|  | 
| 
 Sürçü Lisan Şeytanın atına binmiş,üç,beş insan İnsana ait değil,konuşulan lisan Reyhan Tataroğlu | 
| 
 Sürümden kazanç Hak dedim Hak diyorum Hak diyeceğim ya bu davada hüküm süreceğim ya da bu davada sürüleceğim öyle veya böyle yine de şükredeceğim... Reyhan Tataroğlu | 
| 
 Şahadet parmağım şu kısacık ömrün neresine sığayım öyle bir yer göster ki parmak ısırayım Reyhan Tataroğlu | 
| 
 Şapkacı Olsam da baştacı... Konsa da başıma nurdan taç Nur, taça değil... Taç nura muhtaç Reyhan Tataroğlu | 
| 
 Şartlı Geçme Ben,iblise kopya çekmek için baktım Allahım! Sen affeyle,ne olur... Tek ayak üzerinde durma cezası olsun hakkım Reyhan Tataroğlu | 
| 
 Şekersiz... sıradan insanlar bal koklar arada sıradakiler bal yer sıradışı insanlar ise bal yedirirler Reyhan Tataroğlu | 
| 
 Şezlong hangi iklimdin... hangi bölgeydin... en son gördüğümde güneşe gölgeydin Reyhan Tataroğlu | 
| 
 Şu üç günlük... Kendim de değilim Komşuya gittim Üç gün misafir oldum Sonra... Misafirleride terk ettim... Reyhan Tataroğlu | 
| 
 Şurubum hiç bir şey için ne erken ne geç konuşurum kendi bilir... o anki şuurum Reyhan Tataroğlu | 
| 
 Ta/Belasızlık... Ey! ... Caddelere çıkmayan sokaktaki korkak... Yürüdüğün yolun sonu çıkmaz sokak... Reyhan Tataroğlu | 
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:54 PM | 
	Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.