![]() |
bu konu hakkında nasıl yorum yapılabilinirki anlamsız konusmaya bile degmez lütfen konuyu kapattın....
|
Benİm BİldİĞİm BİrŞey Var.komunİzm KÜrdİstan Devletİ DeĞİldİr.komunİzm İŞÇİnİn,emekÇİnİn,haksizin Haklaridir.komunİzm GÜÇlÜnÜn Hakli OlmadiĞi,haklinin GÜÇlÜ OlduĞu Bİr DÜnya İdealİdİr.komunİzm Halktir.yaŞasin Hakkiyla YaŞanan Komunİz.kahrolsun Kapİtalİzm.
|
Alıntı:
HER ZAMAN ZAFERE KADAR YA İSTİKLA YA ÖLÜM CHE GUEVARA |
Alıntı:
adam zengin oluo komünizm dioki olmaz kardeşim sen güçlüsün fakirle eşit olcaksın ..(herkes neden eşit olsun ki emek aynı mı ki alınan sonuç ta aynı olsun..)ben burda bir rejimi eleştirdim arkadaşlar üstüne alınıp yannış annamasın düşünce özgürlüğü var bu ülkede sonuçta Alıntı:
|
sayın geceler,
işci partisinin site adresi,parti adresi,kuruluş tarihinin ve telefonunun bu partiyle ilgili sorunları burada tartışacağımıza göre tarafınızdan burada belirtilmesinin sorunuzla alakası nedir diye sormadan edemedim. "Muhteviyyatı Ülke bekasına tahkir içeren bir ideoloji asla kabul görmemelidir. Bu ideolojilerden biride Komünizmdir" BAŞBUĞ ATATÜRK. BAŞBUĞ ATATÜRK, komünizm'i,ülke bekasını tahkir içeren bir ideoloji olarak görmüştür.ileri görüşlülüğü tartışılamayacak ÖNDERİMİZİN üzerine laf söymeye ne hacet. bu sözü çok iyi bilen perinçek hala bu ideolojiyi savunuyor olduğuna göre, ki hala savunuyor mao kafalı.bunun adı ATATÜRK düşmanlığı,dolayısı ile vatan düşmanlığıdır. SCARFACE kandaşımın paylaştığı resimde de mehmetçiğe kurşun sıkan elleri fütursuzca,yüzsüzce,gülerek sıkmasından belli olmuyormu? yapacağımız en büyük hata ne olur biliyormusunuz? bu adamı ve bu zihniyetli insanları anlamaya çalışmak olur? çünkü onlar bile ne anlattıklarının bilincinde değiller. |
sana katılıyorum ama atatürkün başbuğ gibi bir sıfatının olduğunu bilmiyordum.????
|
Alıntı:
bu resimden sonra hala ne tartışılıyor bence.solculuk veya sağcılık değil bu.********lik. |
başbuğ=başkomutan
ben eski türkçeyi tercih ettim. |
bazı arkadaslarım bahsetmısler zaten ..
komunizm dunyanın hıcbıyerınde artık uygulanmıyor. ne kadar sacma oldugunu kımısı canıyla kımısı malıyla gordu zaten... bıldıgım bısey warsa o da komunizmi getırmek ısteyenlerın para hırslarının oldugudur.. (sadece komunizm adına celısan dernekler partıler vs.vs değil kastım.) para babaları ve maşalar wardır |
Alıntı:
kesınlıkle katılıyorum.. konudakı resimleri gordukten sonra hıçmı akıllara gelmez bu adam askerlere kursun sıkan ogretmenlerı cocukları katleden ınsanlıktan nasıbını almamıs mahluklarla bu kadar samımı olduktan sonra nasıl guveneceksın bu adama ... bunu ANLAMAMAK için ya kör olmak lazım ya sağır olmak lazım ya da APTAL ALINCAK GUCENCEK BISE YOK DOORUYA DOORU... |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:22 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.