![]() |
seni sevmek bir ömür ister
senin gözlerinde ölmek yürek ister bende hepsi var seni seviyorum liseli leylam duygularım bir kör oldu hergün bir arabanın altında kalıyo sen yaşamak haram geliyo liseli leylam hayat seninle var oluyo bu bünye sevginle yaşıyo kabul etmesen bile sevgimi seviyorum seni liseli leylam |
Bazen kendimi korkutuyorum kendimle.
iki yabancı gibiyim,aynı bedenipaylaşan. ne zaman şarkı söylesem; o hüzünleniyor. o birini sevecek olsa; benim aklımdan ölümüm geçiyor. ne vakit ara sokaklardan geçsem; o vitrin camlarını seyrediyor. kimi zaman görüyorum, uzaklaşan teknelere bakıyor limandan. otöbüse binsem; o durakta bir sigara daha yakıyor. bazı ******* kapıyı acıp usulca içeri giriyor. kalkıp sesleniyorum: kimseler olmuyor. bazen kendimi korkutuyorum kendimle... |
kanadı kırık kus gıbıyım hanı olesıye sozumuz vardı nerde . bırtek
hayalın karsımda sen yoksun .o benı buyuleyen gozlerın nerde sana soz verdım askım askım´-erkegım gıttı hergun oluyorum onsuzum yalnızım SENSIZ BU CAN NASIL YASASIN SEN MUTLU MUSUN SENI OMRUMUN SON NEFESIME KADAR SEVECEGIM BENI BIRAKMA İZMİRLİ SEVEN KIZDAN SEVDIGINE |
yarim,deli yarim
gidiyorsun işte bir selam vermeden arkana dönmeden yarim,deli yarim seni görmesem çıldırırım gece gündüz seni düşünüp hayallerim yarim,deli yarim sen olmasan hayatımda maholurum kahrolurum yaim,deli yarim........ |
ellerimi tutmadan
yüzüme bakmadan başımı okşamadan gitme birtanem gözlerimde dalmadan kalbinden atmadan beni yaşatmadan gitme birtanem sözlerini tutmadan beni hayattan koparmadan gitme birtanem gitme ne olursun gitme....... |
helalim bekleyeceğim
seni hep özleyeceğim ömür boyu seveceğim seni hep beleyeceğim helalim bekleyeceğim seni hep seveceğim sana hep namusumsun canımsın diyeceğim helalim bekleyeceğim kalbimi sana vereceğim seni hep özleyeceğim gelmesende bekleyeceğim helalim bekleyeceğim hayatımdan gitsende beni sevmesende bir ömür bekleyeceğim.......... |
Demek gidiyorsun
Duysamda inanmam Demek terk ediyorsun Görsemde inanmam Sen gidemezsin Sen taş kalpli olamazsın Demek gidiyorsun git Durma hadi sende git terk et beni Sende kanayan yüreğime Bir mık çak ta git Korkma alışırım ben Sensizliğe unuturum seni yo yo inanma sen beni terk etsende sen beni yerlere vursanda unutamam ben seni unutamam ama kalbime gömerim bir ömür hadi git şimdi sende terk et beni şimdi ben sensizliğimle baş başayım korkma ağlamam korkma |
sus birşey söyleme bu son görüşmemizde
toplama saçlarınıu bırak rüzgara savrulsun kokusunu cekeyim son defa içime doya doya sus birşey söyleme bu son bakışmamızda kacırma o boncuk boncuk gözlerini benden belkı o gözlerde kaybettiğim beni bulurum sus sus birşey söyleme bu son dakıkalrda ellerimi sıkı sıkı tut bırakma korkuyorum sen gittikten sonra yanlızğın soğuk ellerini tutmaktan sus sus birşey söyleme dediğin kelime ELVEDA OLMASIN ÇÜNKÜ YAŞAYAMAM .... |
Şİmdİ Sen Gİttİn Öylemİ....
Pekİ Gİderken HİÇ DÜŞÜndÜn MÜ.! Sedat Sensİz Ne Yapar Ne Haldedİr Dİye. Sensİz YasayamayacaĞimi Bİle Bİle Gİttİn. Senİ Canimdan Bİle Çok Severken Gİttİn Sanmakİ YaŞiyorum Sanmakİ GÜlÜyorum Sen GİttİĞİn GÜnden Berİ Her Saniye Dİrhem Dİrhem ÖlÜyorum. BatiĞim Her Yerde BaktiĞim Herseyde Senİ GÖrÜyor Senİ YaŞiyorum _bÜŞra_ Sensİz Bİr DÜnyayi DÜŞÜnemiyorum Bİle. GÖzlerİmİ Her KapattiĞimda O GÜlÜŞÜnÜ BaŞini Omzuma YaslayiŞini KaÇamak KaÇa |
Bilesinki her şey anlık oldu. Ne yaşanılan ne paylaşılan hiçbir şey
yoktu. Tanımıyorduk bile birbirimizi. Birde benim bulundugum konum tabi Bütün bunlar ünlem ve kaygılar oluşturdu sende. Ama onlardan olmuyomu zaten hayat,? Sana sesleniyorum,savaş halindeyim diyorum. Senin savaşını veriyorum.bütün bu zorluklara ve koşulsuzluklara ragmen . |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:53 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.