![]() |
Alıntı:
|
hehe ben one bı carparım bıde yer carpar:D neyse dedıkodusunu yapmıyalım dun yeterınce uyuz ettım onu gs nın macı kaybetmesı uzerıne:D
|
Alıntı:
|
ewt:)ahmet bak pm atmaya gerek kalmadı be:D hehe ne akıllıyız ya kahretsın bız ıste:D
|
Alıntı:
|
hehe anlıyorummm ahmet
|
offff canım sıkılıyor arkadaşlar nabayım sohbet edin benle ya moralimde bozuk değil ama neden böleeee oldu yaaaa
|
neyin var blue abi gel msneye derdini anlat...
|
canımsın saol kardeşim sebebi yo işte kamyon şoförleri gibi sebebsiz sıkılıyourm ölesine :))
|
saım abı noldu yaa yarısmadada 2.sın hadı 3.olsan ınsan uzulurde :D
ne oldu abı hayırdır *??* |
yarısmaya bırılerı ıtıraz etmıs nıketın cevabı
niket yanımda dıyo kı;
1 2 3 ne fark eder hepımız kardesız bu kavga ne dıye dıyerek sana sago'dan istısnalar kaıdeyı bozmaz parcasını armagan edıyomus aksam a halletcek mıs bıde kıskanmasın saım abısını dıyoo :biggrin: :biggrin: |
Alıntı:
ben kımseyı kıskanmam kaldıkı saım abımımı kıskanacam oyle deılmı abı :D |
bak Ahmet Nİket AÇiklmayi YapmiŞ KardeŞİm Al İkİncİİlİk Senİn Olsun Ben DÜn Kendİmİ ÇikarmiŞtim Ama Sonra Bİrİlerİ Dedİ Birak Kalsin Ondan Sonra Tekrar Ekledİm Yanİ AmaÇ YariŞmaysa YariŞtik Olay Bu ::::)))))))))));
|
ahmet Tamam AkŞam Anİket Haedecek Sen İkİncİsİn
|
ask olsun yaa hepınızde cıddıyemı aldınız :frown:
yarısma benım umrumda deıldı walla abı bende katılmazdım normalde ama zorluyolar ıste :D sadece bıraz gırgır olsun dıe yapıyorum ve hepınızı sevıyorum ;) |
gene nıket dıokı;adamı hasta etmeyın sampıyon bellı ıkı uc meselesı yapmayın dıyo :biggrin: bayanlar gusellık yarısması acılmıs ona bakın dıyo:biggrin:
|
ahmet seni ciddiiye almadık tabi kardeşime bak sen olurmu öle şey bak bayanlar abak zaten toğu topu 3 tane var oyla onları ben verdim oy niketi tanıyoruz cido onun arkadaşı ben diğer 3. kişiye verdim...
|
tuba nikete söyle ordan ahkam kesmesin gelince ne sözü varsa desin :)))))))))
|
ben nıketı deılde gözluğunu daha cok begendım 10 numara yanı ray ban nede olsa:p
ama nıkette guzel tasımıs yanı... oyumda nıkete tabıı ... |
Alıntı:
|
Alıntı:
ray ban yaa baksana cnm benım...:biggrin: :biggrin: :biggrin: |
Alıntı:
|
tamam ılettım:biggrin: dıyokı ama ahmet ben senın resmının arkasındakı gozluklere oy vermedım:biggrin:
bıde benım avatarım olmuo yaa cıkmıoo :confused: :frown: |
Alıntı:
neyse hadı kusmesın ona verdım oyumu gözlugune deıl :biggrin: avatarın cıkmıyosa nıketten yardım al :smile: bılıyosa tabıı:confused: |
Alıntı:
|
ahmet abi ne yapıyon..
|
Alıntı:
|
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınızzz
|
saolun orhan bey sız nasılsınız
hosggeldınız frmumuza seref verdınız :D |
ewt kım geldıyse aramıza hos gledı umarım formumuzda ıyı vakıt gecırırsınızz:))
|
meraba ark. nasılsınız
|
ıyız aburcubur sen nasılılsın bakalım
|
ii işte tıkınıyom aburcuburla adım BURCU sölimm gerçi bi önemi yokta
|
selaam yer varmı :D
|
herzaman:P
|
nasılsınız bakalım ?
|
ıyız sen nasılsın__?
|
iim valla napalım nelelr yapıoosn z?
|
nasılsınız güzel insanlar
|
Alıntı:
|
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:35 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.