www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Adult eski arşiv (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=376)
-   -   Türkiyue Komunist Partisi (https://www.cakal.net/showthread.php?t=9598)

[email protected]@dii 06-07-2006 12:22 AM

bu konu hakkında nasıl yorum yapılabilinirki anlamsız konusmaya bile degmez lütfen konuyu kapattın....

pr_x71 07-04-2006 03:49 PM

Benİm BİldİĞİm BİrŞey Var.komunİzm KÜrdİstan Devletİ DeĞİldİr.komunİzm İŞÇİnİn,emekÇİnİn,haksizin Haklaridir.komunİzm GÜÇlÜnÜn Hakli OlmadiĞi,haklinin GÜÇlÜ OlduĞu Bİr DÜnya İdealİdİr.komunİzm Halktir.yaŞasin Hakkiyla YaŞanan Komunİz.kahrolsun Kapİtalİzm.

zapata 07-04-2006 08:37 PM

Alıntı:

İlk Gönderen pr_x71
Benİm BİldİĞİm BİrŞey Var.komunİzm KÜrdİstan Devletİ DeĞİldİr.komunİzm İŞÇİnİn,emekÇİnİn,haksizin Haklaridir.komunİzm GÜÇlÜnÜn Hakli OlmadiĞi,haklinin GÜÇlÜ OlduĞu Bİr DÜnya İdealİdİr.komunİzm Halktir.yaŞasin Hakkiyla YaŞanan Komunİz.kahrolsun Kapİtalİzm.

saolasın yoldaşım bunu bir de bizim örümcek kafalı insanlarımız anlasa

HER ZAMAN ZAFERE KADAR YA İSTİKLA YA ÖLÜM
CHE GUEVARA

DJIN 07-04-2006 08:50 PM

Alıntı:

İlk Gönderen pr_x71

eşitlik ne zaman adalet olmuş....yapmayın..zenginle fakir olmasın herkes eşit olsun diosunuz peki zengine o paralar havadan mı gelmiş komünizm bu yüzden bana saçma gelio
adam zengin oluo komünizm dioki olmaz kardeşim sen güçlüsün fakirle eşit olcaksın ..(herkes neden eşit olsun ki emek aynı mı ki alınan sonuç ta aynı olsun..)ben burda bir rejimi eleştirdim arkadaşlar üstüne alınıp yannış annamasın düşünce özgürlüğü var bu ülkede sonuçta
Alıntı:

İlk Gönderen scarface

ayrıca bu partiyi neden hala sawunuo bazı arkadaşlarımız anlamadım...parti lideri bööle siz düşünün partiyi...

CaKaLBoT 07-05-2006 12:51 PM

sayın geceler,
işci partisinin site adresi,parti adresi,kuruluş tarihinin ve telefonunun bu partiyle ilgili sorunları burada tartışacağımıza göre tarafınızdan burada belirtilmesinin sorunuzla alakası nedir diye sormadan edemedim.

"Muhteviyyatı Ülke bekasına tahkir içeren bir ideoloji asla kabul görmemelidir. Bu ideolojilerden biride Komünizmdir" BAŞBUĞ ATATÜRK.

BAŞBUĞ ATATÜRK, komünizm'i,ülke bekasını tahkir içeren bir ideoloji olarak görmüştür.ileri görüşlülüğü tartışılamayacak ÖNDERİMİZİN üzerine laf söymeye ne hacet.

bu sözü çok iyi bilen perinçek hala bu ideolojiyi savunuyor olduğuna göre, ki hala savunuyor mao kafalı.bunun adı ATATÜRK düşmanlığı,dolayısı ile vatan düşmanlığıdır.

SCARFACE kandaşımın paylaştığı resimde de mehmetçiğe kurşun sıkan elleri fütursuzca,yüzsüzce,gülerek sıkmasından belli olmuyormu?

yapacağımız en büyük hata ne olur biliyormusunuz?
bu adamı ve bu zihniyetli insanları anlamaya çalışmak olur?
çünkü onlar bile ne anlattıklarının bilincinde değiller.

DJIN 07-06-2006 10:20 AM

sana katılıyorum ama atatürkün başbuğ gibi bir sıfatının olduğunu bilmiyordum.????

blAcksmith 07-06-2006 10:45 AM

Alıntı:

İlk Gönderen scarface
Konu geriye düşmüş, güncelleyelim biraz.
Fotoğraftaki şahıs günümüzde Türk milliyetçisi kesilen birisi... Ne yapıyor, askerlerimize kurşun sıkan eller ile gülümseyerek (mutluluktan adeta dört köşe olmuş halde) tokalaşıyor:

http://img79.imageshack.us/img79/839...ncekpkk2na.jpg

Not: Mesele o parti bu parti, bu görüş şu görüş değil; mesele karakter meselesi bence... Yoksa solcuyum diyen kişiyi daha çok severim ayrıca...

bu resimden sonra hala ne tartışılıyor bence.solculuk veya sağcılık değil bu.********lik.

CaKaLBoT 07-06-2006 01:30 PM

başbuğ=başkomutan
ben eski türkçeyi tercih ettim.

raja_ 07-06-2006 02:08 PM

bazı arkadaslarım bahsetmısler zaten ..
komunizm dunyanın hıcbıyerınde artık uygulanmıyor. ne kadar sacma oldugunu kımısı canıyla kımısı malıyla gordu zaten...
bıldıgım bısey warsa o da komunizmi getırmek ısteyenlerın para hırslarının oldugudur.. (sadece komunizm adına celısan dernekler partıler vs.vs değil kastım.)

para babaları ve maşalar wardır

raja_ 07-06-2006 02:12 PM

Alıntı:

İlk Gönderen DJIN
eşitlik ne zaman adalet olmuş....yapmayın..zenginle fakir olmasın herkes eşit olsun diosunuz peki zengine o paralar havadan mı gelmiş komünizm bu yüzden bana saçma gelio
adam zengin oluo komünizm dioki olmaz kardeşim sen güçlüsün fakirle eşit olcaksın ..(herkes neden eşit olsun ki emek aynı mı ki alınan sonuç ta aynı olsun..)ben burda bir rejimi eleştirdim arkadaşlar üstüne alınıp yannış annamasın düşünce özgürlüğü var bu ülkede sonuçta

ayrıca bu partiyi neden hala sawunuo bazı arkadaşlarımız anlamadım...parti lideri bööle siz düşünün partiyi...

kesınlıkle katılıyorum..
konudakı resimleri gordukten sonra hıçmı akıllara gelmez bu adam askerlere kursun sıkan ogretmenlerı cocukları katleden ınsanlıktan nasıbını almamıs mahluklarla bu kadar samımı olduktan sonra nasıl guveneceksın bu adama ...
bunu ANLAMAMAK için ya kör olmak lazım ya sağır olmak lazım ya da APTAL

ALINCAK GUCENCEK BISE YOK DOORUYA DOORU...

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:22 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.