![]() |
4. Fahri Alem s a v Geçti Çanakkaleden
Dağı taşı alev alev yanıyor Canlar başlar oluk oluk kanıyor Mahlukat kıyamet koptu sanıyor Giden gelmez oldu çanakkaleden Dünya alem gerçek erler tanıyor Şehadet fışkıran yerler tanıyor Rabbimin katında kucaklanıyor Mevlaya yol bulan çanakkaleden Sanki mahşer günü kul aklanıyor Tekbirle şahlanan buraklanıyor Bedrin aslanıyla kıyaslanıyor Fahri alem s a v geçti çanakkaleden Onla şereflenen dudak anıyor Arşı ala sema melek tanıyor Rahmeti deryada ol yıkanıyor Şehadetle göçen çanakkaleden Şadan Yenişafak |
5 Ah Filistin Ey Müslüman
Hıçkırıklar yükselecek Göz yaşları çağlayacak Katledilen sabilere Bütün dünya ağlayacak Ah filistin Ey müslüman Gafletten artık sen uyan Öyle bir geçmişin varki Tarihinden biraz utan Bütün dünya seyrediyor Vicdanı olan eriyor Çocuk katleden zalimler Timsah göz yaşı döküyor Çocuklar çiçek bahçesi Sert bakıştan bile solar Bi habersiz oynaşırken İnsan olan nasıl kıyar Ne olur ölmesin yeter Dünyada artık çocuklar Müslümanlar brleşiniz Dünyaya doğsun Nur ufuklar Şadan Yenişafak |
6 Al Beni
Çarşı pazara çıkmış Bu gönül der al beni Sevdam sana dermandır Kol kanat ol sar beni Gideceğin yol uzun Azık almadan olmaz Gönlünün bir köşesine Sevdanla koy yar beni Şadan Yenişafak |
7 Aşk Silinmesin
Sen benim gönlümde Kuruyan sevdam Yeşerir diye hep beklediğim Fakat gelmeyen bir an Ümit biterse bizde biteriz Hasret artsada özlem bitmesin Şu gönlümdeki Aşk silinmesin Aşkla coşarım Sana koşarım Senin sevdanla Daim yaşarım Bekledim yine seni Gelirsin diye Hayalin ile hep avunurum Takat kalmadı inan Ümit biterse bizde biteriz Hasret artsada özlem bitmesin Şu gönlümdeki Aşk silinmesin Aşkla coşarım Sana koşarım Senin sevdanla Daim yaşarım Şadan Yenişafak |
7 Aşkınla Yandır
Senin dikenlerin benim goncamdır Bu gönlümde açan yeşil yoncamdır Ne kadar çile kahır çeksemde Senden bana gelen dermandır candır Şu gönlümü gelde aşkınla yandır Şadan Yenişafak |
7 Aşklar Bitti Sanırsın
Gönül aşkı anlatır Şarkılarda şiirde Sevdalar hep aynıdır Söylense hangi dilde Bülbül nağmelerini Şakıyorken hep gülde Leylayla mecnunlar var Nice yaban ellerde Aşk bir fırtına gibi Her yerde iz bırakır Aşklar bitti sanırsın Derinde köz bırakır Şadan Yenişafak |
7 Aşkın Tarihi
Yağmur olup yağarım sağnak sağnak ben sana Bir yol bulmak isterim gönlüne girmek için Zerre zerre olurum bir çare ümidiyle Hasretinden liğme liğme olmuş bu gönlüm gibi Tüterim duman duman sen nerdeysen kaplarım Gönlüm yanardağ gibi dokunsalar patlarım Kimselere söylemem sana olan aşkımı Nazar değer sevdama ben herkesten saklarım Yolları her köşesi vede bütün duraklar Nelerini görmüşler nice çaresiz aşklar Ben sevdamı anlatsam aşklar duymuş herkese Aşkların tarihi yeniden benim aşkımla başlar Şadan Yenişafak |
Adamlar Adamlardan
Adamlar anlatılır Yıllardır adamlarla Adamlığı öğrenmiş Adamlar adamlarda Böyle adamlar tanımak Nasip olduysa bize Marifet bizde değil Adamlardan adamlık Öğrenen adamlarda Şadan Yenişafak |
Ağarsada Tel Tel Saçların
Ağarsada tel tel saçları Çizgiler insede o güzel yüzüne Vücudunu taşıyamıyacak hale gelsede dizlerim Uzatacağım elimi san yine seni seviyorum diyeceğim Bir elimde bastonum yüzümde ak sakalım olsada Konuşamıyacak hale gelip bunasamda Ecel gelip her an kapımı çalsada Ölürken bile seni sevdiğimi mırıldanacağım Şadan Yenişafak |
Ah O Bursa
Bursa güzel yer dostlar sizlerde gidin Bursayı Uludağı sizlerde gezin Bir güzel gördüm orda ben onu sevdim Sevmek güzel şey dostlar sizlerde sevin Ah o bursaah o bursa yokmu o bursa Bir güzel gördüm orda her an aklımda Geçmiyor artık ******* ne saniyeler O güzeli ben sevdim ötsün bülbüller Ona aşık olacağımı hiç sanmıyordum Oda beni seviyor yanılmıyorum Her gördüğüm kumral kızı o sanıyorum Onu düşünmeden bir an olsun duramıyorum Bursa güzel yer dostlar sizlerde gidin Bursayı Uludağı sizlerde gezin Bir güzel gördüm orda ben onu sevdim Sevmek güzel şey dostlar sizlerde sevin Şadan Yenişafak |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:12 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.