![]() |
Ellerinizi ondan çekemiyor sürekli dokunmak sarılmak
istiyorsanız.. Bu aşk değil ARZULAMAK tır Yanınızda bir tek o olduğu için onu istiyorsanız.... Bu aşk değil YALNIZLIK tır Herkes onunla olmanızı beklediği için onunlaysanız... Bu aşk değil SADAKAT tır Size sıcak, yakın davrandığı için onunlaysanız... Bu aşk değil KENDİNE GÜVENSİZLİK tir Üzülmesini istemediginiz icin onunlaysaniz... Bu ask degil ACIMAKtır Ona değer verdiğiniz için hatalarını hoşgörüyorsanız.. Bu aşk değil ARKADAŞLIK tır Bütün gün ondan başka hiçbirşey düsünmediğinizi söylüyorsanız.. Bu aşk değil KOCA BiR YALAN dır Onun iyiliği için kendinizden cok şey feda edebiliyorsaniz... Bu aşk değil YARDIMSEVERLİK tır Amaaaa......... O üzgünken sizin de kalbiniz acıyorsa... İşte bu AŞKtır Tarif edemediğiniz bir çekim yüzünden ondan bir turlu kopamadiğinizi düşünuyorsanız.. İşte bu AŞKtır. O herkese güçlü gorunmesine rağmen içindeki zayıflığı hissedebiliyorsanız.. İşte bu AŞK tır Başkalarını da çekici bulmanıza rağmen hiç pişmanlık duymadan onunla kalmaya devam edebiliyorsanız.. İşte bu AŞK tır |
Hüznümün bitimi bu günler
Yavaş yavaş alıştım ben yaşama Duyarsız bitimsiz geçen *******imin de sonu İnsanlar dolaşsa da çevremde anlamsız Yaşama dair ne varsa içimde Ben yolcu hayat hancıdır do*ğ*umda Benli*ğim geri dönerken bana Yaşam akar gelecek zamana Bitimsiz sevgiler derken yalan dilim Biter diyor elbet Sevgiler de biter diyebiliyorsam Bitenleri mezara da gömerim Hüzün doğ*an günler de yokum ben Belki güneş do*ğmayacak güne Ama gün akacak akşama Yine do*ğacak ertesi güne sabah Kaçarken yağmurun ıslaklı*ğından Bulutun karasından rüzgarın uğultusundan Kapatt1m ben gönlümü hüzne Derviş gibi yürüyorum aydınlığa |
Aşkın adını duyduğumda kaçak baharları yaşıyordu kalbimin atışları…
Sanki beni acıtmaya gelecek o yolculardan biri tüketecekti nefesimi… Ben hep erteledim aşık olmayı… Ta ki seni bulana kadar… Hep dile getirip, ama içimde sakladığım bir rüyanın başlangıcıydı gözlerin… Kelimelerin rehin alır, sözcüklerin düşürürdü savunma hattımı… Nasıl bir şeydin ki sen… Neydin kimdin de ertelediğim aşkın komutanlığını yaptın… Ben sevdim seni, hiç bir gücün sevemeyeceği kadar… Hayatıma girişin, çıkışın kadar çabuk oldu… Biliyordum aslında bu sükûnetin fırtına öncesi sessizlik olacağını… Ayrı ayrı hayatlara savrulacağımızı, bir film karesinde iki düşman olacağımızı… Biliyordum da yinede görmek istemedim... Artık, konuşmaya cümlem kalmadı benim… Ağlamaysa yağmurum yok.Boşuna biliyorum, duyuramam sana içimdeki seni… Sen sadece benimleyken okudun yüreğimi… Sevmek sanırım biraz yürek işi, birazda cesaret… ’’savaşacak gücüm olsaydı, kalır savaşırım demiştin’’bu sana ait son cümleydi… Şimdilerde ayrılığın birinci yılını kutluyorum… Yine kapılarım kapalı, yine yüreğim tepkisiz… Seni büyütüyorum içimde, senle beslenen cümleler… Her gece doğuyor satırlara... Gücünü senden alıyor, yaşamını benden… |
Değişir rüzgarın yönü
Solar ansızın yapraklar; Şaşırır yolunu denizde gemi Boşuna bir liman arar; Gülüşü bir yabancının Çalmıştır senden sevdiğini; İçinde biriken zehir Sadece kendini öldürecektir; Ölümdür yaşanan tek başına Aşk iki kişiliktir. Bir anı bile kalmamıştır ******* boyu sevişmelerden; Binlerce yıl uzaklardadır Binlerce kez dokunduğun ten; Yazabileceğin şiirler Çoktan yazılıp bitmiştir; Ölümdür yaşanan tek başına, Aşk iki kişiliktir. Avutamaz olur artık Seni bildiğin şarkılar; Boşanır keder zincirlerinden Sular tersin tersin akar; Bir hançer gibi çeksen de sevgini Onu ancak öldürmeye yarar: Uçarı kuşu sevdanın Alıp başını gitmiştir; Ölümdür yaşanan tek başına, Aşk iki kişiliktir. Çünkü hiç bir kelebek Tek başına yaşayamaz sevdasını, Severken hiçbir böcek Hiç bir kuş yalnız değildir; Ölümdür yaşanan tek başına, Aşk iki kişiliktir. |
Rüzgara seni sevdiğimi söyledim
Gelip kulağına fısıldasın diye Yağmura ellerimle dokundum Teninin her hücresine değsin diye Kuşlarla sohbet ettim Sana yalnızlığını unuttursun diye Yıldızları bir bir öptüm Dudaklarında parlasınlar diye Aşkımı ayın üzerine yazdım Baktığında okuyasın diye Güneşe ateşimi verdim Sevişirken seni kavursun diye HABERİN VAR MI? |
Var mı beni içinizde tanıyan?
Yaşanmadan çözülmeyen sır benim. Kalmasa da şöhretimi duymayan, Kimliğimi tarif etmek zor benim. Bülbül benim lisanımla ötüştü. Bir gül için can evinden tutuştu. Yüreğine Toroslar'dan çığ düştü. Yangınımı söndürmedi kar benim. Niceler sultandı, kraldı, şahtı. Benimle değişti talihi bahtı, Yerle bir eylerim tac ile tahtı, Akıl almaz hünerlerim var benim. Kamil iken cahil ettim alimi, Vahşi iken yahşi ettim zalimi, Yavuz iken zebun ettim Selim'i, Her oyunu bozan gizli zor benim. Yeryüzünde ben ürettim veremi. Lokman Hekim bulamadı çaremi. Aslı icin kül eyledim Kerem'i. İbrahim'in atıldığı kor benim. Sebep bazı Leyla, bazı Şirin'di. Hatrım için yüce dağlar delindi. Bilek gücüm Ferhat ile bilindi. Kuvvet benim, kudret benim, fer benim. İlahimle Mevlana'yı döndürdüm. Yunus'umla öfkeleri dindirdim. Günahımla çok ocaklar söndürdüm. Mevla'danım, hayır benim, şer benim. Kimsesizim hısmım da yok, hasmım da Görünmezim cismim de yok, resmim de Dil üzmezim, tek hece var ismimde Barınağım gönül denen yer benim. Benim için yaratıldı Muhammed Benim için yağdırıldı o rahmet Evliyanın sözündeki muhabbet Embiyanın yüzündeki nur benim |
Yaşamak varken yaşamamış olmak,
Sevmek varken sevgiyi çok uzak dağ sırtlarına gömmek, Unutmak varken herşeyi hücrelerine varana dek hatırlamak, Bağıra bağıra konuşmak varken sessizliğin içinde aramak nedenlerini... Zaman ne zaman benim yönüme doğru çevirecek saatteki yelkovanları, Ya da ben ne zaman haykıracağım bütün gerçekleri tanıdığım bütün insanlara? Sanırım çok zor olacak inandığım gerçekleri bir anda değiştirmek... Aşk geliyor aklıma, sonra sen geliyorsun nedensizce. Kapılıp gitmek diyorum çok uzak diyarlara, Bilmediğim köy kahvelerinde çaylarımızı yudumlamak sabahın en güzel hallerinde. Sonra özgürce devam etmek ormanın derinliklerine. Görmediğim güzelliklerde seninle birlikte senin güzelliğinle yaşamak. Akşamın o dayanılmaz hafifliğinde uzanıp nehrin eşsiz melodilerini duymak sessizce. Gece olunca seninle başlamak sabah yolculuğuna ve yolculuğun sonunu seninle tamamlamak... Yani hep sen olmak.... Sen ne zaman ben olacaksın? Ne zaman gelip alacaksın beni bu karanlık şehrin caddelerinden? O yolculuklara hangi saatlerde çıkacağız? Ne zaman unutacağız geçen bütün zamanları? Bu kadarmı imkansız herşey? Ya da bizlermi imkansısız? Ya da sen diye birşey yokmu? Ben bir hikayemi yazdım yine sevdaya dair? Eğer bir gün gelecek olursan, hani beni özlersen akşamın en güzel saatlerinde, Vazgeçme olurmu!.. Sakın da bırakma dönüş yolculuğuna çıktığında... Beraberliğin en güzel tanımı yapalım birlikte sevgiyi... Peki biliyormusun neredeyim? Yüreğinin götürdüğü yerde... Gel olur mu? |
Her Sevgi Bendeki Kadar mı?
Şimdi hangi kolların yalnızlığındasın bensiz? Ağladığında gözyaşlarını öpen var mı? Üşüdüğünde ısındığın tenden bir liman, Her sevgi bendeki kadar mı? Var mı kederlerini gizlice senden çalan? Şimdi hangi kolların yalnızlığındasın bensiz? Seninleyken sana hasretle coşan, Çılgın kıyılarında dalgalarıyla taşan, Yorgun sessizliğinde seni anlayan, Bana gibi aktığın biri var mı? |
Seni sevmek Beşiktaş'tan Üsküdar'a geçerken karşıya
bir nefeste çekmek gibi Seni sevmek ilkbahar ayının o tazeliğinde, gözlerini kapatıp, kollarını açıp yağmurun altında iliklerine kadar ıslanmak gibi Seni sevmek henüz 40'ı çıkmamış elleri yumuk yumuk, canından sayacağın, bakmaya doyamayacağın bir bebek gibi Seni sevmek herhangi bir günün akşamında, tesadüfen semaya baktığında yıldız kayarken dilemek gibi Seni sevmek Nazım'ında dediği gibi... |
Umut bunun adı umut sevgilim
Saçlarının omzuna değişi gibi Yanağında gamzenin yayılışı Dilinin türküler söyleyişi gibi Bakışlarının semada salınışı yani Yani gözlerinin okyanuslaşması Ellerinin çiçeklere dokunuşu yani Pınarın güneşte buharlaşması Zemheride tenimize değen nefesin Temmuz sıcağında serinlik yani Issız dağ başlarında neşeli sesin Şu sığ denizlerde derinlik yani Sanki kavuşmanın tılsımlı tadı Susuz dudaklara zemzem servisi Hasret alerji yapmış ciğerlere Soluğun oksijenin ta kendisi Ve sanki son nefeste iman gibisin Dudağıma pamukla sürülen su... Balayı gecesinde bir güveyinin Gelin kucağında ilk uykusu... Umut bunun adı umut sevgilim Unutmaya kurulan sehpa bir nevi Biliyorsun ben sihirbaz değilim Seninle bu alem bir sihir evi... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:36 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.