![]() |
hos geldın gısem aramıza
|
selaaam
|
batu nasılsın kardeşim fazla nette görüyorum seni fazlası zarar biliyorsun değilmi?
|
saım abı dun oyumu sana verdım haa oraya yazmadım reklam olmasın dıe ondan ::D
hakkın cok abı bı nebze odemıs oluruz ;) |
ben 1. gidiom :D
|
Alıntı:
|
bana vermessen konuşmam :D
|
1.olacam inş. ahmet şansın yok D:
|
batu sen zaten bizim katogoride değilsin ben bizim katogaroden bahsettim sana verdim oyumu kardeşim
|
millet derdime derman olacak ortak olacak arkadaşlar aranıyooo :) harbi diyom nickde yazıyo derd
|
Alıntı:
zaten once batu koysaydı resmını ben kaybedecegımı anlar hıc gırmezdım, ılk ben koydum silemedımde sonra :frown: :biggrin: :biggrin: :rolleyes: |
ömer işin zor ama sen öncelikle imzanı biraz küçültte daha yakın konuşalım:))
|
şansın yok ahmeet: D:D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
karızmatıksın batu kabul ettık tamam yüzümüze vurup durma :D
|
Alıntı:
|
ahmedime bak sen batu tahta çıkaranlar bizsek indiririz valla gaza gelme
|
sen daha karizmatiksin be abim
|
canlarım benim hak eden kazansın ama batunun yanında bize şans gülmez yaşlandık artık
|
Alıntı:
|
ben ckıom bugunluk ytr bu kadar:biggrin: nıket gelcek smdı:biggrin: :biggrin:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
slm herkese iyi forumlar...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
hade byes |
Alıntı:
|
Alıntı:
vay be ılk defa tubadan bole bısey duydum benı sevıyorun he valla hayretlerım sastı hep ıstedıgın ama hıc yapmadıgım sey yapıcam sana bu aksam cnm ablacım:P sana cay yapıcam:D:biggrin: |
Alıntı:
:biggrin: :biggrin: :biggrin: |
slm mıllet bende bır arkadas sayesınde uye oldum denızcıyım sızınle dınyanın her yerınden konusuruz sızınle tanısmak ısterım...
|
Alıntı:
|
hoşgeldin bahriyeci arkadaşım :P
pederde bahriyeciymiş. anlatmaya başladımı hatıraları bitmez :D |
slm ben geldım
|
hosgeldın :D
|
hosbulduk naber ahmet nası gıdıyo hayatt yarısmada aldın basını gıdıyosun valla:D
|
he masallah ne demessın :D
yaa bosver yarısmayı salla yaa maksat eglence olsun...ınsallah batu kazanır.dun webcam actı bana harbı manyak bı erkek cok karızma:p bız onun yanında neyızkı :D |
vay demek batunun cam ı var bıde benden ıstıyo cam ac dıye ozamn bu aksam da ben gorıyım batuyu:D
|
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:47 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.