![]() |
Gökyüzü zifiri karanlıkken,pembe bir dünyada elele bu sevdanın içindeydik senle…
Ve birlikte sonsuz olmaktı temennimiz. Çocuksu düşlerimiz vardı,sadece ikimizin olduğu… Zamanda uzun,yaşamda kısa olan bu aşkta; En güzel sevinçleri,en güzel anıları paylaştık,sevdaya dair çok şey öğrendik. Sevmeyi,gülmeyi ve terk etmeyi öğrettin bana,yaşamın sevince anlam taşıdığını gösterdin… Sevdim seni ! Can verip yollara düşecek kadar, Kimsenin gücü yetmeyeceği kadar sevdim. Uykularımızı paylaştık seninle,bir gece değil *******ce uykusuz kaldık. Aşkımız için zamansız sevdik birbirimizi,umarsız,çıkarsız,yalansız… Dünyalara sığmayacak aşkımızı küçük yüreklerimize sığdırdık, Ayrılıklarımızı yaşanmamış saydık, Öyle ki hep birlikte olmalıydık. Sözler verdik birbirimize tutamayacağımızı bile bile… Sonra ayırdılar bizi; Kimseler düşünmedi ! seni,beni,sevgimizi. Sensiz hayat yoktu. Söz vermiştim sana,sevdama söz… Yaşayamazdım…bu sevdayı içime gömüp,seni bırakamazdım. Aldırış etmedim kimseye ayrılmadım senden. Sonra sen istemedin beni,sevdamın taşıyamayacağı sözler söyledin,bu aşkı hançerledin…sevdiğim ne yapar bile demedin,ama ben bıkmadım… Şimdi ise ayrılığımızın en karasında kara sevda oldu sevdam. Sen belki unuttun,ama ben unutmadım,unutamadım. Yeniden başlamak için çok çabaladım,olmadı,nafile… Sadece DÜŞLERİMDE KALDI SEVDAM… Şimdi sen yaşıyorsun,beni öldürdün,yüreğinde bana ait bir iz bile yok. Hatırla söz vermiştik sevdamıza,yaşadıkça bu aşkla beraber olacağımıza… Yalanmış oysa…gittin hayatımdan ama sevdan hep benimle. Bir gün üstümde çimenler bittiğinde bile sevdan yaşıyor olacak. Beni umut kurşunuyla vurdun ! ama onu öldüremezsin… Çünkü;sevdaya kurşun işlemez gülüm… Vefasıza |
Sen çok seversin ama sevdiğin seni sevmez,
Sevmekten vazgeçmezsin, Her gün ölürsün sevdin diye, Her sabaha hüzünlü bakarsın,,, *******, hain *******, Güneş doğmamaya yemin etmiştir sanki, Karanlık, çaresizlik, sensizlik, Ve geçmek bilmeyen her dakika yeniden Ölürsün gecenin tenha sokaklarında,,, Yar nerededir bilmezsin, Seni düşünmez bile çoğu zaman, Umursamaz senin halini, İşte bunlar da öldürür seni,,, Umut denizinden gelecek bir gemi beklersin, Ufuk hep karanlıktır, Gemi gelmeyecektir hiçbir zaman, Bu da öldürür seni,,, Ve bir gün sevdiğini görürsün, O cennet gözleriyle bakar sana, Sonra kafasını çevirip geçer gider yanından, İşte o zaman öyle bir ölürsün ki, Bir daha uyanamazsın... |
Eski Bakır
Bir çığlığın içinde yakalıyorum seni kaç kez İstanbulsu, parıldayan, ısıtan, yakan bir alev gibi. Üstünde uzun, pis, yalnız sokakların yağmuru... Odaların, merhabaların, gülücüklerin sıkıntısı tramvayların, vapurların sıkıntısı yitmiş aşkların, yitecek aşkların aynı vazoların, aynı öğütlerin, aynı yasakların sıkıntısı. Yakalıyorum, öpüyorum, avutuyorum. Karanlık etini kemiriyor, vaktimiz kısa, düşlerimizi kolluyorlar durmadan durmadan kovuşturuyorlar. Mendilimi ıslatıp alnına koyduğum suyundan içtiğimiz hayat çeşmesi, yalnız - ******* boyu uzanan kadını bakırlarda durmadan horluyorlar. Geyiğim, saklım benim. bakma arkana, ne olur, aldırma, onulmazlığımızdan büyük yapılar kurduk horlandıkça aşkımız, derya. Vaktimiz kısa, karıncalara, rüzgârlara, sulara dokunmak uyanan toprakları bilmek gerekiyor. Ormanlar görmüş dolunayın tılsımını ağlamayı utanmadan dövüşmeyi bilmek tırnaklarınla tutunmayı bilmek gerekiyor aşağılandığımız, kollandığımızı bilmek gerekiyor. Kapa tunç kapıları gece Soğukta, kırgın, parasız milyon kişi. Geyiğim, saklım benim, ölüm dayanmadan kapıya sev, öp, yitir beni. |
Aynalardan Uzakta
Şimdi en açık renginde gözlerin Şimdi benimlesin tüm kaygılardan uzak Anlatılmaz bir şey var aramızda hazin Şiir gibi bir şey seninle yaşamak Bulutsuz bir gökyüzüdür güzelliğin Yıldızların en parlak olduğu zamansın Denizlerim senin kıyılarında sakin Bırak ellerini avuçlarımda kalsın Çirkin olan,fena olan ne varsa unut Gözlerimin söylediği şarkıyı dinle Ellerimizde sevgi içimizde umut Bütün iyilikleri paylaşalım seninle Aşkın büyülü sesini duyuyor musun Şimdi onun gülleri açan güz bahçelerinde Gitme ki günlerimiz *******imiz olsun Çoban kulübelerinde balıkçı kahvelerinde Varlığın dudaklarımda bir bal tadı Yokluğun en korkuncu ölümlerin Senden başka dindiren olmadı Acısını içimde kanayan yerin Benimle kal zaman bitinceye kadar Benim ol yüzyıllar ve çağlar boyunca Bir ömürdür seninle geçen dakikalar Ölümden güçlüyüm sen yanımda olunca Şimdi öyle büyük ki beraberliğimiz Nabzın benim bileklerimde vurmakta Artık bütün kaygıların ötesindeyiz Benimle en güzelsin aynalardan uzakta |
Aynalar Yolumu Kesti
Aynalar, bakmayin yuzume dik dik; Iste yakalandik, kelepcelendik! Ciktiniz umulmaz anda karsima, Basimin tokmagi indi basima. Suratimda her suc bir ayri imza, Benmisim kendime en buyuk ceza! Ey dipsiz berraklik, ulvi mahkeme! Aci, hapsettigin sefil golgeme! Nur topu gunlerin kanina girdim. Kutsi emaneti yedim, bitirdim. Dogmaz guneslere baglandi vade; Dislerinde, kopek nefsin, irade. Gunah, gunah, hasad yerinde demet; Merhamet, sucumdan askin merhamet! Olur mu, dunyaya indirsem kepenk: Gozyasi doksem, Nuh tufanina denk? Cikamam, aynalar, aynalar zindan. Bakamam, aynada, aynada vicdan; Beni beklemeyin, o bir hevesti; Gelemem, aynalar yolumu kesti |
Ayrılıyoruz
İşte yine geldi ayrılık vakti Buluşuruz diyerek birbirimize Yine bırakıyoruz bizi kendi kendimize Belki ağır ağır, belki hızlı Arkamıza bakmadan Yaşadıklarımızı düşüne düşüne Acaba bir daha ne zaman, nerede Buluşuruz fikriyle Ayrılık karanlığına yürüyoruz, Bir sisli bahar akşamında. |
Bekleyen
Sen, kacan urkek ceylansin dagda, Ben, pesine dusmus bir canavarim! Istersen dunyayi cagir imdada; Sen varsin dunyada, bir de ben varim! Seni korkutacak geçtiğin yollar, Arkandan gelecek hep ayak sesim. Sarıp vücudunu belirsiz kollar, Enseni yakacak ateş nefesim. Kimsesiz odanda kış *******i, İçin ürperdiği demler beni an! De ki Odur sarsan pencereleri, De ki Rüzgar değil, odur haykıran! Göğsümden havaya kattığım zehir, Solduracak bir gül gibi ömrünü. Kaçıp dolaşan da sen, şehir şehir. Bana kalacaksın yine son günü. Ölürsün... Kapanır yollar geriye; Ben mezarla sırdaş olur, beklerim. Varılmaz hayale işaret diye Toprağında bir taş olur, beklerim... |
Bendeki Aşkın Tarifi
Aşk;seni hapsedecek göz aramak, Yalnız *******de genç kalbine sığınmak Ve gece onun hayaleyli yatmak Ama uyandığında onu bulamamaktır... Aşk;onu görünce titremek,üşümek Kalbinden kilitli söz çalmak Aniden güneşli düşlere dalmak Ama ordan çıkamayıp boğulmaktır... Aşk;dünyayı,bildiklerini unutmak Kemiklerinden gelen sesi duymak Yıllarca aradığın aşkı bulmak Ama onu görüp, kavuşamamaktır... Aşk;düşündüklerini anlatamamak Sebepsiz yere gülüp,ağlamak Hassas bir kalp taşımak Ama onu hiç kırmamaktır... Aşk;yalnız seni sevmek Gözlerindeki beni görmek İki kelime uğruna yaşamak Ama seni seviyorum diyememektir... (Aşk;yalanla değil,güvenle yaşar...) |
Daha Ben
Daha ben ilk kazmayi vurmadan Elime gelen Karabitkili testi, Nefertitinin mutfagi sayilan yerde Koyu sir yeni hicret yollarini kesti. Terimler esekarilari sozcuklerin, Acimasizdirlar, adsiz ve sueldirler, Onlerine katarak insan ve hayvan listelerini Sabah aksam kapinizin onunden gecirirler. Fazil Husnu diyor ki, ne diyor Fazil Husnu?.. Keske yalniz bunun icin sevseydim seni. |
Daha Ben
Daha ben ilk kazmayi vurmadan Elime gelen Karabitkili testi, Nefertitinin mutfagi sayilan yerde Koyu sir yeni hicret yollarini kesti. Terimler esekarilari sozcuklerin, Acimasizdirlar, adsiz ve sueldirler, Onlerine katarak insan ve hayvan listelerini Sabah aksam kapinizin onunden gecirirler. Fazil Husnu diyor ki, ne diyor Fazil Husnu?.. Keske yalniz bunun icin sevseydim seni. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:40 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.