![]() |
Ara sıra pencereye çıkıyorum. Etrafa bakıyorum. Geldiğini
hissediyorum. Ama sokaklar bomboş, yine yoksun. Unuttun belki de bu sokakları. Oysa her köşe başı bana seni hatırlatıyor. Sevdalar bitmez sanırdım. Bitiyormuş oysa yanılmışım. Sen uzak diyarlardasın şimdi. Ben hala seni bekliyorum bıraktığın yerde, gözyaşlarıyla birlikte. Belki tekrar dönersin, belki tekrar seversin diye. Unutmak bana göre zor sana göre kolaymış. Unutmak basit mi? Aşklar bir çırpıda biter mi? |
Bir kadınla birlikteyken unutacaksın dünyayı.
Sadece ona ait olacaksın. ancan o zaman kadında sana ait olduğunu hissede bilir. Ve ancak o zaman,kendisini saait hisseden bir kadının,dünyanı tamamen değiştirebileceğini anlayacaksın. Bir kadınla yürek yüreğe ten tene olmanın verdiği mutluluğu ancak o zaman tadacaksın... |
Hayatimi sana bagladim
Sarkilarda "sen" varsan dinliyorum.. Dudak izin varsa kadehte içerim Ama yoksa ayak izlerin yollarda Sokaga bile çikmiyorum. Eger olacaksan rüyamda Uyurum... Yoksan, olmuyorsan Sabaha kadar uyumuyor Seni düsünüyorum. Sigaramda adin yazili Her nefeste seni içime çekiyorum. Eger yazmiyorsa adin Sigara bile içmiyorum. Saatim seni göstermiyor diye Ona bile bakmiyorum. Zaman nasil geçiyor Sabah nasil oluyor, bilmiyorum Ama çaresini b |
Gelemiyorum yanına !
O kadar çok engel var ki arada Bir uçurtmanın kuyruğuna takılıp gelmek istedim; Çekmedi yorgun bedenimi. Bulutlara takılmayı denedim; Bir yıldırımla attı üzerinden. Dalgalara bıraktım kendimi kıyılarına vurmak için Kağıttan bir gemi kesti yolumu Koparılan takvim yapraklarıyla gitgide tüketiyor zaman beni Gün geceye gömdü gözlerimi Gece güne savurdu yüreğimi Küle dönen kor tenimde İzi kaldı dokunuşlarının. Üşüyorum... Sıcaklığını bulmak için vurdum kendimi |
Gecip giderken öylece önümden,
Sen bilmezsin neler gider umutsuz yüregimden.. Öyle sessiz durup kilitlenir kalırım, Sen duymazsın icten ice adını bagırırım.. Acıtıyor bana gelmeyen yollara gidisin, Sen görmezsin bu sensiz kacıncı bitisim.. Sensiz ; umutsuz kacıncı sigaramı icisim.. Oysa bir ömürlük sevdaydı sana getirdigim, Ama umutlarımdı *******de tükettigim.. Gidiyorum diyemem beklerim belki gelirsin, Ölümü tadınca bedenim bendeki seni alabilirsin..Seni seviyorum Ali......... |
Eksilmesin İmgen
Bana verdiğin mutluluğu Paylaşacak kimsem yok Sevincimi içime Ve yalnız taşıyorum (Biliyorsun ya Susarak yaşamak zorundayım seni) Bu yüzden *******e ve sözcüklere Bölüyorum ağırlığını Yüzünü gözbebeklerime çiziyorum Kırık kalemleriyle kirpiklerimin Baktığım her yerde seni göreyim Ve eksilmesin diye imgen Uykularımda bile Ömrümün evinden Sır vermez derininden kalbimin. |
AŞK bir yıl sürer
SEVGİ bir ömür AŞK gözünde büyütür SEVGİ razı olur AŞK aldatır SEVGİ ikna eder AŞK (aşık) kıskanır SEVGİ (sevgili) güvenir AŞK seni de onu da ikiye böler SEVGİ ikinizi bir eder AŞK zehir gibidir SEVGİ ilaç AŞK ay gibidir hep bir karanlık yüzü var senden gizlenen SEVGİ güneş gibidir hep sana bakar içini ısıtır AŞK gider (isteyince) SEVGİ kalır (isteyerek) AŞK çeker, ezer, cesaret kırar SEVGİ iter, teşvik eder, yüre |
Aşk ikidir sevgi bir;
Aşk yalan,sevgi gerçektir. Aşk sudur,sevgi susuzluk. Bu yüzden sevgi hasrettir, Özlemektir,beklemektir. Asıl maharet: Susuzken suyu içmek değil Karşısına geçip seyretmektir. Aşk haykırmaktır,sevgi ağlamak; Aşk açmaktır,sevgi katlamak. Sevgi saklamaktır Yüreğini,gözlerini Ve de ellerini saklamak Bahar geldiğinde… Bir çiçeğe,yeşile,çimene Aşık olamazsın ama seversin. Arkadaşına aşık olamazsın Ama seversin. Toprağa fidanı a |
Biri var .
adı ;GARİP elleri çatlak yüreği burkuk biri var adı garip. ne hüznünü yaşar ne de sevincini nerden bilsin ? onun adı garip. felek doğarken vurmuş osmanlının okkalı tokadını nasreddin hoca misali nasıl olsa ezilecek diye kimin umrunda ki ağlamış üzülmüş terkedilmiş horlanmış onun adı garip ne anasını bilir nede babasını. onun adı garip FELEĞİN OĞLU GARİP .... |
Git iş işten geçmeden, çok geç olmadan vakit,
Günahıma girmeden, katilim olmadan git! Git de şen şakrak geçen günlerine gün ekle, Beni kahkahaların sustuğu yerde bekle. Git ki siyah gözlerin arkada kalmasınlar, Git ki gamlı yüzümün hüznüyle dolmasınlar. Mademki benli hayat sana kafes kadar dar, Uzaklaş ellerimden uçabildiğin kadar. Hadi git, benden sana dilediğince izin, Öyle bir uzaklaş ki karda kalmasın izin. Kahrımın nedenini söylesem irkilirler; Çünkü herkes b |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:56 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.