep Ölümüme de yaşamama da! Her yerim titremeye başlamıştı Buluştuğumuz zaman. Korku ve heyecandan! Ne yapacağımı bilemez hâldeydim. Elim, ayağım dolaşmıştı Bir şeyler s |
ağlamak için gözlerden yaşmı akmalı
dudaklar gülerken gözler ağlamazmi sevgi sadece güzele bakmakmı? çirkin bir göz, tatlı bir söz insani bağlamazmı? hasret sevdiğinden uzak kalmakmı? sevdiğin yanındayken hasret duyulmazm hırsızlık sadece para çalmakmı? kalp çalmakta hırsızlık sayılmazmı? ö ldürmek için silah gerekirmi? gözler ok, sözler hançer olmazmı? |
gunduzlere kattım..ve yine senin adınla seni sayıkladım..!artık yeter
beslendiğin gönlümde.Nasıl bi saygı bu yüzsüzlük niye?sinsice girdin önce beynime sonra da kalbime..giderken sevgini de alırsın sanmıştım ama şimdi damarlarımdasın!damarlarımdan akan kansın! Bilirim gelmezsin geri..dönsen de sevmezsin artık eskisi gibi..Öyleyse bu acı niye?Bu sevda niye?gönlümden gitmen için illa kan akıtmam mı lazım...seni dışarı atıp kendimi yok etmem mi lazım...? Nasıl bir insansın hem sevmezsin,hem d |
Ağlama artık yüreğim giden gitti dönmez geri.
Zaten seven çeker sevdanın bedelini... Terk edilmek kolay değildir ya dayan yüreğim dayan... Nelere alışmadık... Hiçbir ayrılık yıkamaz bu güçlü bedeni... Güçlü ol yüreğim gülümse hadi... Hiçbir ayrılık kolay değildir elbet! Ne ayrılıklar geçti şu ömürden,Çekersin sen bu kaderi... Hadi gül gayrı,giden gitmiş derdini çekmek sana mı düşer? Sevse gidemezdi o ayaklar...Odun olup yanmak sana mı düşer? Biz ne ateşler gördük bu |
ağladığımı kimseye söyleme anne onlar beni kral biliyor. kızdım mı
dünyayı yıkar biliyor, ağladığımı kimseye söyleme anne onlar beni bir kız için bu kadar düşeceğimi bilmiyorlar |
Bir tesadüfmüydü ne o gece tanışmak,
Ve gecenin karanlığında aydınlığı yaşamak Kalemim durmak bilmiyor boyna yazıyor Ayrılık Zamanı Düşünmeden aklına geleni yazıyor, Ama ona yazdıranlar için yazıyor, İçinden gelen sevgi dünyasını yazıyor Bir tesadüfmüydü ne o gece tanışmak Ve gecenin karanlığında sevgiyi yaşamak Kalemim durmak bilmiyor,boyna yazıyor Sevdiği şeyleri,sevdiklerine,dostlarına yazıyor Hayallerini sevgiye dönüştürenler için yazıyor İçinden gelen sevgi dünyas |
[H]er gecenin bir gündüzü vardır elbet
[A]ma sensizliğin ne gecesi var ne gündüzü [S]ensizlik bir ölüm be gülüm [A]çmaz oldu güller bile [N]isan'ın onbeşiydi daha [V]eda etti tüm senli ve sensiz günler [E]bediyen sensiz mi kalacaktım [F]enerli denizlerde [E]sen yele karşı [R]üzgarın en farahlatıcısından [H]üzün dolu mevsimlerine karşı [A]çmayan nisan çiçekleri gibi bende solgunum. [N]isan'ın onbeşi de geçti şimdi, hala sensizim YİNE SENSİZİM BİRTANEM |
seni seviyorum diyemedim
sensizlik benim için ölümmüş bilemedim kaderime aşk acisi çekmek yazilmiş silemedim seni yüreğimden atamadim be gülüm atamadim sen hiç aşk acisi çektin mi sen hiç sevmek nedir bildin mi sen hiç sevdiğin için öldün mü ben seni ölümüne sevdim be gülüm ölümüne sevdim ben sana azraile meydan okudum da geldim ben sana kadere resti çektim de geldim ben sana canimi ortaya koydum da geldim ne yaptimsa seni unutamadim be gülüm unutamadim sen benim solmayan gülüm |
hergün gözlerinin içine bakmak
ve söyleyememek bende söyleyemdim hergün ağladım yandımm ölmek istedim ama karşılıksız sevdim sende seviyosun karşılıksız ama bnden bir başkasını nasıl göremiyo o güzel gözlerin nasıl dünyaya böyle seni seven biri varken kapalı bakıyosun nye o gözlerin görmüyo beni belki yıllar sonra gelirsin farkedersin sen,i seven biri olduğunun ama ben bir başkasıyla sen bir başkasıyla nasıl dayanır buna o yüreğin |
Hayatimin Anlami Nerdesİn
Canim Sen Benİm En DeĞerlİ Prensİmsİn Gene AĞlar Bulutlar Benİm SensİzlİĞİme GÖzyaŞlari DÜŞer GÖkyÜzÜnÜ N Hasret YaĞmurlarinda Bu Hasret Yordu Benİ Beklerİm Senİ Bİr Umut PeŞİde KoŞarim Ben Nere Gİtsem Gelİr PeŞİmden GÖkyÜzÜnÜn HÜzÜnlÜ Hasret YaĞmuru Gece ÇÖker Yİne SensİzlİĞİme , İÇİme Kapanirim Karanliklar Alemİnde Senİ Sende İstİyorum Gel Artik Be Bak Yİne GÖkyÜzÜ HÜzÜnde Tek Tek DÜŞrken Hasret YaaĞmurlari HİÇ GÜlmeyen YÜzÜme |
ben seni umutsuzca sevdim
hiçbişe beklemedim mutsuzca seni özledim ama sen gelmedin bırak gelmeyi farkında bile olmadın benim aşkımın cebi boştu seninde kalbinde benim yerim yoktu birgün beni farkeder de anlarsın sevgimi diye bekledim ama sen gelmedin evet biliyorum çünkü beni hiçmi hiç sevmedin ama olsun canın sağolsun ben seni cok ssevdim benim hayatımdın bittin platonik aşkıma |
Her sabah gülümseyerek uyanacaksın
Gidince gözlerinin mahmurluğu Yatağında başkasını bulacaksın Aynada görünce geçmişin izlerini Üzüleceksin, her gün son defa ağlayacaksın Silme sakın gözyaşlarını, damla damla aksın. Başkası tutunca ellerini Söyleyince seni ne çok sevdiğini, Gözlerimi arayacak bulamayacaksın. Düşündükçe yorgun dünü Yarınsız bugünlerde yaşayacaksın. Bırak zamanı aksın, Nasılsa bir gün unuturum diyerek ayrılmıştın. adem korkmaz |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:59 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.