![]() |
Yalnızlık çok zormuş,seni kaybedince anladım.Kanadı kopmuş kuş
gibiyim,çaresiz ve sensiz...Gecenin sessizliği,sensizliğin acısını giderek arttırıyor.Gözyaşlarımın bir oluk gibi akması içten bile değilken,gururum dur diyor gözlerime.Evet gurur;duygulara gem vuran,aşkın önüne geçen,en büyük çocukluk gurur.Lanet gurur!Sana çok ihtiyacım var.Ellerini tutmak,sana sarılmak,sıcaklığını hissetmek tenimde...Sana bakmaya çekinen gözlerimi güzelliğinle parlatmak istiyorum. |
" Sen uykusuzluk nedir bilir misin
Tırnaklarınla yastığını parçaladın mı Gözlerini tavana dikip Düşündüğün oldu mu bütün gece Ve bütün bir gün Belki gelir ümidiyle bekledin mi hiç? Gelmeyince Seni aramayınca Ölesiye ağladın mı? Sonra çekilip en koyusuna yalnızlıkların Ona ait ne varsa Bir bir hatırladın mı |
BeRatt
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak.... |
Gitmekte kararlıysan gitme diyemem
Ama sensiz yaşamak bana ağır gelir Dur desem durmazsın Şunu bil aşk seninle yaşamak başkaydı |
Bu böyle sürüp gitmeyecek biliyorum
Bir sabah bir dilencinin avuçlarına bırakacağım kendimi Kim ne derse desin! Tahammülüm kalmadı artık Bıktım seni sensiz yaşamaktan Nasılsa döneceğin yok senin Çıldıracağım bu gidişle Allah kahretsin |
Sana Ansizin Vuruldum, Kavgada Yedigim Yumruk Gibi, Hic Acitmadin,
Bittiginde Kavga, Aynada Baktigimda Kendime Yuregimde Kapanmayacak Bir Yara Olmus Ve Sen Bitanem Uzaktan Uzaga Sen Gulusler Atarken Ben Bir Yarama Bir Sana Bakip Sessizce Seni Ozleyerek Olumu Bekliyorum. |
Beni bir daha beni arama sorma unut gitsin, her şey burada bitsin diye
yazmışsin sonra her şeyini alıp koybolmuşsun ama bir şeyi unutmuşsun. Unuttuğun seni duvarlara yazmış unuttuğun seni kendine yazmış unuttuğun şimdi soruyor sana seni unutmak kolay mı? Beni böyle bağırtmak kolay mı? Ama bir şeyi unutma peşindeyim asla bırakmam asla... |
öyle bir yer istiyorum ki ;
sevenler mahallesi, unutulmazlar sokak, ayrılmazlar apartman, kat sen no ben... |
Ölürsem sevgilim sana doymadan,
Bir mezar kazdır hiç ağlamadan , Mezarımın rengini isterim kara , Örnek olsun sevipte ayrılanlara, Mezarımın üstünda kara otlar bitecek. Gelen bir fatiha okuyup gidecek . Yazık genç yaşta çldü diyecek , Sonra mezar kaybolup gidecek. Bir gün yolum düşerse mezarıma, Otları kaybolmuş bir mezar ara. Çünkü orda bir seven yatar, Tam 20 yaşında. |
sence
aşk gelişlerin ve gidişlerin başlangıçıysa bence başlangıçı ve sonudur sence aşk herkezde varsa bilki bendeki aşk kimsede yoktur kuralları sen koyarsan yolu ben gösteririm mazimi kapatmaszsan senide defterden silerim ------BENİM SEVGİM BUDUR BEBEGİM------ |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:45 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.