![]() |
Yakilacak Adam
Bilmeliydim bir sabah çekip gidecegini bilmeliydim Ve sen daha kirmadan bu aşkin kalemini Ben herşeye eyvallah deyip Cekip gitmeliydim bu şehirden Ben yakilacak adamim bu şehirde Sana böyle yandigim için Ben asilacak adamin bu şehirde Seni böyle sevdigim için Oysa neleri ögretti hayat bana Sirtimdan vurulmayi Gülerken aglamayi Aç susuz yasamayi Daha neleri ögretti hayat bana Bir sana yalvarmayi ögrenemedim Birde seni unutmayi Ben yakilacak adamim bu şehirde |
SENI ARIYORUM
Bu şehrin bütün sokaklarına sinmiş yalnızlığım Sensizliğin köşe başındayım Avuçlarımda kırık dökük pişmanlıklar Avuntusuz çıkmazlara doğru yürüyorum Bütün umutsuzluğuma inat Yine seni arıyorum... Dudaklarımda bildiğin o ıslık Sokak lambalarına sığınıyorum Hafiften bir yağmur ağlıyor benimle Bir deli rüzğar saçlarımda Yalnızlıktan üşüyorum Bulamayacağımı bile bile Yine seni arıyorum... Anlatacak nelerim var bir bilsen Içimde ihtilaller kopmuş Kendimi sürgüne verdim |
hatırlar mısın?
Seninle zamanların en ölmezini yaşamıştık En büyük çemberini çizmiştik mutluluğun En geniş açılarına aşkı taşımıştık beraberce Hatırlar mısın? Yağmurlar yağdırmıştık en kurak mevsimlerde Boy boy umutlar yeşertmiştik içimizde O ne özlemlerdi gizlediğimiz Hatırlar mısın? Bir şarkımız vardı ki en içlisiydi şarkıların Şiirlerim vardı sana okurdum mısra mısra Ve sonra göz göze gelirdik uzun uzun Hatırlar mısın? Sen bensiz ben sensiz az mı ağladık Az |
Seven unutmaz unutansa sevmemistir eğer sevipte unutmuşsa sevmesini
bilmemistir. Kül olmuş ateş yanar mı? Buz tutmuş su akar mı? Bu gözler seni sevdi başkasına bakar mı? Sevgini taşımak değil hasretini çekmek zor gülmeyi unutmak değil ağlamaya alışmak değil ölmekte değil özleyipte görmemek zor... Seviyorum seviyorum haykırarak söylüyorum kimselerden korkmuyorum ölümüne seviyorum bigün bana soracaksın ben mi dünya mı diye.Ben dünya diyecegim ve sen küsüp gideceksin ama bilmeyeceksinki benim |
Yİne Bakar Oldum Eskİlere
Sen Yoksun Dİye Yanimda AĞlar Oldum Hasretle BaŞ BaŞa YaŞar Oldum Yikilmadim Ama Derbedel Oldum Sevdİm Nerdesİn Sen Kİmİnlesİn Benİ HİÇ Anmasmisin Ben Senİ Hala Ama Severİm AkŞamin SessİzlİĞİ Benİ Yikar Oldu Hayalİnle BaŞ BaŞa YaŞar Oldum Kİmse Bİlmez Kahrimi.anlamaz Derdİmİ YokluĞunda Bu Beden YaŞamaz Oldu Sevdİm Nerdesİn SÖyle Kİmİnlesİn Benİ HİÇ Sevmezmİsİn Ama Ben Senİ Hala Severİm |
Gözler ırak canandan gönül yaralı,
Can cananı ister canan başkasını, Deli gönül dinlemez hiçbir fermanı, Sevme derim sever asıl o sevdalı. |
ayın fısıldadığı o iki sözcükle yamurun altındaki elele yürüyüşümüzü
hatırladım. aşkımızı ağaca kazıdığımız o günü. sevgimizi haykırdık göklere senin beni benimde seni sevdiğimi |
ayın fısıldadığı o iki sözcükle yamurun altındaki elele yürüyüşümüzü
hatırladım.aşkımızı ağaca kazıdığımız o günü .sevgimizi haykırdık göklere senin beni benimde seni sevdiğimi... |
tanrının verdiği bu can bizlere
yakışmaz giydiröek onu dizlere kendini verse kalpten sevene gerçekten seven bu kul sevilmez mi? gözleri gülmemiş gönlü perişan sevmiş sevilmemiş kahır yaşayan nefretin yerine sevgi taşıyan böylesine seven kul sevilmez mi? beni böyle bırakıp gitmek olur mu? sevda tepesinden itmek olur mu? yaptığın zulüm mü yoksa gurur mu? gerçekten seven bu kul sevilmez mi |
Razıyım mutluluğun içinsenden ayrılmaya
Aşık olsamda sana hala, Mutsuz olsamda bir ömür boyunca, Aşkı tadamam ki senle olmayınca. Zannetmem senden kopabileceğimi; Aşk acısı yüreğimi kanatır Neden mi?Çünkü SENİ ÇOOOOK SEVİYORUM! |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:30 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.