![]() |
Garip
Gözleri hep yaşla dolu, Bilemezki nedir sonu, Efkarlıdır sağı solu, Nasıl gülecek bu garip Kan damlıyor yüreğine, Asılamaz küreğine, Derman gelmez bileğine, Nasıl gülecek bu garip.. Şenol Mersin |
Garip Adam
Doğduğunda dertle doğmuş, Kaderine boyun eğmiş, Omuzunda yükü varmış, Derdi çeker garip adam, Yaşar iken gülmez yüzü, Yalan değil özü sözü, Yaşamakta değil gözü, Ölmek ister garip adam, Ağlamaktan usanmamış, Murad'ını alamamış, Gözyaşını silememiş, Ağlar bizim garip adam, Şenol Mersin |
Garip Aşık
Yüreğime yazmışım paylaştığım günleri, Yanlızım yine sensiz soğuk kış *******i, Düşünürüm sensizken senden kalan herşeyi, Bir garip aşığım ben kimse anlamaz beni, Şu gönlüm söz dinlemez,istiyor yine seni, Hatıralar resimler avundurmuyor beni, Bu dünyaya ne yaptım neden üzüyor beni, Bir garip aşığım ben,kimse anlamaz beni, Elâ gözlerine bakıpta dertlerimi unutsam, Saçlarını okşasam,boynuna bir sarılsam, Hasretim çok sevğilim,derdimi kime yansam, Bir garip aşığım ben kimse anlamaz beni, Şenol Mersin |
Gece Boyunca
Dün gece hasretle seni düşündüm, Yine uykularımda mutlu düş'ümdün, Sıcacık odamda sensiz üşüdüm, Aklımdan çıkmadın gece boyunca, Rüzgar'la geldi sıcak nefesin, Anlattılar seni kısılmış sesin, Demişsin bu gece beni beklesin, Aklımdan çıkmadın gece boyunca, Yine uykusuzum bu gece sensiz, Beklemek çok kötü inan tarifsiz, Nasıl uyurum'ki bu gece sensiz, Aklımdan çıkmadın gece boyunca.. Şenol Mersin |
Gidene!
Sen benim aynaya yansıdığımsın, Sen benim ALLAH,a yalvardığımsın, Sen benim kaderim,alın yazımsın, Sırtını dönüpte gidemezsin sen, Aklından çıkmasın tatlı sözlerim, Aklından çıkmasın yaşlı gözlerim, Aklından çıkmasın sana özlemim, Sırtını dönüpte gidemezsin sen, Bilirsin sen yokken çektiklerimi, Bilirsin sensizken *******imi, Bilirsin her gece hayallerimi, Sırtını dönüpde gidemezsin sen, Şenol Mersin |
Gittiğin Yerden!
Gönülden gönüle sevğiler gider, Her akşam güneşin battığı yerden, Mehtaba bakınca sancılar diner, Gelirsen karanlığın çöktüğü yerden, Gelirsen karanlığın çöktüğü yerden, Yıldız'lar toplarım avuçlarına, Sarılıp boynuna öptüğüm yerden, Güneş'ler toplarım yarınlarına, Güneş'ler toplarım yarınlarına, Kuyruklu yıldız'ın kaydığı yerden, Sevğiye yelken açan umutlarımla, İzini arıyorum geçtiğin yerden, Umudum kalmadı şaşırıyorum, Gözyaşım akıyor öptüğün yerden, Yoruldum ben artık yıkılıyorum, Sevğilim gel artık gittiğin yerden, Şenol Mersin |
Gönlüm
Mısralar,mısralar gelir aklıma sen yokken, Bazan resmine bakıp bakıp en güzel şiirlerimi sana yazarım, Sana adarım içimdeki bütün güzellikleri, Hasretim kalem olur yüreğim,deki sevği sayfasına, Yazar,yazar'da seni bulamaz gönlüm, Dökülür yüreğim,in yaprakları,kurumuş bir ağaç gibi, Rüzğarda savrulan yaprak gibi savrulur harfler, Yazar yüreğim,deki sevği sayfasına en güzel şiirleri, Yazar,yazar'da seni bulamaz gönlüm, Kurumuş toprak gibi hasrettir sana gönlüm, Anlatır yüreğim,in sevği sayfası yazılanları, Bir damla göz yaşı ile silinir unutulur acılar, En güzel şiirlerde seni bulamaz gönlüm, Damlalar sıklaştıkça daralır yüreğim sıkışır kalbim, Akar,akar da gözyaşım,seni bulamaz gönlüm, Şenol Mersin |
Gönül Yarası!
Kurşuna gerek yok ölmemiz için, Zaten öldürüyor,gönül yarası, Belkide gün gelip kavuşmak için, Parçamız oluyor gönül yarası, Sevdaya trenler kalkıyor gardan, Kalbimi sızlatır ayrılmak yardan, Belki geleceğim kurtulup dardan, Gözlerimi kör etti gönül yarası, Neyleyim dünyanın güzelliğini, Güzellik bırakmadı gönül yarası, İçimdeki sevdanın serinliğini, Kara'yele çevirdi gönül yarası. Şenol Mersin |
Gurbetten Ölüme
Terkedip giderken ardına bile bakmamış, Yenilmişliğimle terketmiştim en güzel anıları, Bir esmer uğruna çekmek zordu anlamıştım, Unutmak istemiştim geçmişteki acı hatıraları, Geride kalanların,çığlıklarına kulak vermekti, Terkettiğim topraklara yeniden dönmek, Gururuma yenilmemin,anlaşılmaz bir örneğiydi, Elimle yaktığım ateşi bir bardak suyla söndürmek, En büyük yeminlerde yüz yüze gelmemek vardı, Kalbimdeki sevğinin sahibi olan esmerle, Ayrılırken en son baktığım enginler misali, Uğruna yıllarımı feda ettiğim o gözlerle, O gözlerki saatlerce konuşmadan baktığım, Saatlerce huzuru mutluluğu bulduğum gözler, Fırtına öncesi bir sessizlikti sanki, Son gecemizde ayrılmak için sarfettiği sözler, Geçmişdeki izlerden eser kalmamış,eskimiş mahallede, Yıllardır haber alamadığım,sokak lambası, Şimdi aldığım bir haberle yıkıldı umutlarım, Sokakların kahpesi olmuş hem esmer hem ablası, Geride kalanların çığlıkları,hayalmiş bende, Son bir umut vardı bende belki diyerek geriye dönmek, Hazan yemiş yapraklar gibiyim şimdi, Sanırım yapılması gereken şey biran önce ölmek. Şenol Mersin |
Hadi Sen Gül! ! ! !
Baharı görmeden kış beni buldu, Tomurcuk güllerim açmadan soldu, Acılar ağlattı dert beni buldu, Sen olsan gülermisin benim yerimde? Karanlık sokağa benzedi ömrüm, Sevğiyi gülmeyi özledi gönlüm, Mutluluk aramakla geçti bu ömrüm, Sen olsan gülermisin benim yerimde? Devrildi kadehim ıslandı gözüm, Sevenler dinleyin sizedir sözüm, Izdırapla geçecek benim bu ömrüm, Sen olsan gülermisin benim yerimde? Şenol Mersin |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:19 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.