![]() |
Bi Umut
İçimde bi umut kendi içinde yanan Sönmemesi için körükle yaklaşılan Kalbimden başka gidecek yeri olmayan Sen ne kadar uzaktaysan o o kadar dayanan Kimin gücü yeter onu söndürmeye Ben bile söndüremedim gözyaşıyla geçen *******de O öyle bir ateş ki sen dönene kadar yanacak Sen dönmesende o benimle yaşlanacak Seni tanımak, sevmek büyük bir lütuf bana Allahım yokluğunu gösterdi ama verdi sabrınıda İçime bi umut yaktın ki kendi alevine muhtaç Ben öldürsemde onu o kendini yakacak. Cem İltir |
Bilemiyorum
vardır elbet kaderin bir bildiği diyorum, avuntularıma sığınıyorum senden sonra, güneş hiç mi yansıtmayacak ışığını bana hep loş bir ortamda mı kalıcak hayatım gözün sadece karanlığa baktığı, karanlığın göze aşık olduğu bir yerde mi bitecek bu ömür, bilemiyorum, ne olacak sonum, sonu olan birşey olduğunu bile bile neden insan aşık olur, neden aşk acısı çeker, bilemiyorum belkide bildiklerimi unutuyorum gözlerinde kıvrılırken bu gönül... senden gelen umutlar kar misali, değince tenime eriyordu birden akıyordu gözlerimden yanaklarıma gozyaslarımın tuzunu tadıyordu yüreğim ve bu sandığın kadar lezzetli birşey değildi aslında suskun kalıyordum gecenin sessizliğinde, konusmaya çabalıyordum ama kelimeleri bulamıyordum koyduğum yerde, tebessüm bile bana çatık kaşla bakıyordu, bense tebessumun simasını tamamen unutmak üzereydim yardım istiyordum eski anılardan sevabına sana gel desemde biliyorum gelmeyeceksin çünlü farklı diller konusuyorduk seninle tek anlaştığımız dil vücut diliydi onu da icra edemem sen olmadan bu evde şimdi kime baksam sen oluyordun, bu buhranı nasıl atlatırım işte onu bilemiyorum... Cem İltir |
Biliyorum Suçumu
Gülemem senden uzakta Senin ağladığını bilerek Küser kalbim hayata Kendini unutur seni bekleyerek Gözlerim teslim olur yaşa Bekler seni kendini silerek Bir kuralı olmalı bu aşk oyununun Ayrılığı atmak lazım oyundan Bir sınırı olmalı huzursuzluğumun Bitmesi lazım kalpleri kırmadan Senden beklemek saçma olur, İlk telefonu Ben açıp af dileyeceğim Biliyorum suçumu. Cem İltir |
Bir Varsın Bir Yoksun
Bir varsın bir yoksun Olduğun zamanlarda yaşarken seni Olmadığın zamanlara kızıyordum neden yok diye Şimdi ne varsın ne yoksun Olmadığın zamanlarda yaşarken seni Olduğun zamanlardan anılar çalıyorum yüreğime Olduğun zamanların kıymetini bilmeseydim Olmadığın zamanlarda seni unutur giderdim İyi ki yokluğunda olmuş diye düşünüyorum şimdi Ya hep olsaydın, Olmayışına nasıl alıştırırdım kendimi? Cem İltir |
Birbirine Sürten İki Gönül
Yalnız ve şehirlerarası bir ilişkiden sonra vazgeçtim aşık olmaktan Bıkmıştım her gece uykuya beş kala ismini anarak ağlamaktan Ne sesim gidiyordu kulağına ne o geliyordu yanıma Uzatmaları oynuyorduk ikimizde bunun farkına varmadan Aslında başlarda böyle değildi aramız Gayet samimi bir şekilde yuvarlanıyorduk hayatta ikimizde Sonra sırasıyla dönmeye başladı kara bulutlar üzerimizde İlk çelmeyi yemişti aşkımız ayrılık deniyordu buna halk dilinde Sebep neydi? Ben başka şehirde, o başka şehirde Hadi dedik, neyse dedik, buda geçer dedik Sonu ölüm değil ya, Bir kaç aylık hasret öldürmez ne bizi ne aşkımızı dedik Hay demez olaydık Sonra başka bir felaket dönmeye başladı başımızda Yüzünü görmeye hasret kalmıştım, Bu arada hasretimde aşkıma bir kaç boy fark atmıştı Ve ben bu arayı kapatmak için kul yapımı bir aletin kölesi olmuştum Peki sen ne yaptın? O hakkı bile bana çok gördün Ne açtığım telefonlar cevaplanıyordu tarafından Ne de aramak zahmetinde bulunuyordun arada bir İyice kutup ikliminin etkisi altındaydık Donuyorduk iliklerimize kadar birbirimizi her düşündüğümüzde Sonra benden bir süreliğine akdeniz iklimi hüküm sürdü Derin bir nefes çektim sigaramdan Ve son bir telefon hakkımı kullandım sana karşı Nihayet açılmıştı hattım seninle görüşmeye Sen 'alo' deyince bende birşeyler eridi Kalbimin etrafını saran buzlar eridi bir anda Meğer geçici hava değişimiymiş bu esen ılık rüzgar Ben 'aşkım' bile demeye fırsat kalmadan tekrar içim buz oldu Sebepsiz bir kapatma vardı telefonu yüzüme senin tarafından Ve bende bitmişti artık umutlar sana karşı durmadan sulanan Uzak olmak bir nevi mahrum kalmakmış aşkın ateşinden Ve eğer gönlünü o ateşe tutarak ısıtmazsan Bir süre sonra buz tutar, hissedemezsin o sevginin ılıklığını Bu yüzden ben Yalnız ve şehirlerarası bir ilişkiden sonra vazgeçtim aşık olmaktan Aşkı ise birbirine sürten iki gönülden çıkan kıvılcımın, Yaktığı ateş olarak anlatırım her sorana. Cem İltir |
Bitimsiz Fırtına
Bir rüzgardı geçti sanma Bitimsiz bir fırtınasın benim gönlümde Dalından kopmuş bir yapraktım aslında Unuttum kendimi savruldum seninle Kapanıp kalmışım küçük dünyama Ne ağlamanın faydası var ne gülmenin Çoktan elveda demiştim tüm anılara Ama yine takıldı peşime eski hüzünlerim Sustum kaç zamandır yüreğimde birikti sözlerin Ah bir açsam gönlümü dökülse sana kederlerim Yıkansa ruhun bana söylediğin sözlerle Öyle bir yemin edersin ki aşka, Bir daha asla dönemezsin. Cem İltir |
Boğul Dumanımda
Niye geldin, Bunca zaman sonra niye döndün geri Tam unutmaya başlamışken yine mi yakacaksın ateşimi Korkmuyorum ister yak ister kül et beni Ama bekleme yeniden sevmemi Geçti, aşkının sarhoşluğu geçti Anladım nasıl sevdiğini yada sevmediğini Niye çaldın bunca zaman sonra zilimi Kapım artık sana kapalı demedim mi Hangi yüzle dönüyorsun şimdi İster ağla ister kahrol dinlemeyeceğim seni Sen gülerken ben ağladım, Şimdi ben gülüyorum birazda sen ağla Gittiğinde çok yandım Şimdi birazda sen boğul dumanımda. Cem İltir |
ozuk Saat
Her saate inanmam doğruyu gösterse de Çünkü bozuk saat bile doğruyu gösterir günde iki kere Yalnızlığın elindedir her koz Zamanı bile istediği gibi kullanır Maksadı zarar vermek yaralı kalplere Aynadaki silüetim çok yorgundu İşin kötüsü ben kendimi daha yorgun hissediyordum Yıllar mıydı omuzuma binen Yoksa ben mi yılların altında kalmıştım, sürünüyordum Düşünemiyorum yıldızları sabah güneşiyle Her doğan gün savurur yıldızların büyüsünü bulutlu *******e. Cem İltir |
Bu Şehirde Sana Aşık Biri Var
Avutmuyor yazık ki beni bu şehrin ışıkları Her gece tek başıma sayarım yıldızları Yalancı ışıkların gölgesi vurur kalbimin duvarına Herkesten sakınırım gönlümü çünkü sen asılısın orada Sen hiç bilmesen de, yıllar kadar uzağında Bu şehirde sana aşık biri var Sen hiç görmesen de, yollar var aramızda Bu şehirde gece gündüz sana tapan biri var Her gece başka bir buluta saklanırımda gelirim Sıyrılıp bu sahte gülüşlerden ansızın gözlerinde biterim Gün düşer geceye Işıklar yanıp söner bu şehirde Her yanan ışığın gölgesinde Bir riya saklı ta derinde Kimse çözemez bu düğümü Herkes kuralına göre oynar oyunu bu şehirde Ben sana gelirimde, gelipte bulamam diye korkarım Bu aşkın tüm yükünü omuzlarımda taşırım bu şehirde. Cem İltir |
Bulut Oldular Güneşimize
Aşkı özgür yaşamak yasaklandı bize Sadece biz özgürdük, aşk sığındı içimize Herkesin dili uzandı bize yerli yersiz yere Kapattık tüm kapılarımızı Ama buldular yine de girecek bi delik Bulut oldular güneşimize Takmamalı böylelerini, Takılmamalı bir iki sözüne Eden bulur bir gün, Sonunda biz güleceğiz hallerine Sen yaşayamıyorsan hayalindeki aşkı, Saygı göstereceksin bize Bulutlar elbet yağar ve dağılır, Ama güneşi kimse söndüremez canı istedi diye. Cem İltir |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:05 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.