www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   fıkra arşivi... (https://www.cakal.net/showthread.php?t=85825)

F.S.Mehmet1453 08-21-2007 12:41 PM

Temel Meksikaya gitmiş,bir bakmış kilisede parayı bastıran evleniyor.Para toplamış.Dayanmış kiliseye,
-Pen evlenmek isteyrum.
-Karın nerede?

-Karıyu pen pultuktan sonra niye pu kadar para pastırayum?

Temel Meksikaya gitmiş,bir bakmış kilisede parayı bastıran evleniyor.Para toplamış.Dayanmış kiliseye,
-Pen evlenmek isteyrum.
-Karın nerede?

-Karıyu pen pultuktan sonra niye pu kadar para pastırayum?

Temel yolda yürürken bir kutu kibrit bulmuş. Bakmış içinde tam dört tane kibrit var. İlk üç kibrit yanmamış. Dördüncüsü yanmış. Hah bu iyi deyip,kibriti saklamış.

Temel yolda yürürken bir kutu kibrit bulmuş. Bakmış içinde tam dört tane kibrit var. İlk üç kibrit yanmamış. Dördüncüsü yanmış. Hah bu iyi deyip,kibriti saklamış.

F.S.Mehmet1453 08-21-2007 01:05 PM

Temel ve Idris issiz gucsuz,agizlari aclikdan kokar bir sekilde gezerlerken bir kahveye girer ve otururlar ve konusmaya baslarlar;para yok pul ne bok yiyecegiz diye.Gaezetede is ilanlarina bakarken gozlerine bir reklam ilisir ve okurlar.Ilanda bir kizildereli kafasi getirene 1000$ veriliyor.Temel hemen atilir
-"Kalk Idris Amerikaya gidiyoruz."
Bunlar Amerikaya varirlar.Ara tara haftalarca bir tane bile kizildereli ulamazlar.Yorgunlukdan bitkin bir sekilde bir agacin altina oturur ve uyumaya baslarlar.Temel gozunu bir acar birde ne gorsun binlerce kizildereli oklarini onlara dogru cevirmis bekliyorlar.Temel hemen Idrisi
uyandirir ve
-"Ula Idris kalk kalk paranin mina koyduk".

F.S.Mehmet1453 08-21-2007 01:05 PM

Temel ve Idris issiz gucsuz,agizlari aclikdan kokar bir sekilde gezerlerken bir kahveye girer ve otururlar ve konusmaya baslarlar;para yok pul ne bok yiyecegiz diye.Gaezetede is ilanlarina bakarken gozlerine bir reklam ilisir ve okurlar.Ilanda bir kizildereli kafasi getirene 1000$ veriliyor.Temel hemen atilir
-"Kalk Idris Amerikaya gidiyoruz."
Bunlar Amerikaya varirlar.Ara tara haftalarca bir tane bile kizildereli ulamazlar.Yorgunlukdan bitkin bir sekilde bir agacin altina oturur ve uyumaya baslarlar.Temel gozunu bir acar birde ne gorsun binlerce kizildereli oklarini onlara dogru cevirmis bekliyorlar.Temel hemen Idrisi
uyandirir ve
-"Ula Idris kalk kalk paranin mina koyduk".

F.S.Mehmet1453 08-21-2007 01:06 PM

Dilbilgisi dersinde ögretmen:
"Sarı saçlı kız elleri pencerenin pervazına dayalı halde dışarı
baktı ve güldü." cümlesini kim bana kısaltıp söyler?" diye sorunca,
Temel;hemen ayaga kalkar ve söyle der:
- Orospi

Dilbilgisi dersinde ögretmen:
"Sarı saçlı kız elleri pencerenin pervazına dayalı halde dışarı
baktı ve güldü." cümlesini kim bana kısaltıp söyler?" diye sorunca,
Temel;hemen ayaga kalkar ve söyle der:
- Orospi

Cemal Temele sormuş,
-Ayrulduğuni tuydum,çok uzuldum,ne oldi?

-Fadimeye çoraplarun çok kirişmiş dedum ,meğer ayağunda çorap yokmuş..

Cemal Temele sormuş,
-Ayrulduğuni tuydum,çok uzuldum,ne oldi?

-Fadimeye çoraplarun çok kirişmiş dedum ,meğer ayağunda çorap yokmuş..

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:03 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.