![]() |
Ne GÜzel BezemİŞ GÖzlerİnİ Yaradan
BaktikÇa Duman Çikar BaŞimdan İstesem Verİrlerİmİ Anandan-babandan Çekemİyom Sevdani SÜrmelİ GÖzlÜm Harab Ettİn,perİŞandir Bedenİm ÖzÜm..Çekemİyom Sevdani SÜrmelİ GÖzlÜm Harab Ettİn,perİŞandir Bedenİm ÖzÜm.. Gİzledİm Sevdami Yillarca Durdum Yaniyor YÜreĞİm Artik KÜl Oldum SÖyle Babana Epey Yoruldum |
Yikilasin DaĞlar Tepen Olmasin
Erİsİn Karlarin KiŞin Olmasin AŞamadim Karini Kestİ Yolumu Kurusun YeŞİlİn,yazin Olmasin Koca Tepelerİn Yere Devrİlsİn Selvİ AĞaÇlarin Tek Tek Kurusun AŞamadim,aŞirmadin Yolundan Sana UĞrayacak Yolcun Olmasin Ah DaĞlar Sİze Ne Deyİm Yol Verİnde Nazli Yare Gİdeuİm Bezdİrdİnİz Benİ Tatli Canimdan Kurusun AĞacin,dalin Olmasin |
Varmı daha ağır yük, hasreti çekmek kadar. yaşama sebebimsin, ekmek
kadar su kadar. Ayrılığın, hasretin her şeyin bir hazzı var. seni anmak da güzel seni özlemek kadar. |
benden uzak olman neyi değiştirir,güneşte
benden uzak ayda, ama ne bir gecem aysız geçiyor,ne bir sabahım güneşşiz |
Herkez gelıp bana caka satıyor,
Bu garıp gonlumdesevgı yatıyor, Kımı sevdım ıse benı yakıyor, yemın ettım artık sevmeyecegım, Benı garıp bulup alaymı ettın? Terkedıp yaralı bırakıp gıttın, Senı sevdım ıse alaymı ettın, Yemın ettım artık sevmeyecegım. |
Bırgun gıdersen veda etmeden,
Gunahım boynuma sonum olursun, Gerı donup askını ısteme benden, Veremem sımdıden haberın olsun, Baska bır sevdaya kosamam bılkı, Umıtle arzuyla dolup tasamam, Nedense ımkansız sensız yasamam, Gunahım boynuma sonum olursun. |
Senın hasretınle yandım,
Ama sensızle dayanamadım, Gel dıyecedım dıyemedım, Cunku sen elın oldun gun, Sensızle alısacam dedım, Ama alısamadım gulum, Cunku sen bırıcık askımsım, Sensız yasamaya alısacagım. |
Sana Birsey Soylemek Istiyorum,
Ama Onlari Soylemek Isterken, Obur Seyleri Unutuyorum, Diyecegim Birsey Ama Diyemiyorum, Aklim Basimda Degil Zaten, Soylemeye Dilim Donmuyor, Ben Seni Seviyorum. |
sevgilim korku düşmanıdır aşkın.
bir aşka en yalın en saf haliyle başlamalı insan. her aşk el değmemiş kirlenmemiş bir dünyadır. geçmişin tortuları bir kez bulaşırsa aşka,kirlenir artık yitirir saflığını. ben senin canını yakanlar gibi değilim. ben aşk için yüreğini hiçbirseyden korkmadan ortaya koyanlardanım. ben aşkın sadece cesurlara yakıştıgını bilenlerdenım. cesurum,gözü karayım. kendini bırak benim kollarıma pişman olmayacaksın. ey benim deli sevdalım daha ne diyeyimki sana . |
İnsan hiç öldüğüne inanır mı?Yoksa kendini öldüğüne mi inandırmak
ister.Bugün 25.11.2007 pazar.İçimde kırık düşler ,hayaller ve rüyalarım.Ama hepsi yok oldu birer birer.Kim ister ki yalnızlığı,karanlığı.O karanlıkta kaybolmayı.Kendinizi yalniz hissettiğiniz zaman ne yaparsiniz?Belki biraz dolaşır;yalnızlığın acısını atmaya çalışır,belki de kendinizi ömür boyu karanlığa,o soğuk düşlere hapsedersiniz...Amaaaan!!!Ne farkeder sanki.Öyle de böyle de tadarsiniz yalnizligin ne oldugunu.Bir cikmazdir be |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:14 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.