![]() |
Biz Evreni Sevdik
Biz evreni sevdik çocuk gözlerimizle şeffaf sular akardı gölgelerimizden gökyüzü duru öyle mavi yıkardı masmavi minik ellerimizi ışık bahçelerimiz korkusuz sokaklar çocukça heveslerimiz vardı incinen dizlerimizi komşu teyzelerimiz sarardı üşümezdi, sesimiz yalnızlıktan düşlerimiz boyumuz kadardı her kapı biz / her pencere siz sevgiyle çoğalırdı renklerimiz yüreğimiz acıkmazdı biz evreni sevdik ağaç gölgelerinde kuş seslerinde dört mevsim çiçek açardı nefesimiz... Güzin Eye Dündar |
Bu Düşü Birdaha Ölümüne Göremem
gel diyorsun gelemem sevdiğim yollar çıkmaz kapılar kilitli dudakların tadında kalsın bu sevda gel demek kolay / git demek zor bu geminin kaptanı kader bunu ona sor öyle bir ela çalmış ki kapımı anlamların güzeli güneş ayrılık bucuna girdi bu düşü birdaha ölümüne göremem.. Güzin Eye Dündar |
Bu Şehir Tekin Değil
bu şehir, tekin değil bu mevsim, aymaz gözlerde dirilik yok ten kirli biraz bir sürrealist desen çizilmiş ele kader diyorlar buna yarına çıkmaz … Güzin Eye Dündar |
Bulduk....Derinlerde Aşk
çılgın günler / ******* nekadar masumduk biz kadim dünya ve aşktan habersizdik ikimiz çoğalttıkça hasreti amansız düşman gibi bulduk derinlerde aşk asırların meseli yangısı kana işler önce yavaş bölünür hayat...sonrası aşk tutkulu, çılgın telaş yaklaş ey esiri beden açlığın gider düşsel bir buhurla silinir pas evreni besler..... Güzin Eye Dündar |
Büyük Günah
Ölü cümleler çıkardım cam kafeslerden kelebekler düştü ateşe Adem suç üstü yakalanmış incir yaprağında günahından bile asırlarca uzaktım. görmeseydim kadim ağacı bu günahı ölesiye unutacaktım…. Güzin Eye Dündar |
Çağrı
Küçük ve sıcak yüreğim çözebilse yalnızlığın katı buzulunu bir düş gibi yaşamak seninle güzel susturamam anlara bölünen mutluluğu yüreğim hergün tekrar eder ne olur gel Güzin Eye Dündar |
Çamlıca da Kış
Kızlı bahçelerinde Çamlıca nın dalları soğuktan titreyen çamlara bakıyorum gönlünüz hoş olsun kızlar sizide en tatlı anılarıma katıyorum kızlı bahçelerinde çamlıca nın düş satıyorum.... Güzin Eye Dündar |
Çiçekler Açar Ateşe
serin ellerim öylece ısınmak ister çiçekler açar ateşe ısınamam gün dönümünde sensiz bir ömrün mayıs üşür eşiğimde suçlayamam.. geçilmeyen kağıt köprüler kuştüyü zaman düşlerim sıra bekler işte sonundayım öykünün gözbebeklerinde o tutkulu an ipek yollarını kervanlar tutar.. Güzin Eye Dündar |
Çocuk
Sen eli açık güleç yüzlü çocuk sevgin veresiye doğrulardan yana kötülerden uzak ol hep böyle kal sen ışık gözlü dost bakışlı çocuk haram değmesin ellerine haktan yana ol hep böyle kal |
Çocuk Kaldığın Kadar Masumsun...
Defne Elife Gözlerin renklenir gün içinden saçların ıtır kokusu dilsiz resimlerde el değmemiş ç o c u k s u n biraz affedilmiş, sevgiden biraz gözü pek çocuk kaldığın kadar m a s u m s u n www.şiirakademisi.com Güzin Eye Dündar |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:13 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.