![]() |
Bir gün benim ol
Birini sevmişsin deliler gibi, Yıkmış bu aşk seni hemde yıpratmış, Verdiğiniz sözler mazide kalmış, Nerede o mutlu günlerin hani. Geçmişle yaşanmaz bugününe bak, Sözünü tutmayan o idi sen yaşamına bak, Seni seven birini al kollarına tak, Mutluluğu benimle yaşamalısın. Korka aşkımdan sana zarar gelmez, Aşkım deyişin güldürür beni, Benim olmasanda severim seni, Sen mutlu ol bana buda yeter. Gülüşün yokmu beni bitiren, Diyardan, diyarlara götüren, Çaresiz bırakma sevdiğim beni, Mutluluk adına bir gün benim ol. Vedat Okkar |
Bir gün daha
Bir gün daha geçti işte Ne geçti ki elime Kırılan kalbimden Yok olan ümitlerimden başka Bir gün daha bitti işte acılarla dertlerle Bu gün ayrıldım sevdiğimden Bana gülen yüzünden Sevgi dolu kalbinden Yakıcı gözlerinden Bir gün daha bitti işte ayrılıkla sitemle... VeDoHaM Vedat Okkar |
Bir güzele sevdalandım
Bir güzele sevdalandım, Ayrılmak istememecesine, Bakmaya doyamdım, O güzel gözlerine, Öpmeye doyamadım, Saatlerce dudaklarını, Kalbimde hissettim, Nazlı bakışlarını, Ben şimdiden özledim, Kıskançlığını, Bu gece seni ölesiye özledim. Yarınlar olsun seni bir daha göreyim, Karşımda olup seni bir daha süzeyim, O güzel gözlerine hiç durmadan bakayım, Öpüşlerimle dudaklarında olayım. Uykusuz *******imde sensin gözlerimde, Her an yanımda olduğunu hissedercesine, Yatıyorum sensin kalbimde, Bu gece öpüşlerinle sarhoş olmak isterim Vedat Okkar |
Bir ilkti yaşadığım umutsuzca belkide.
Bir ilkti yaşadığım, gözlerine bakarken Eğilirdim önünde, saçlarını tararken Teninin kokusunu, bedenimle sararken Kokun bende kalırken sevdalar sende kaldı Hayallerimi süsler, teninin kokusu Gözlerimde yaşanan, yılların arzusu Rüyalarıma girse,her gece çoşkusu Bedenin bedenimde aşk nerede kaldı Bir çağla akar gibi, içip içip kandığım Dudağından öperken, gözlerine daldığım Ellerini tutarken, sevdalarla yandığım Yangınım içimdeyken sen nerede kaldın Bütün gece sessizce, umutla bekledim Aşk ile gelişini, rüyamda seyrettim *******i düşledim, hep seni istedim Umutlarım gecede düşlerim sende kaldı Vedat Okkar |
Bir kerecik kapımı çal
Bir kerecik kapımı çal, Bir kerecik gönlümü al, Bir kerecik gözlerimde dal, Zaten herşey bir kereyle başlar. Dışarıda kış yağmuru, Ben gözlerinin mağduru, Yağmurla olmuşum sırılsıklam, Beklerim seni günlere darılmadan. Hayat su gibi akıp geçer, Bu hayat sensiz ölümden beter, Günlerden pazar, Yarınlar bize mutluluk yazar. Denizlerin suyu mavi Bir garip bugün gönlümün hali, Gözlerimin yeşili, Hüzünlerin gidişi, Beklerim seni, Kapım açık gelmelisin *******i. Vedat Okkar |
Bir melek
Bir melek gibi girdin hayatıma, Seni düşünür oldum her anımda, Seni taşıyorum damarımdaki kanımda, Senin varlığın benim canımda. Telefonum her çalışında, Sensin diye bakışımda, Seni görünce karşımda, Mutluluktan havaya uçarcasına, Sevdalanmışım ben sana, Senin varlığın benim canımda. Hafta sonu olsada gelebilsem yanına, Seni kollarımda sararcasına, Bir dudak versene aşkına, Öpmek istiyorum doyarcasına, Senin varlığın benim canımda. Gözlerimi kapattığımda karşımda, Rüyalarımın en tatlı noktasında, Düşümde, hayalimde, kalbimde, O mutluluk veren gülüşünle, Senin varlığın benim canımda. Elini her tutuşumda, Gözgöze bakışımalarımızda, Bana öyle bakma deyişin aklımda, Senin varlığın benim canımda. Siyah beyaz günlerimde, Siyah benim damatlığımda Beyaz gelinlikler içinde bana koşuşunda, Sağlık mutluluk esenlikle, Senin varlığın benim canımda. Hani kırmızı ışıkta buluşmuştuk ya, Çok şekersin dediğimde kızardığın aklımda, Hayatımın anlamı başladı 1 aralıkta, Bugünümde, yarınımda Senin varlığın benim canımda. İşte ben her anımda seninleyken Seni yaşayıp seni hissederken, Bugünkü mutluluğu gelecekte görürken, Seninin sevgilim ebediyen. Vedat Okkar |
Bir mevsimlik aşkmış
B ilseydiniz içimdeki ona karşı kinleri İ stemezdiniz bir iki laf etmeyi R üzgarlarla konuşurum aklım sıra akşamları M adem sevmiyecekti neden ümit verdi bana E meli neydiki vurdu böyle arkama V aad ettiği mutluluk yalanmıydı acaba S eviyordu sanki beni sarılırdı boynuma İ stermisin dönsün ölene dek kavuşurcasına M ısralara sıhmazdı bile sevgim ölürdüm inanın onunla L uzumsuz hayallerle avutuyorum yine kendimi İ şte yine daldım savundum geçmişteki hayalleri K imsesiz kaldım dolaştım boş sokakları A şkımız bir mevsimlikmiş nasıl aldandım ben sana Ş aka gibi sanki inanmışım ben sana K im demiş sevenler mutlu olur halime baksana M eğer buldum derken kaybeden kaç kişi var dünyada I slanmış dudaklarımdaki öpücük ondan kaldı bana Ş im di anladım aşkımız bir mevsimlikmiş inandım ona aptalca. Vedat Okkar |
Bir sabah uyandığında
B ir gün mazidekiler gelecek aklına düşüneceksin geride kalanları İ nanamıyacaksın yaptıklarına utanacaksın geçmişten R abbine yalvaracaksın o günlerin geri gelmesi için S aklayacaksın gizleyeceksin herkezden duduğun pişmanlığı A aklın almayacak nasıl yaptım diyeceksin böyle bir hatayı B akamıyacaksın kendine bunları düşünmekten avare olacaksın A ğlayacaksın günlerce bir anda yaşlanacaksın H er düşündüğünde saçların bir tel daha ağrıyacak U nutamayacaksın benle yaşadığın günleri her an aklında olacak Y alnız beni düşüneceksin hiç bir şey duymayacaksın A LLAH'ım diyeceksin ne olur geri ver onu bana N afile duymayacak seni benimle olacak o anda D erdine derman bulamayacaksın hiç bir zaman I ssızlığın çağrısına uyacaksın inlemelerin duyulacak D oğa kapatacak yolunu bana gelmeni önleyecek I lıkbir rüzgar esecek seni uyarırcasına N eden diyeceksin neden yaptım ben bunları ona D uymayacak seni tanrım ağlama sızlama hiç boşuna A nlayacaksın belki yaptığın hatayı BİR SABAH UYANDIĞINDA... Vedat Okkar |
Bir yudum sevdaymış bizimkisi
Bir yudumluk sevdaymış bizimkisi Bir yudum suda bitiği gibi Oysaki ben hiç içmezdim son yudumu, Sen bir kerede bitirdin ilişkimizi Senin için umutlarım vardı kafamda, Hayallerimdin gerçek dünyamda, Zamana yenik düştü bir yudum su aşkına Oysaki bana gerçekleri söylesen Önüne sermezmiydim güzellikleri Çölde kaldığında suyun olmazmıydım *******i Gündüzün sıcaklığından sana gölge olmasmıydı bedenim Sense çöldeki bir yudum sevdayla bitirdin beni Denize düşen yılana sarılırmış Sende sarıldın yılana Bana artık yalvarma Ben yokum hayatında Yarınlarında öteki dünyanda Bir yudum sevdaydı bitti bizimkisi Ayrılıkla aldatmayla... Vedat Okkar |
Bir yudum su
Yorgun düşmüşüm yıllara Farkında olmadan aşk'lara Göğüs germişim dertlere Günlerce, Aylarca, Senelerce *******i başımı yastığıma koyduğumda Düşünürüm geçmişimi yokluğumda En sıkıntılı en zor anımda Bir tek gölgem vardı yanımda Havada ılık bir meltem esintisi Yumaşıcık yüzüme vuran rüzgar Yazdan kalma bir gecede Bana tek hatıra tozlanmış sayfalar Bütün gün yakalamaya çalıştığım gölgem Sağ'ım da, sol'um da Ya önümde yada bir adım arkamda En zor anım olsada o hep bir yanımda. Oysaki ben bir çift gölgeye hasret Senin kollarında Gölgemden korkar oldum gecenin ayazında Susuz kaldı bedenim senin yokluğunda Bir yudum su verenim olsana. Vedat Okkar |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:20 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.