![]() |
Bendeki Sen
Seninle tüm hayatım çile olsa aldırmam Yastığa bir baş koyar,ölene dek kaldırmam. Gülden güzel tenini muhabbetle sararım Korurum hazanlardan, sevgim ile, soldurmam. Yaşamamın manası sen yoksan, inan yoktur Reddedersen aşkımı, söyle nasıl çıldırmam? Benimsin, mümkün değil, bırakmam başkasına Sana göz koyanları, farz ortadan kaldırmam. Benliğimi büyülü his misali sarmışsın Terk edersen, yerini, mümkün değil doldurmam. Vurgununum ezelden biliyorsun sevgili Koklatmazsan, gülünü, hoyratlara yoldurmam. Yokluğunda yüreğim kırılmış, paramparça Hasretinle ağlarım, gözyaşımı sildirmem. Kaybedersem kıyarım acımadan canıma Ortalıkta bırakır, cenazemi kıldırmam. Aradığın, sorduğun yok; kırıldın, küstün mü? Katlanırım cevrine el alemi güldürmem. Aşıkların hâlini aşka düşmeyen bilmez Ârif isen anlarsın, sözlerimden, bildirmem. |
Bir Gülün Hikayesi
Buz gibiydi toprak gökyüzü karmakarışıktı üşüyordu elleri bulutların donuk donuktu gözleri tesadüfen atılmış bir tohumun beklentisi çok az bir ışıktı henüz dalına doğru yönelmemişti yaprak… kar yağdı lapa lapa rüzgar esti çılgıncasına raks ettiren melodiler çalarak sürgün yapraklara dallarda çiçek yerine kuşlar açıldı ay saklandı bulutlar arkasına yıldızlar çıkmayı hiç istemedi ayazın tipili balosuna bir fidanda bir zerre uzandı dal ucuna dudağında her renkten renkler vardı hediye son verdi zaman üşüten orucuna yeniden fırsat doğdu sürgündeki sevgiye güneşin gitti ürkekliği ay salınmaya başladı sereserpe yıldızlar dansa tutuştu burçlarla her gece depreşti gülnihâlin yürekliliği duyguları heyecanlarla tutuştu ısındı toprak ne kadar şükretse azdı cemreye su ısındı nazlanmalar kendiliğinden bitti açıldı yaprak goncalarla doldu fidanlar duygular tomurcuklandı bir gül açıldı binlerce güle bedel sevgiden her yüreğe saçıldı İtiraz yükselmedi kimseden San ki o güldü…özlenen…beklenen!. Bütün güllerin sevildiği ondandır güle benzetildiği sevgililerin…sevenlerin bütün güller soldu kurudu bütün fidanlar sevgi gülü solmayacak görecek yaşayanlar gülün sevgisi tükenmeyecek ölmeyecek…ölmemeli…sonsuza kadar. |
Bir Vedanın Hikayesi
Çalkantılı bir hüzün vakti Gözleri dolduğunda zamanın saçlarını okşuyordu zemheri rüzgarı burukluğunda eriyen bakışların. Bir yüreğin titremesiydi inilti son görüntülerini bir rüyanın, süpürüyordu dudaklar, dönmemek üzere giden bir hülyânın. Dört bir yana savururken suskunluk paramparça bir yüreğin döküntülerini… Darmadağın bir sevdânın, İmkansızdı, bir araya getirmek çöküntülerini… Çoktan hükümsüz kalmış hatıraların bıraktığı derin, paslı izlerdi gözyaşına yol gösteren, acılar kılavuzuna. Perişan vîrâne olan beklentinin girdabına dönen gözlerdi her zamanki gibi buruk güzlek hasretini yüklemiş omzuna seyrederek sevdâsının yıkıntılarını. |
Bitmeyen Kabus
Gündüzün gözlerde söndüğü ândı Ruhları sancılı hasret sarınca Kalplerde, küllenen ümitler yandı Ufuklar güneşle kucaklaşınca. Kurtulamaz can düştüğü tuzaktan Gökyüzünün parlar birden gözleri Kurtların türküsü başlar uzaktan Küflenen hüzünler kaplar yüzleri. Kıraç yine özlem yüklü rüyâlar Kıskaçlarda debelenir düşünce Duyguları basar bunalmış sular Ayrılık bir kabusa dönüşünce. |
Bu Eller miydi Çöl Olan Eller
Kaybetme korkusuyla sımsıkı tuttuğum bu eller miydi? İçimde her zaman sıcaklığını duyduğum dokunduğu ân, her şeyi unuttuğum, bu eller miydi? Hatıralar hâlâ tâze, ayrılık ilk ânki gibi acı. Anlatamam ne kadar mutsuzum, ve ne kadar huzursuzum anlatamam! Saçlarıma tarak; yüzüme yelpâze bu eller miydi, Tutunarak yolumu bulduğum? Ümitsizken ümit veren bana; ağladığımda kurulayan, bulandığında durulayan gözyaşımı; alev alev yanarken içim, sâkinleştirmek için okşayan başımı, bu eller miydi? Âniden dinen fırtına nasıl sessizliğe gömerse her yanı işte öyle olurdum dokunduğu ân. En ümitsiz ânımda getirirdi ümidi, yırtarak, karanlıklardan. Bu eller miydi, gözlerime fer dizlerime derman? Bilmiyorum şimdi nerede, karanlık *******imi aydınlık yapan? Gönlüm çâresiz, ellerim bomboş, duygularımda eriyor zaman. içimde zamana hükümlü bir liman; kurtarıcı gemisini, ve kaptanını bekliyor bıkmadan; beklemekten yorulmuş, özlemlerle yoğrulmuş, katığı topraktan, bu eller miydi, bana her şeyi kendimi unutturan? |
Çiçeği Burnunda
Çiçeği burnunda gülüşlerinle… Küflenmiş kalbime sevdâ dikme gel! İster git emin gözlerde serinle… Ruhuma kalkmaz sis gibi çökme gel! Yabanî her şeyin, alışmak sana Bilmelisin çok zor, imkansız bana! Tâze yaram dönüşmeden çıbana İçime özlemli gözler ekme gel! Muradın başıma belâ mı olmak? Gurbetim var, sürgün sıla mı olmak? Çilem azmış gibi çile mi olmak? Kalsın umutlarım, bir bir sökme gel! Ayrılık dersine her gün çalıştım… İstemem kaybımı bulmak, alıştım… Kendim ile en sonunda tanıştım… Muhtaç benim, benden aslâ el çekme gel! Yollara bakmaktan çöktü gözlerim! Özlemle ne yaşlar döktü gözlerim! Hasret ağlarını söktü gözlerim Bitti bitmez sabrı, çok bekletme gel! |
Bugün
Yalnızlıktan, hasretten Hicrâna düştüm bu gün Gülistanı ararken Virâna düştüm bu gün. Yanıyorken yüreğim Alevlerin üstünde Kurtuldum sandım tekrar Suzana düştüm bu gün. Ararken pür ümitle Derdimin dermanını Halden bilmez, insafsız Bir cana düştüm bu gün. Kurdurdu kâlbim için Merhametsiz sehpalar Rahmet dedim, duymayan Vicdana düştüm bu gün. Söndürmeye içimin Sönmeyen alevini Her yanı alev olan Mekana düştüm bu gün. Ayrılık, âh ayrılık Dağladı her azamı Vuslat için yanarken Efgana düştüm bu gün Ağlayan, hiç mümkün mü Gülmek sana âlemde İçini hüzün eden Figana düştün bu gün |
Çöl Çiçeğim
Şimdi kurşunlar ziyaretine gelir Ve tanklar geçer üzerinden -Sense Kelebekleri, Uğurböcekleri beklersin. İstersin arılar bal alsın çiçeklerinden… Acımasız vicdanların güdümünde bombalar yağar entrikacılar eseri uçaklardan üzerine sen ki…tükenen insanlığın kahpece, kalleşçe, câhilce fedâ ettiği son kurbanısın kendini insanlığın efendisi sanan; ihtirasın, tamahın, isyanın son kölesine. -biliyorum acıdır sızlatan içini ve yaralarındır seni ağlatan paylaşmak isterim paylaşamam ne kederini ne sevincini ama kanlı yaşlar boşalır insafımın, vicdanımın gözlerinden. Ve hıncım… ve hırsım… ve isyanım başkaldırır böylesine kirli bir amaç için öldürüldüğüne ve kefensiz toprağa gömüldüğüne. Vücudumun her yerinden seninkinden daha derin yaralar çıkar - yaralar ki sızlayacağı âşikâr topraktan da ötede. Depreşir sürekli hicrânım tesellisi olmayan bir mâtemde. Ümit etme ve boşuna bekleme yok bir tâne bile yürekli. Niye bakamam çöl çiçeğim? ağlamaktan mı yoksa…yoksa..! başka bir sebepten donuklaşmış gözlerine niye tutamam kar beyaza dönmüş ellerini ve isterim okşamayı kıpkırmızı olmuş -ne zaman olmuşsa..!? saçlarını okşayamam… Beni affet çöl çiçeğim beni mâzur gör diyemiyorum… Yüzüm yok senden bir şey istemeye kopup gittiğin halde benden imdat isteyerek gözlerim göre göre bir şey yapamadım sana kurşun sıkana karşı çıkmak şöyle dursun uzanıp elinden bile tutamadım; nasıl sığdırabildimse insanlığıma ve nasıl sindirebildimse içime? şimdi pişmanlıklarla doluyum yol göster ya da işâretler bırak geride bir gün sevinerek gittiğin gibi gittiğin yere bende geleyim yüreğimde demet demet kırmızı gül çiçekleriyle. |
Darmadağın
Başucunda kül yüzümün Gözleri var, darmadağın!.. Yıkılan umutlar dünün Közleri var darmadağın!.. Tırmanılmaz yokuşların... Mağduru can, çöküşlerin... Kan renginde bakışların... Gözleri var, darmadağın!.. Dalmış girift hengâmeye... Belli ki hasret sevmeye... Yalvarıyor sev, sev diye!.. Sözleri var darmadağın!.. Acıdan sunmuş sâkisi... Hüzünden yansır akis’i Her mevsimin tiryakisi Güzleri var darmadağın!.. Nesi varsa hep tüketmiş... Ermek için ömrü bitmiş... Meçhul menzillere gitmiş... İzleri var, darmadağın!.. Eritir hisli sözleri... Hüzün soldurur gözleri... Üzmem demiş ya sizleri... Bizleri var, darmadağın!... Nesi varsa talan olmuş... Adı, sanı yalan olmuş... Her tarafa ilan olmuş... Gizleri var, darmadağın! |
etkileyicydi saol..
|
GITTIN...
bu kadar aci duymazdim. Acim yas olup akmaliydi gözlerimden. AGLAYAMADIM... http://img296.imageshack.us/img296/9...ekiflt27jf.gif Gittin... Seni delicesine bir tutkuyla seviyordum oysa... Tutkum seninle olmakti, tutkum teninde erimek, tutkum hayati sadece seninle paylasmakti. ANLATAMADIM... http://img296.imageshack.us/img296/9...ekiflt27jf.gif Gittin... Gidisini önlemek için tutmak vardi ellerinden. Ellerim degil miydi her dokunusumda seni ürperten? Ürperirdin yine, biliyorum. Bir kez dokunsam, bir kez tutsam ellerini, gitmek için biriktirdigin bütün cesaretin kaybolurdu. TUTAMADIM... http://img296.imageshack.us/img296/9...ekiflt27jf.gif Gittin... Bir yikim gibiydi gidisin. Sen adim adim uzaklasirken benden, çöküp kaldi bedenim oldugu yere. Nice terk edilislere dayanan bu yürek, bu kez yenilmisti. Bu kadar zayif degildim ben kalkmaliydim. KALKAMADIM... http://img296.imageshack.us/img296/9...ekiflt27jf.gif Gittin... Oysa geldigin gün gidecegini biliyordum. Hazirdim gidisine. Kaçak zamanlari yasiyorduk. Zaman bitecek ve sen gidecektin. Bense gidisinin ertesi günü hayatima kaldigim yerden devam edecektim. DEVAM EDEMEDIM... http://img296.imageshack.us/img296/9...ekiflt27jf.gif Gittin... Bir sey söyledin mi giderken?.. "Kal" dememi istedin mi? Son bir kez "Seni Seviyorum" dedin mi?... "Bekle beni, dönecegim..." diye umut verdin mi?.. Beynim öylesine ugulduyordu ki. DUYAMADIM... http://img296.imageshack.us/img296/9...ekiflt27jf.gif Gittin... Nereye gittigin önemli degildi. Binlerce km. uzakta da olsan, iki metre ötemde de fark etmiyordu. Artik yoktun ve asil bu düsünce beni felç ediyordu. Kurtulmaliydim senden, bu yokluk duygusundan kurtulmaliydim. KURTULAMADIM... http://img296.imageshack.us/img296/9...ekiflt27jf.gif Gittin... Unutulanlarin arasina katilmaliydin. Anilari sandiga koyup hayati yeniden yakalamaliydim. Bu ask noktalanmaliyd, bu sevdadan vazgeçmeliydim. YAPAMADIM... Gittin... Bir okyanusun ortasinda, tek küregi kaybolmus sandalda dev dalgalarla bogusan bir denizciyim simdi. BIL KI SEVMEKTEN VAZGEÇMEDIM SENI, BIL KI SENINLE BIRLIKTE, SEVDANI DA TASIYACAGIM YÜREGIMDE, BIL KI; SENI ASLA UNUTMAYACAGIM Biliyorum aslinda sen hiç bir zaman gelmedin bana. Duymuyorsun ! Gitme diyorum sana,gitme ! Çigliklarim boguluyor gecenin karanliginda. Gece korkunç, gece sessiz, gece yalniz... Sesim kisiliyor Gidisin bitisi olacak yüregimdeki heyecanin, Gidisin sönüsü olacak gözlerimdeki atesin. Beni,yüregimdeki sevgiyi, Gözlerimdeki bitmek bilmeyen umudu unuttun! Ama ne olur bunu unutma. Gidisin dinderemez bu firtinayi. Bir firtinanin ugultusuyla sesleniyorum sana; GITME.... http://img296.imageshack.us/img296/9...ekiflt27jf.gif |
Yasak Sorular
http://img101.imageshack.us/img101/2738/vka500281ry.gif çözülme zamanlarını yaşamışlığım bir delici bakış esaretinde sorgularının bilirmisin en zor soruların cevapları acıdır bilinenden öte o bir yürek gömüsüdür dokunma onlara sakın dokunma bana acılarımın izidir sana çözülmelerim şu anlarda oysa biten zaman anılarını bir saksıya dikmiştim her gece su verdim saksılarıma ne kadar güçte olsa unutulmamacasına her sabah gözlerimin izinde açtı şiir çiçeklerim dokunma yüreğimin yapraklarına küsme bana çiçeği dalları gibi dokunuşlarından korkarım geri çekilir bütün duygularım 0 noktasına yeni bir tomurcuk olsa da hayat ya koparılırsa korkusuyla ölürüm sorma sakın sorma bana aşkı ve benim anlaşılmamışlıklarımı koydum bir sepet içine kurutulmuş güllerimi her an gözlerime dalıp beni sorgularınla yorma ... http://img101.imageshack.us/img101/2738/vka500281ry.gif |
http://img312.imageshack.us/img312/452/bcf544701gp.jpg http://img312.imageshack.us/img312/4821/c77546679se.png EĞER KANATLARIM OLSAYDI http://img312.imageshack.us/img312/4821/c77546679se.png http://img312.imageshack.us/img312/4821/c77546679se.png eğer kanatlarım olsaydı seni arardım bıkıp usanmadan sana taşırdım bendeki kutsal emanet yüreği dolanmadan dururdum tek sende http://img312.imageshack.us/img312/4821/c77546679se.png eğer kanatlarım olsaydı erken kalkardım polen tozlarının arasından tımarsız ağırlaşan başımı her gün yargılamadan daha şimdiden provasını yapardım sana konmanın http://img312.imageshack.us/img312/4821/c77546679se.pngeğer kanatlarım olsaydı yüreğime gömmezdim şaha kalkan sensizliği göçmen kuşlara sorardım yorulmadan gökyüzünde sana düşmeyi http://img312.imageshack.us/img312/4821/c77546679se.png eğer kanatlarım olsaydı silip süpürdüm seni isteyen göz yaşlarımı meleklere sorardım Gülören nasıl uçulur diye öbür dünyaya ümitsizliğimin elleri boğarken boğazımı http://img438.imageshack.us/img438/4...cf544700te.jpg |
Kimi sevsem sensin, hayret
Sevgin hepsini nasıl değiştiriyor Gözleri maviyken yaprak yeşili Senin sesinle konuşuyor elbet Yarım bakışları o kadar tehlikeli Senin sigaranı senin gibi içiyor Kimi sevsem sensin, hayret Senden nedense vazgeçilemiyor Her şeyi terk ettim, ne aşk ne şehvet Sarışın başladığım esmer bitiyor Anlaşılmaz yüzü koyu gölgeli Dudakları keskin kırmızı jilet Bir belaya çattık, nasıl bitirmeli Gitar kımıldadı mı zaman deliniyor Kimi sevsem sensin, hayret Kapıların kapalı girilemiyor Kimi sevsem sensin, senden ibaret Hepsini senin adınla çağırıyorum Arkamdan şımarık gülüşüyorlar Getirdikleri yağmur, sende unuttuğum Hani o sımsıcak iri çekirdekli Senin gibi vahşi öpüşüyorlar Kimi sevsem sensin, hayret İn misin cin misin anlamıyorum.. |
SENİ SEVİYORUM
Seni Seviyorum, Çünkü; Her sabah kalktığımda yaşamak için tek nedenim, sen varsın ... Fakat seni sevmek için binlerce nedenim var ... Seni Seviyorum, Çünkü; Bu siyah beyaz dünyada tek renk sensin, Bir ressamın fırçasından çıkmış gibi ... Ama alalade bir renk değil, Gökkuşağının her tonunu gölgede bırakan bir renk ... Seni Seviyorum, Çünkü; Bu soğuk günde içimi ısıtan bir esinti gibisin ... Hafiften esiyorsun, iliklerime işleyerek ... Sonra da kaybolup gidiyorsun, daha nereden geldiğini Anlayamadan ... Seni Seviyorum, Çünkü; Seni Sevmekten başka bir şey gelmiyor içimden ... O kadar doğal ki bu duygu ruhumun derinliklerinde, Sanki doğduğumdan beri var ... Sadece ortaya çıkmak için seni bekliyordu ... Seni Seviyorum, Çünkü; Sensiz bir yaşamı artık düşünemiyorum ... Sensiz bu kuru dünyada yaşamaktansa, ölümün soğuk nefesini öpmeyi bir daha hiç seni görmemektense hayata arkamı dönmeyi tercih ederim ... Seni Seviyorum, Çünkü; Ne zaman bir aşk şiiri duysam, mısralardan sen akıyorsun ... Ne zaman eski bir şarkı gelse kulağıma, Gitar telleri arasından süzülen notalar, seni getiriyor bana ... Seni Seviyorum, Çünkü; Sen hep benimlesin ... Gözümü kapatmam yeterli seni görmem için ... Tatlı narin tenini ... Seni Seviyorum, Çünkü; Belki de ilk defa bir kadının kokusu beni çılgına çeviriyor içimden Odyseus'a türkü söyleyen deniz kızları da Onu aynı kokuyla baştan çıkarmaya mı çalıştılar acaba diyorum Seni Seviyorum, Çünkü; Gözlerinin içinde binlerce yıldız, Gecenin karanlığını delip geçiyor ... Bana bakarken kendimi yıldızlara tepeden bakıyor gibi hissediyorum ... Seni Seviyorum, Çünkü; Benliğim sana ait ... Sen onu buruşturup çöpe de atabilirsi, Kalbine yakın bir yere de koyabilirsin ... Tanrım !!! O kalbine yakın bir yerde olmak istiyorum ... Seni Seviyorum, Çünkü; Sen sensin ... Ama sen beni ben olduğum için seviyor musun Onu kim bilir ... Seni Seviyorum, Çünkü; Seni Sevmeyi Seviyorum ... Seni koklamayı seviyorum ... Sana dokunmayı seviyorum ... Seni Seviyorum, Çünkü; Saçların ellerimin arasından kayıp giderken, Dünyada cenneti bulmuş gibiyim ... Bir an elimde tutuyorum o cenneti ... Bir an sonra belki de tamamen ellerimden kayıp gidecek ... Seni Seviyorum, Çünkü; Ben hiç bir kadın için şiir yazmadım, bu hep tuhaf gelmişti ... Ama şimdi senin için şiir yazmamak tuhaf geliyor ... Seni Seviyorum, Çünkü; İçimde bir umut var ... Bu şiiri belki başucuna koyarsın ... Kim bilir belki yanına da ''Kırmızı'' bir gül ... Seni Seviyorum, Çünkü; Tanrı çiçekleri yaratırken seni de onlarla beraber yaratmış ... Papatyadan güzel, Zambaktan asil, Manolyadan tatlı, Gülden daha güzel kokulu ... Seni Seviyorum, Çünkü; Güzelliğine melekler imreniyorlar ... Dünyada ise, Ölümlüler arasında galiba bir tek benim gibi bir iki şanslı Onu farkedebiliyor ... Seni Seviyorum, Çünkü; Ölene kadar, yok olana kadar seninle olsam, Bu herhalde bir ceza gibi gelir, Daha çok senle olamadığım için ... Seni Seviyorum, Çünkü; Senin tarafından Sevilme fikri bile bir insanı hayatı boyunca mutlu edebilecek kadar güzel ve asil ... Seni Seviyorum, Çünkü; Seni anlatmak için mısralar yetmiyor ... Düşünüyorum bir kış gecesi bunu yazarken, Acaba kaç şair senin güzelliğini anlatmak için binlerce mısra yazdı ... Seni Seviyorum, Çünkü; Senin gülümsemen güneşin doğuşu gibi, İnsana her şeyi unutturuyor, Sadece seyredip tadına varma hissi uyandırıyor ... Seni Seviyorum, Çünkü; Bu kadar nedenden sonra bile SENİ ne kadar SEVDİĞİMİ anlatamadım !!! |
Sen De Gittin Ya..!
http://img138.imageshack.us/img138/5859/xuh885589cy.gif Sendin son durağı umutlarımın Seninle güzeldi bu yer, bu dünya Gönüllü mahkumdum kirpiklerine Ne desem boş artık, sen de gittin ya! Paslanmaz kilitler vurdun gönlüme Bitti o heyecan, bitti o rüya Yine başbaşayım kendi gölgemle Ne desem boş artık, sen de gittin ya! Bir ben sindiremedim yokluğunu Aslında tükendin, sen de bittin ya! Bir hasretin kaldı bende hepsi bu Ne desem boş artık, sen de gittin ya! http://img138.imageshack.us/img138/5859/xuh885589cy.gif |
çal kapıyı gir içeri
Senden aldım yine ilhamı Yüzünden aldım gözünden Gitmiyor aşkım bekleme kendini göster Benden aldın beni bitanem Götürdün amma uzaktan Olmuyor aşkım bir haber Kendini gönder Eylül'ün ortasında Yak beni yağmur öncesi Kırmızılar içinde Güller kıskanır seni Ey aşk nihayet Kalmadı yarama basmayan Gül yerine diken kokladım Çal kapıyı gel yar yine Aşkına nihavend Şarkılarla avundum Sen yerine hüzünle doldum Öyle ki sana vuruldum Çalsın nihavend Ellere inat devam et Öylece dokunup öp beni Yokluğu acıtan sevgili affet |
İstanbul Kadar Yakın
İstanbul kadar yakın olmak isterim sana Serin serin esen poyrazlarımla saçlarında büyülü bir gezintiye çıkmak Âniden bastıran sağnak yağmurlarımla aşktan sırılsıklam yapmak seni İstanbul kadar yakın olmak isterim sana Boğazın üzerinde âvâre âvâre dolaşan martılarımla çığlık çığlığa sevdâ şarkıları söylemek Sahillerime vuran uğultulu dalgalarımla günün yaşanan her anında ayaklarına kapanmak hiç usanmamacasına İstanbul kadar yakın olmak isterim sana Her yanını sarmak yer yer kırılıp dökülmüş Bizanstan kalma yorgun surlarımla Boğaziçi'nde salınan asma köprülerimle iki kıtayı birbirine değil, seni bana bağlamak sonsuza dek hiç çözülmeyecek bir bağla İstanbul kadar yakın olmak isterim sana Hattâ sana İstanbul'dan dahi yakın olmak Hiç ayrılmamacasına Bir an bile olsun hiç kopmamacasına |
Tatlı Bir Ezgi
Çalınır tatlı bir ezgi ruhumun ıssız sokaklarında En sihirli sözcükler dalgalanır kor gibi yanan dudaklarında Bir bûse yer etsin al al olmuş yanaklarında Bana bir mesaj olsun yücelere açılmış bembeyaz kanatlarında |
Yine Sen
Yağmurlar hep sen olup yağıyor bulutlardan toprağa Sen açıyor bütün çiçekler tomurcuk tomurcuk Sen kokuyor tüm karanfiller söz birliği etmişcesine Güllerde sen, lâlelerde sen Sümbüllerde sen, leylaklarda yine sen Çeşmelerden gürül gürül hep sen akıyor yaz kış Kana kana içiyorum seni Sana olan her susuzluğumda Güneş hep sen olup doğuyor gelen her yeni güne Seninle aydınlanıyor tüm dünyam Bahçemde sen, penceremde sen Odamda sen, tenimde yine sen Velhâsıl herşeyde sen varsın Baktığım her yerde seni görüyorum Seni okuyup, seni dinliyorum hayallere dalarak Şiirlerde sen, şarkılarda sen Sende sen, bende yine sen |
Yine Sen (İlk Bölüm)
Herşeyde sen varsın Saatimde sen, dakikamda sen Seni sen geçe kalkıp Sana sen kala yatıyorum yatağıma Takvimler de hep seni gösteriyor Yaprakları bir bir eksilse de her geçen gün Günlerde sen, aylarda sen, yıllarda yine sen Mîlâdım olmuşsun sen benim ömrüme Senden önce ve senden sonra Yaşıyorum seni sendeymişcesine an be an Mevsimlerde de hep sen varsın Kışlarda seninle ısınıp, yazlarda seninle serinliyorum Baharlarda seninle canlanıp, güzlerde seninle hüzünleniyorum Yazlarda sen, kışlarda sen Baharlarda sen, güzlerde yine sen............................................ |
yüreğimdeki yanan mum ışığı
küçük bir kartanesi olmak apansızca akmak isterken kalbine erimiş kartanesi gibi kayıp gittim kalbinden sen giderken yanan yüreğime söndürmeye yetmedi küçük kartanesi bir mum yaktım aydınlatsın diye kalbini kaderimi küçük mumun aydınlatmaya yetmedi ne gücü nede küçücük ışığı sensiz geçen her günümü takvim yaprağını koparıp her gece yastığımın altına koydum sensizliğime sarılıp her gece seninle uyudum şimdi yastığımı uykumu bir kenara attım bir ben varım bende kendime fazlayım o da yetmedi kendimide artık bir kenara attım.......... birgün takvim yaprakları gibi ömrüm bitecek benimle o yanan mum ışıda benlen gelecek |
KORKUYORUM
Korkuyorum, seni kaybetmekten, senden haber alamamaktan, Korkuyorum, sanki birşey olacak diye diken üstünde oturmaktan, Korkuyorum, senin o duru güzelliğini, bir gün görememekten, Korkuyorum, benim yerime bir başkasına yarim demenden, Korkuyorum, bir sefer olsun, bende seni seviyorum demiyeceğinden, Korkuyorum, bilmeden seni kırmaktan, sana küskünüm diyeceğinden, Korkuyorum, cankuşum, ölümü senden daha çok seveceğimden |
Esmer Bakışlım
Gözlerinden bir damla yaş düşmesin, Senin için ben var isem var isem. Kirpiklerinin üstüne kaş düşmesin, Sana yalnız ben yar isem yar isem. Umduğun dağlara yağmasın kar. Sen mutlu ol, ben olmasam ne çıkar. Gözlerinde ben saçlarında rüzgâr Gönlüm dünyaları benim sayar, Kalbinde var isem var isem. Bütün dağlar yerinden söküldüğünde, Kimine rahmet, kimine gazap döküldüğünde Nice yiğit bilekler büküldüğünde, Ben hâlâ senin aşkınla düğünde Senin için var isem var isem.. |
özlem
Seni çok özledim sevgilim. Gözlerine bakmayı, Bana gülüşlerini, Çok özledim sevgilim. Ben ölmeden önce, o son öpüşünü Sen görmedin öldüğümü.. Can verdim ben son öpüşünde, Can verdim elveda dediğinde. O sıcak sarılışını çok özledim sevgilim Seni çok özledim sevgilim Uğrunda ölebileceğim kalbin dinlemedi beni, Kalmadın yanımda.. Ben sendeki kendimi çok özledim sevgilim Bari onu getir bana... |
seni korkmadan seviyorum
Ben senin varlığını seviyorum, Yokluğunu seviyorum Sana ulaşamadığım dakikalarda. Seni duymayı Seni özlemeyi Hiç görmesem bile seninle olmayı seviyorum. Hiç korkmuyorum seni sevmekten. Senin gülüşünü seviyorum. Her bana bakışında Gözlerinde okuduğum o duyguyu Gözlerindeki gözlerimi seviyorum. Gönlünü seviyorum İçimden haykırmak geliyor. Dünyaya sığdıramadığım seni Kalbime sığdırmak geliyor. Ağlamak geliyor seni görmezsem Özlemek geçiyor içimden seni Sevmek geçiyor. İçimden sana doğru giden Bin bir türlü yol geçiyor. İçimden sen mutlu olacaksan Ölmek bile geçiyor gülüm. Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Ben yalnızca seni seviyorum, PRENSESİM...... |
yeter bana
uzaklardan gelen bir ses çağırdı beni sana ellerimi uzatsam dokunacağım sana dokunduğun gibi bana. uçsuz bir denizde yüzüyorum seninle konuşurken gözgöze bakışırken ruhumu serin sulara bırakıyorum aşkı bir kenara bıraktım arkadaşım ol yeter bana. |
bir ümit ver bana..
umudum var sana kavuşacağıma senin ellerine dokunacağıma.. bana çok görme beni hor görme yedisevenin var biri sana öyle yar... ayrıldım geldim sana etim kemiğimden bir ümit ver bana canı yüreğinden.. |
İYİ Kİ SEN VARSIN
acımı dindirebilecek en keskin ilaç damağımda kalabilecek en farklı tatsın aklımı alabilecek en hoş rayiha yanımda olabilecek en büyük aşksın gönlüme düşebilecek en şirirn dert hayalimi süsleyebilecek en unutulmaz ansın yüreğimi yakabilecek en gür ateşcanıma katılabilecek en uymlu kansın kulağıma dolabilecek en yumusak ses karşıma cıkabilecek en iyi eşsin basıma gelebilecek en tatlı bela aşkıma tutulabilecek en sevimli cansın velhasıl şu fakir dünyamda İYİKİ SEN VARSIN |
ilk rüyam
sen deniz ol ben güneş sana o kadar çok parlarımki nekadar mavi olduğuna inanamassın sen ressamlar ressamı allahın yaratığı bi tablosun gözlerindeki meleksi gülümsemen içimdeki meleğin bi uyanışı seninleyken yeryüzüne hiç inmicem yorulduğumda yıldızlarda dinlencem yorulduğumda gözlerine bakıcam cennetin varolduğunu keşfedicem |
!!!ÖZLEDİM!!!
Durdum bekledim Dakikalara saatleri ekledim Neden gelmedin Hiçmi özlemedin Acı içinde kalırsam Ağlayıp durursam ''Seviyorum'' diye haykırsam Sevebilirmisin sevgilim ''Özledim'' diyorum Hala bekliyorum Ama haber alamıyorum Söyle gelecekmisin Çilesini ben çekerim Acısını çektirtirim Hep dostlara söylerim Hadi gel artık sevgilim Dur vazgeçtim Gelme iyileştim En doğru kararı verdim AMA SENİ ÇOK SEVDİM.... |
GÜNAH
Sensiz yasadıgım *******de, Hep geriye maziye dalıyorum Hatırlıyorum senli günleride Sabahlara kadar aglıyorum. Bir günahmıydı seni sevmek Yoksa rüyamıydı yaşananlar Şimdi söyle bana kadınım Seni benim kadar kim anlar. İsterse günah olsun,çekerim cezamı Bana versinler senin için idamı, Adın olur dilimin son kelamı, Senin için ölüyorum ya ,fenamı? |
Adını Koyamadığımsın
Ne zaman tanıdım seni diye düşündüm Dün gece Bulamadım Sanki hep vardın bir yerlerde Saklanmış Ve bir anda Ortaya çıkmıştın Sen Zamanda bulamadığımsın Ne kadar sevdim seni Sevgi... aşk Tutku... hayal Sanki hepsinden de öte Kalbimde En derinde Bir Duygusun Sen Adını koyamadığımsın Bitecek ve gideceksin bir gün Biliyorum Sen bende kalacaksın Ama Ben sende olacak mıyım Bir soruyum Sen de Cevabını bulamadığım... |
bilmezdim
bilmezdim aşkın bu kadar acı olduğunu taki içimi actana dek bilmezdim aşkın bu kadar kötü olduğpunu taki ayrılığı görene kadar bilmezdim aşkın bu kadar sıcak olduğunu taki içimi ısıtana dek bilmezdim ben aşkı taki karşıma sen çıkana dek |
Sen beni sevsende sevmesende
O kadar alışmışmki sana, şu kısacık sürede Sesini duyamamak bile yara açıyor kalbimde Seni seviyorum bu ümitsizliğim yıllarca sürsede Senden başkasını istemiyorum, Sen beni sevsende sevmesende Sana karşı olan bu zaafımla alay etsende Ufak tefek hatalarıma kızıp, bana küssende Özlemle anan, aşkınla yanan celale gelmesende Senden başkasını istemiyorum, Sen beni sevsende sevmesende. Cankuşum beni bırakıp uzaklara gitsende Benim sana verdiğim değeri, sen bana vermesende Artık adımı hiçbir yerde zikretmesende, Senden başkasını istemiyorum, Sen beni sevsende sevmesende. |
ŞAİR OLABİLMEK
Bu yaşıma kadar Bana şiir yazdıracak Bir hanım çıkmamıştı karşıma, Duygularını yazıya dökmek Şiir yazabilmek güzelmiş, Bazen duygusal bir haz Bazen acı veriyor olsada İnsan bir başka oluyormuş, sevince Çirkinleri güzel Güzelleri daha güzel görüyormuş, Yeşiller daha yeşil, Maviler daha mavi, Soluk renkler ise toz pembe Görünüyormuş insana. Çok kısada sürse Böyle bir mutluluk Keşke nasip olsa herkese. |
Bir dağ başı yalnızlığı yaşıyorum yeniden...
Dağ başı yalnızlığı ölümden beter. Hiç kimse aramasa sormasa beni Sen gelsen yeter... Huzur ellerinin güzelliğidir. Gözlerin karşımda mutluluk denizi. Her sabah soframızda ekmeğimizi Sen bölsen yeter... Yüreğim seninle yaylalar kadar serin Ne bir çizgi hasret, ne bir nokta gam Yayla dumanı gibi gözlerime her akşam Sen dolsan yeter... Bende çaresizlik sonsuz kördüğüm. Bende sabır, sende naz... Gündüzünden vazgeçtim, düşümde biraz Bir yüz görümlüğü sen olsan yeter... Duymasa da hiç kimse Şâir gönlümün, sende karar kıldığını. Ve içimin şerha, şerha yarıldığını Sen bilsen yeter... Bir gün duysan bittiğimi, tükendiğimi. Çıkıp gelsen uzaklardan korkulu ürkek. Bir incecik dal gibi üzerime titreyerek, Eğilsen yeter... Yavuz Bülent Bakiler |
Seni seviyordum ve senin haberin yoktu.
Saçlarını izliyordum uzaktan, kulağının arkasına düşüşü ve burnun herkesten başkaydı işte. Güldüğün zaman yukarıya bakardın. Yukarı kalkan başın ve gülen gözlerin vardı, ne güzeldiler... Sen bilmiyordun, ben seni seviyordum. Kalbime sığmıyordu aklımdan geçenler. Duvarlara, vitrin camlarına kaldırımlara çarpıyordu. Geri dönüyordu çoğalarak. Senin sesini duyduğum masalarda erteliyordum herşeyi, her şeyi erteleyişim oluyordun. Kalp ağrısı oluyordun, birlikte soluduğumuz sokak isimleri oluyordun. Mevsimler değişiyor ve büyüyorduk. Dönemeçler geçiyor, köprüler göze alıyor ve bazen tekin olmayan suların üzerinden atlıyorduk. Cesurduk... Ufuk çizgisi maviydi, gün batımı hep turuncu ve kırmızıydı bütün karanfiller. Ben seni seviyordum, bilmiyordun. Sevinçlerim oluyordun arasıra, sen hiç bilmiyordun. Sonra herhangi biri oldun. Bütün sevinçlerim bittikten sonra yağmurlar yağdı serin haziran akşamları... Sonra bir gün uzaktan gördüm seni. Saçların bana inat, başın her şeye meydan okuyarak. İşte yine aynı... Kalbimi acıttın. Her zamanki gibi. Değiştik sanıyordum. Ve sen yine bilmiyordun. İclal Aydın |
Y Ü R E Ğ İ M
Çaresizlik içine çöktüğünde Tüm çıkışlar kapanır Birbirine kenetleyerek uzatırsan ellerini Kader takar kelepçesini Kurşunlanır sanki yüreğin Dudaklarına mühür Gözlerine perdeler gerilir Yaşamın buruk tadıyla Törpülenir yargıların Katmerli acılarla Nasırlaşır duyguların Aşk dediğinde Ayaza tutulur sözcüklerin Sevgi derken Kanın donar damarlarında Hayat deyince Küsmek gelir içinden Ebruli hayallerine Neredesin adamım Hani özlediğim teninin gül kokusu Kulaklarımda hala Burnumu sızlatan sevişmelerimiz Tenlerimizde geziniyor ellerimiz Yırt perdeni Kabullenme sakın yenilgileri Bu gece Denize nazire yapan ay Bizim için meşale olsun Yıldızlarsa maytabımız Karanlığın derin sessizliğinde Yakamozların pırıltısında Aşka batıp batıp çıkalım Sil maziyi Ümitle bak ufuklara Ben oradayım Bir elimde Üç kırmızı gül goncası Diğer elimde ise sana hediyem Y Ü R E Ğ İ M |
SON KEZ
Seninle kumsalda Aniden karşılaştığımızda Denizden yeni çıkmıştın Saclarında kumluydu Dudaklarındaki tuz tadıyla Beni öptüğünü, sımsıkı sarılıp Canım can diyip boynuma Sarıldığını hayal edip Bu CAN senindir diyerek Y Ü R E Ğ İ nden öpebilir miyim Senin için yazdığım yazıları Çektiğim fotoğraf karelerini Şu mutsuz dünyamda Seninle mutlu olacağımı Sana sımsıkı sarılıp SEN BENİMSİN, CANIN CANISIN Diyeceğimi ve seni hayal edip Bu can senindir diyerek Seni Y Ü R E Ğ İ N D E N öpebilir miyim Yüreğim…. |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:35 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.