www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   bölüm moderatörü secelım puhahaha (https://www.cakal.net/showthread.php?t=25326)

melih48 06-20-2006 10:04 PM

bni kandıramassınız:D

crony_x 06-20-2006 10:04 PM

bak veleT!! Siz okadar küfür etttiniz msnde! lirik ana bacı yaptınız klavye artisliği yaptınız. ben bişe demedim. Sora okadar küfü ettikten sora bitirelim diyorsun. Döneksiniz abi. içiniz fesat siziN içiniz!! Nese tartışmicam daha. gidin yaşıtlarınızla evcilik oynayın. Siz o sitede siz oldukça daha çok üye kaybedicek görüceksiniz! Adam değilsiniz..

melih48 06-20-2006 10:08 PM

delimiyimneyim kim

NAKAYAMA 06-20-2006 10:08 PM

Alıntı:

İlk Gönderen crony_x
bak veleT!! Siz okadar küfür etttiniz msnde! lirik ana bacı yaptınız klavye artisliği yaptınız. ben bişe demedim. Sora okadar küfü ettikten sora bitirelim diyorsun. Döneksiniz abi. içiniz fesat siziN içiniz!! Nese tartışmicam daha. gidin yaşıtlarınızla evcilik oynayın. Siz o sitede siz oldukça daha çok üye kaybedicek görüceksiniz! Adam değilsiniz..

sen amammısında konusuon 16 yasında cocuksun bız sana dedık gel taksıme yok gelmedın ben ise 19 yasında ara3 yas fark var koc sen kendı yasıntlarınla oyna agam ve ayrıca kanka net sen gıtıkten sonra sayısı cogalmaya basladı azalmaya deıl suan 100,300 kişi olduk nerdeyse

DHeMLy-CHaY 06-20-2006 10:09 PM

Alıntı:

İlk Gönderen melih48
delimiyimneyim kim

jakatra ama çaktırma benim sölediğimi söleme:biggrin:

crony_x 06-20-2006 10:13 PM

Alıntı:

İlk Gönderen NAKAYAMA
sen amammısında konusuon 16 yasında cocuksun bız sana dedık gel taksıme yok gelmedın ben ise 19 yasında ara3 yas fark var koc sen kendı yasıntlarınla oyna agam ve ayrıca kanka net sen gıtıkten sonra sayısı cogalmaya basladı azalmaya deıl suan 100,300 kişi olduk nerdeyse

yaşın büyükte ne oldu lem ? Daha bebesin bebe!! 1 yaşındaki çocuk senden zekidir!! Siz benden ew adresi istediniz. herkesin önünde wer dediniz gelcem dediniz. Verdim eeee ne oldu ? Hayla bekliyorum gelin hadii.!! Artistsiniz bea! kanka netin isterse 230922393 üyesi olsun ama içlerinde 1-2 tanesi adam olmadıkça o site 0 dır para etmez!! Birde o sitede ben kime saygısızlık yaptım ulan!!? Siz başlattınız bitek size karşılık werdim. ben orda kimseye saygıda kusur wermedim. birisi çıkıp söylesin bana saygısızlık etti diye!! Forumda kimin sevilip kimin sevilmediğide ap açık ortadaydı!!

NAKAYAMA 06-20-2006 10:16 PM

Alıntı:

İlk Gönderen crony_x
yaşın büyükte ne oldu lem ? Daha bebesin bebe!! 1 yaşındaki çocuk senden zekidir!! Siz benden ew adresi istediniz. herkesin önünde wer dediniz gelcem dediniz. Verdim eeee ne oldu ? Hayla bekliyorum gelin hadii.!! Artistsiniz bea! kanka netin isterse 230922393 üyesi olsun ama içlerinde 1-2 tanesi adam olmadıkça o site 0 dır para etmez!! Birde o sitede ben kime saygısızlık yaptım ulan!!? Siz başlattınız bitek size karşılık werdim. ben orda kimseye saygıda kusur wermedim. birisi çıkıp söylesin bana saygısızlık etti diye!! Forumda kimin sevilip kimin sevilmediğide ap açık ortadaydı!!

tmm aga suan cakal netteız konuyu kapa pls

melih48 06-20-2006 10:17 PM

olm misafirliğe geldik koyulmayalım:D

crony_x 06-20-2006 10:22 PM

ne oldu acı gerçekler battımı ?

NAKAYAMA 06-20-2006 10:24 PM

Alıntı:

İlk Gönderen crony_x
ne oldu acı gerçekler battımı ?

sn kımsın senı tanıom bıle aaa ne acı gercegı senın msjlarını ılgıye bıle almam

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:29 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.