![]() |
bni kandıramassınız:D
|
bak veleT!! Siz okadar küfür etttiniz msnde! lirik ana bacı yaptınız klavye artisliği yaptınız. ben bişe demedim. Sora okadar küfü ettikten sora bitirelim diyorsun. Döneksiniz abi. içiniz fesat siziN içiniz!! Nese tartışmicam daha. gidin yaşıtlarınızla evcilik oynayın. Siz o sitede siz oldukça daha çok üye kaybedicek görüceksiniz! Adam değilsiniz..
|
delimiyimneyim kim
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
yaşın büyükte ne oldu lem ? Daha bebesin bebe!! 1 yaşındaki çocuk senden zekidir!! Siz benden ew adresi istediniz. herkesin önünde wer dediniz gelcem dediniz. Verdim eeee ne oldu ? Hayla bekliyorum gelin hadii.!! Artistsiniz bea! kanka netin isterse 230922393 üyesi olsun ama içlerinde 1-2 tanesi adam olmadıkça o site 0 dır para etmez!! Birde o sitede ben kime saygısızlık yaptım ulan!!? Siz başlattınız bitek size karşılık werdim. ben orda kimseye saygıda kusur wermedim. birisi çıkıp söylesin bana saygısızlık etti diye!! Forumda kimin sevilip kimin sevilmediğide ap açık ortadaydı!! |
Alıntı:
|
olm misafirliğe geldik koyulmayalım:D
|
ne oldu acı gerçekler battımı ?
|
Alıntı:
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:29 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.