![]() |
Sen de Beni Gizle
Gözlerim yalnızca seni görüyor Baktığım her yerde,sen varsın canım Beni arayınca yüzüm gülüyor İnan ki sensin benim tek kadınım Sensiz rüya bile görmek istemem Sen yoksan güzelim,ben düş diyemem Hayalim sensin,baharım da sensin Senden başkasını asla sevemem Yılın dört mevsimi bahardır sende Mutlu olur gülümserim sayende Bil ki senin sevgin saklıdır bende Sen de beni gizle güzel kalbinde... Hüseyin Erdoğan |
Sen de Beni Sevdiysen Eğer
hasretin bir ateş gibi yakıyor beni göz yaşlarım ise yüreğime akıyor şimdi yokluğun bir çileymiş meğer birazcık olsa da sen de beni sevdiysen eğer baharım yaza dönmeden çıkıp yanıma geliver gönlümde yeniden rengarek çiçekler açıver sensiz çekilmiyor artık ne günler ne de ******* zaten gündüzler bile karanlık sen yanımda yoksan eğer ne olur bir sabah dönüp gelip de beni bu zindandan azat ediver 11.03.2005 Hüseyin Erdoğan |
Sen de Benim Şiirlerimsin
eğer ben şair isem sen de benim şiirlerimsin günlerce dizelerimde çizsem resimlerini aylarca yazsam seni yıllarca anlatsam güzelliklerini asla bitiremem inan bir tek özelliğini bu nedenle sevdiğim sen benim şiirlerim olarak kalmalısın hem de ölünceye değin ben de yalnızca senin şairin belki aşkımız konuşulur her yerde insanlar yaşadıkça belki de şiirlerim şarkı olur dillerde asırlar boyunca Hüseyin Erdoğan |
Sen de Çıkıp Gel Artık
Çamlıca ne de muhteşemsin sen farkın fark edilir eteklerinden çıkarken sana hayran kalır seni gezip gören bir daha çıkaramaz seni beyninden Pendik Marmara'nın kıyısında bir başka bambaşka güzelsin sen gün batımlarında gece yarılarında seyredince Gözdağı Tepesi'nden hiç kimse gözlerini ayıramaz senden haydi uzat ellerini bana Sabiha Gökçen inan ki insan hayran kalıyor sana baktıkça bakmak istiyor gök yüzünden İstanbul ne de şanslı bir şehirsin sen bekle bir gün benim şiirim gelecek sana trafik duracak o sokaklarına çıktığı anda gezeceğiz sevdiğimle el ele Boğaz'ında güzelliğin pekiştikçe pekişecek onunla sevdamız kazınacak attığımız her adımda ey sevgilim gözlerim kalmasın yollarında ne olursun sen de çıkıp gel artık Allah aşkına sakın erteleyip durma beni çevirme şaşkına ya da sen gel de bana atlayıp geleyim uçağa yeter ki ölmeden sarılalım birbirimize bu dünyada sevgili şiirim razıyım sadece havaalanında olsa da 17.03.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Sen Doğarsın Dünyama
uyku olup girsem gözlerine hep seninle sabahlasam her gece düşlerinde benimle mışıl mışıl uyusan senin bütün hayallerin yalnızca ben olsam yaşadıkça düşüncelerinde bir tek ben dolaşsam ah! o güzel yüreğine sessizce sokulsam bir daha hiç çıkmasam hep sende kalsam her sabah güneş yerine sen doğarsın dünyama binbir çiçek gibi rengarenk açarsın kalbimde senli bahçeler oluşur yüreğimde seninle dopdolu hayatıma bir başka güzellik kattın inan ki sen beni ben yaptın beni benden alıp gönlümü kaptın bu emsalsiz aşkı da sen yarattın 14.12.2004 Hüseyin Erdoğan |
Sen Doğarsın İçime
her nefes alışımda seni çekerim ciğerime her hayale dalışımda sen doğarsın içime her sabah uyandığımda sen açarsın gözlerimde gece yarıları yattığımda seni görürüm düşlerimde zaten sen olmasaydın bende korkardım gecemde,günümde iyi ki sen bendesin benimlesin her anımda seninleyim yüreğimde bil ki sen benim aldığım nefesimsin her sabah dünyama doğan güneşimsin... yoksa yoksa sevgili şiirim hasretin zehirli bir ok gibi yüreğime saplanınca yokluğunda bendeki bu şahane hayallerin olmasaydı engin sevgin yüreğime dolmasaydı ben nasıl dayanırdım bu çekilmez acıya? söyler misin sensiz nasıl yaşardım buralarda? 09.12.2005 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Sen Doruklardaki Her Şeyimsin
her sabah bir güneş gibi doğacağım dünyana her gece rengarenk hem de sabahlara dek gireceğim rüyana hayallerimde seni de alıp götüreceğim sessizce her gittiğim yere inan ki böylece ömrümce hiç düşmeyeceğim derde telefonda bile bir şarkı gibi geliyor sesin sıcacık ediyor beni nefesin mutluluk aşılıyor bana her soluk alıp verişin ömrün boyunca gönlünde bir meltem yeli essin sen de ölünceye değin benim sabahlarıma pırıl pırıl doğacak bir güneşsin sevdiğim canım benim sen doruklardaki her şeyimsin sakın bir daha dönmeyesin beni hüzünlere gömmeyesin söyle bana sevgili şiirim sen buna ne dersin? 07.03.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Sen Düşersin Aklıma
her gün sahil yolundan gider gelirim işime Bostancı- Pendik arası yaklaşık onbeş kilometre her bin metrede tutmak istercesine Adalar'ı uzatırım ellerimi sabahları neredeyse yakalar gibi olurum Kınalı'yı tik tak sesleri arasında balıkçı motorları geçerler kıyıya yakın kimileri avlanır üzerinde sandalın bazıları da sabahın ilk ışıklarında mekan tutmuşlar kayalıkları umutla atmışlar oltaları sen düşersin aklıma bir zamanlar seninle az mı saymıştık? Maltepe'de sahile vuran dalgaları 26.11.2004 Hüseyin Erdoğan |
Sen En Muhteşem Aşk Şiirisin
sen gittin gideli açmadı goncalar bir gün bile olsa da gelmedi bahar sensiz acıyor sızlıyor yüreğim ne olursun gelip de merhem ol şuramdaki yarama ey sevgili yar sen gözlerini kapayınca gece oluyor bizim buralarda her yer ışıl ışıldır sen uyanınca bir gün olur da aniden çıkarsam karşına sakın hiç heyecanlanma dayanamayıp birdenbire sana sarılırsam da sakın bana resmi davranma gözlerim aylardan bu yana yollarında uykuya hasret ediyorum sabahları aklım takılı kaldı ağaçların dallarında ne zaman göreceğim diye senli yeşil yaprakları senli açan baharı gel kollarımda uyu her gece nefesim ısıtsın dursun seni ömrünce en anlamlı sevgi sözlerini fısıldıyayım kulağına sakın benden başkası takılmasın yürek ağına sen benim için en muhteşem aşk şiirisin hem zarifsin hem güzelsin hem de şirinsin sen seyretmekle ölene dek doyamayacağım benim dünyamdaki gökkuşağı renklerimsin 27.08.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Sen Ezberimdeki Tek Şarkımsın
keşke hece olsaydım kelimelerinde seni mutlu etseydim yazdığın dizelerinde beni asla terk edip de gidemezdin ya ölünceye değin benimle olurdun bu alemde ne olurdu bestelenen şiirlerine şarkılar olsaydım yalnız beni dinleseydin hep beni çalsaydın ben de böylece ruhunda huzur bulsaydım senin o sıcacık yüreğinde ömrümce yaşasaydım sen benim dilimdeki ezberimdeki tek şarkımsın mahşerde bile sürecek bitmeyecek aşkımsın seni mırıldanır dururum her gece düşlerimde bile bil ki yokluğun benim için çekilmez bir çile sen benim rüyalarımda perim hayallerimde ecemsin birlikte yaşadığım hem gündüzüm hem de gecemsin 22.02.2005 Hüseyin Erdoğan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:11 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.