![]() |
Sakın Hiç Merak Etme Kendini
gün batıp da akşam olunca sensizliğim düşer usuma hüzünlenir dururum yokluğunda biliyorum bu kış gelemeyeceksin amma mutlaka gelmelisin önümüzdeki yaza yoksa ben sensiz ne yaparım buralarda çıldırırım kaçırırım inan sen yanımda olmayınca hele kış gelip de havalar İstanbul'da soğudukça henüz hiç tutamadığım ellerin gelir aklıma zaten ellerin ellerimde olmadıkça tir tir titrerim,üşürüm ben mevsim yaz olsa da sesin bile iliklerime kadar sıcacık ediyor ısıtıyor beni sakın hiç ihmal etme canım ne kendini ne de şairini göster bana sevdiğim hem ilgini hem de sevgini sık sık ara olur mu beni? sakın hiç merak etme kendini ben de buralarda çok iyi bakıyorum sana sevgili şiirim inan ki veriyorum bütün vitaminlerini uyku saatini hiç sektirmiyorum düzenli bir şekilde her gece düşlerimde uyutuyorum seni sevgili şiirim bil ki böylece sevgimle sağlıklı besleyeceğim yüreğimdeki seni hem de ömrümce 18.10.2005 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Sakın Kimseye Söyleme
havalar soğudu güzelim kar kapıda dikkat et üşütme sakın ne olur sevdiğim kalın giyinmeden dışarı çıkıp da aklımı sende bırakma her sabah kahvaltını yap mutlaka çıkarken kapıyı çarpma artık ben yokum yanında kapatıver yavaşça akşam dönerken eve karanlığa kalma eşimiz dostumuzla karşılaşırsan yolda beni sorarlarsa iş seyahatine çıktı de bir daha dönmeyeceğimi de sakın kimseye söyleme kendini de inandır buna bir gün dönersem geri sürpriz yapmış olurum sana sen de sürprizlere bayılırdın ya 08.12.2004 Hüseyin Erdoğan |
Sakın Sevdama Dokunma
dün gece aklıma sen düşünce uyku girmedi gözlerime dalıp gitmişim okyanusun derinliklerine boğuluyordum neredeyse sen olmasaydın yüreğimde ellerin ellerimde çıktık suyun yüzüne birdenbire geliverdim kendime seni yanımda göremeyince anladım ki yaşadıklarım bir rüyaymış göktekiler de yıldızmış,aymış oysa sana söyleyip durmuştum her seferinde ne olursun *******ime sen doğuver diye neden bir kez bile çıkıp gelmedin bana? niye beni hasret bıraktın sana? bir gün gelirsem yanına acaba! atılır mısın kollarma? yoksa,basar mısın dallarıma? ne yaparsan yap amma sakın sevdama dokunma 30.03.2005 Hüseyin Erdoğan |
Sakın Unutma
bir gün beni göremezsen eğer bu şehrin caddelerinde ve dar sokaklarında sakın üzülme boşver bak kendi keyfine ne olur takma kafana aklına gelirsem ara sıra şiirlerimden birini oku yeter geriye dönüp bakınca beni üzdüğün düşerse usuna benden af dileme canım ben hiç darılmadım ki sana amma her sabah gün doğumlarında bazen gün batımlarında bazen de gece yarılarında sana mesajlar yazdığımı da mahşerde bile sakın unutma 24.02.2004 Hüseyin Erdoğan |
Sakın Yüreğimi Acıtma
senden önce kurumuş bir yapraktım birdenbire yeşerdim sen gelince yüreğimdeki sevgimi ırmak gibi sana aktım inan ki gönül tahtımda tek sen olacaksın ömrümce bu sabah uyanınca yine isyan ettim yanımda yokluğuna hele sokağa çıkıp da bu soğuklarda ellerim boş kalınca delirdim adeta sana aşkımı haykırdım tüm dünyaya herkes duysun da saygı göstersin diye sevdamıza bu aşk bizi yakıp kavuruyor günden güne ikimizin resmini göreceksin yan yana başını kaldırıp da bakınca gök yüzüne ben yüreğimi bağlıyorum senin her güzel sözüne sana sevgimin kökleri öylesine derin ki kendimde değilim alıp hep kendine götürüyorsun beni sana o kadar alıştım öylesine sıkıca bağlandım ki beni çektikçe kendine yapıştırıyorsun bir mıknatıs gibi beni bir gün sevgisiz bırakıp da sakın yüreğimi acıtma beni mahkum edip de yokluğuna kalbimdeki yaramı azıtma bil ki ben ömrümce köle olarak kalmaya razıyım senin gönül kapında ne olursun bu dünyada bana her gün binlerce defa ölümü yaşatma 24.10.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Saklandığım Kuytumsun
yıllar sonra sana sevdalandı yüreğim şimdi seni kokuyor gönül bahçemdeki çiçeğim sen benim gözlerimdeki uykumsun günden güne yeşeren umudumsun yokluğunda saklandığım kuytumsun yeter ki seni sensiz yaşatma bu dünyada bana inan ki kaldıramam gücüm yetmez buna sen benim yüreğimin tek eşi tek sesisin alıp da hiç vermediğim bana hayat veren nefesimsin deniz kenarında kayalıklara oturunca sahile vuran her dalgaya benim adımı ver bana dokunmak istersen de ellerini denize sokuver 10.05.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Sana Akıp Geliyor Sevgim
bir nehir gibi sana akıp geliyor sevgim yaşadıkça serin sularımda yüzer misin? gönlüm şırıl şırıl akan bir pınardır sevgimi doya doya içer misin? sevgili şiirim artık sen benden de meşhursun sen de bana methiyeler düzer misin? herkese işte bu şiirin şairi dedirtir misin? oralarda benden uzakta üşüyünce sevdiğim sen de hiç arıyor musun ellerimi? keşke şairim olsaydı yanımda beni sıcacık ısıtırdı der misin? soruyorlar bana şiirin kim diye sakın korkma adını asla vermem sevgilim bil ki bu dünyada aşkındır bana en değerli hediye inan ki ömrüm boyunca seni saklayacağım yüreğimde zaman zaman hasretin beni yakıp kavursa da gözlerim ıssız bucaksız yollarında kalsa da hiç umutsuzluğa kapılmıyorum inan buralarda aşkımla sevgimle özlemimle gününe gün ekliyorum bir gün çıkıp gelirsin diye de seni ümitle bekliyorum 07.12.2005 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Sana Aşkım Sürecek Mahşere Kadar
senden bir gün bile haber alamazsam eğer seninle dopdolu şu minik yüreğime derin bir hüzün çöker yolda ağlayan birini görsem bil ki gözlerim de senin için yaş döker haydi bir gün çıkıp gel de seninle Maltepe'de bir çay bahçesinde çam ağaçlarının gölgesinde bir kahve içelim birlikte sonra da inip sahile gün batımında dolaşalım el ele yürüyüş yapalım Bostancı'ya kadar sevdiğim göreceksin ki senin bastığın yerlerde açacak rengarenk bir bahar inan ki canım bende de seni delicesine seven bir yürek var sana aşkım sürecek mahşere kadar 06.04.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Sana Hiç Bitmeyecek Sevdam
güneş sen uyanınca doğar İstanbul'a seninle ısınır,seninle aydınlanır dünyam haydi saat ona beş kala bana el salla bil ki sana hiç bitmeyecek sevdam inan ki bu dünyaya gelmedi senin gibi ne bir insan ne bir kadın ne de bir şair gözlerin sözlerin herkesten bambaşka yürüyüşünde bile her şey var aşka dair bir gün bile olsa gülümsemesen bana hemencecik solar kalbimdeki gonca gözlerimdeki yaşlar akar durur yüreğime ne olursun beni sensizliğe mahkum etme 25.08.2005 Hüseyin Erdoğan |
Sana Kavuşamadan Göçüp de Gidersem
bu sabah boynu bükük çiçekler gördüm yolum üzerindeki bütün bahçelerde sanki isyan edip duruyorlardı sensizliğime hasretimize böyle göz yaşları döküp de secde edip kavuşmamıza dua ediyorlardı bence başını kaldır da bir bak ağaçların dallarına yapraklar bile ağlıyorlar senin yokluğuna renkleri sararıp solmuş olsalar da yolunu gözlüyorlar sen geleceksin umuduyla güneş bile karanlık durur gözlerinin yanında mutluluklar var senin ışıl ışıl bakışlarında razıyım ömrüm boyunca sende mahkum olmaya ölene dek senin o güzel yüreğinde tutsak kalmaya yeter ki o sıcacık kalbinde beni üşütmeden sakla sana kavuşamadan göçüp de gidersem bu dünyadan inan ki mahşerde bile vazgeçemem sana sevdamdan geldiğin anda oralarda kolları açık birini görürsen eğer o benden başkası olmayacak tereddüt etmeden atılıver 09.11.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:38 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.