![]() |
eyvallah ne demek başımla beraber
|
selam arkadaşlar nasılsınız ?
|
saol arkadaş sen nasılsan :)
|
saol kardeşim bende iyiyem :D
|
iyi geceler cakal.net
|
iyi geceler herkese
|
slm herkese nasılsınzı acaba!?
|
selamun aleyküm cakal.net
|
Selam arkadaşlar naılsınız ?
|
kımse yazmıyo hee en son ben yazdık kesılmıstı sesler sonrasıda gelmedı ugursuz elımm:S
|
slm millet
|
slm hosgeldın harun bende kendı basıma sayıklıyodum ıykı gledın napıyosun bakalım mersınde havalar nasıl:D
|
pek iyi değilim ya niket.moraller bozuk ayrıca hastayım.mersinde havalarda yaz gibi ayrıca :biggrin:
|
selamun aleyküm cakal.net
|
Alıntı:
|
Selam arkadaşlar
|
a.s cümleten naslsnz bakayım
|
rıfkı iyiyiz ama flood yapma kanka:D
|
yanlıslıkla olmustur bagırma cocugaa aaa:D
|
Alıntı:
|
bırı sı degıl bencdedım noldu ?demıyım mı?
|
Alıntı:
|
arkadaşlar kendinize gelin ufak bir meseleyi büyütmeyin !
rıfkı kardeş çocuk demekle cocuk olacak değilsin lütfen ama... |
arkadasda haklı aslınca ben korumak amaclı gulerek soeldım cocuk dıye
ama suan morlaım bozuk oldugu ıcın son msjım sert olmus kusura bakma dengezılasıyorum bazen atlatıcam bunalrıda ınsss[/B] |
ya bi coşku verin diyecem ama geç oldu yarın iş var ama uyumakta istemiyom yaw:D
|
Alıntı:
|
ee daha daha nasılsınız :D rıfkı aç bi konu konuşalım yaw bu ahmetle niket konuşmuyolar kanka
|
:biggrin: nekadar uzlasmacı ınsanalrız ya bak halletık sorunu cıcı ınsnalarız bız mustafa nerde kzıdımı bana :( :biggrin:
|
Alıntı:
|
vallla ver bişi kanka yaw ama gidecem kısa olsun:D
|
Alıntı:
mustafa olm çoskuyu veremem yavv yoruldum uyucam bırazdan yarın versem :D |
Alıntı:
|
benı flood a zorladın :D konusmamak ne kotu bır tabır ınsna ıstegıdır bu lutfen dalga gecem benım ıcın hasas bı konu avatarımdakı kız gıbı olcma artık hayatta bazı seyelrden ders alamk gerekırr ben defalarca almadım o dersı ama ınsna sevdıklerını kaybenıdınce anlıyoo kı bugun ahmete okadar ıhtıyac duydum kı yıne son cagrıma ses verdı ıcıme bı rahatlık gledı
|
Alıntı:
|
ewttt ozellıkle ben cok ıyı anladım bugun tam bı hafta oldu
|
neye bir hafta oldu
|
rıfkı uzun hikaye be kanka bu bir dostluk hikayesi roman olacak cinsten bir zamanlar iki iyi dost vardı ama aralarından kara kedi geçti bir hafta önce araları bozuldu bu onun hikayesi kayahanın bir aşk hikayesi gibi ama bu aşk değil güzel bir dostlugun hikayesi
|
peki kanka anlamadm ya olsn
|
Alıntı:
şuan ne diyeceğimi bilemiyorum :S (ben hep burdaydım ne zaman ihtiyacın olursa...) |
burayakadar varsın yanı analdım tesekurelr yıende herrsey ıcın
|
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:06 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.