![]() |
Seni Seveyim Delice
gönlüm seni görmek istiyor bu günlerde bir yerde lütfen söyler misin canım? ne zaman? nerde? sakın bu sefer de beni tanımadan dönme kendine çekip de perde beni buralarda düşürme derde hani arkadaştık? dosttuk biz? buna rağmen o halde neden görüşemeyiz? kırılsın parmaklarım bir daha yazarsam sana ben de aşkımı gömerim toprağa ne olur sen de beni hiç arayıp-sorma bırak beni kendi halime zaten yenik düştüm ben sevgime hiç olmazsa ömrümce uzaktan da olsa seni seveyim delice 18.03.2005 Hüseyin Erdoğa |
Seni Seviyorum
şu anda her yer zifiri karanlık İstanbul'da sen bu sabah uyanınca benden tarafa bakıp da henüz hiç tebessüm etmedin galiba her gün böyle yapıp da sakın beni zindanlara koyma sensiz geçmiyor bir anım bile yokluğunda çeksem de çile ne olur bir gün çıkıp gel de yanıma beni buralarda ayazlarda bırakma keşke aşkımı fısıldayabilsem kulağına usulca ******* boyunca şimdi beni iyi dinle sana bir şey söylemek istiyorum bunu kimseden gizleme her gittiğin yerde defalarca söyle herkese seni seviyorum hem de delicesine 04.01.2005 Hüseyin Erdoğan |
Seni Sevmek Nefes Almak Gibi Bir Şey
senin gelişinle bahar açtı yüreğimde sakın gidişinle hazana döndürme bir tek tebessümünle ışık yandı gözlerimde ne olursun bir gün bile olsa da söndürme seni sevmek nefes almak gibi bir şey sevda şarkımızı üflüyor dudağımdaki ney razıyım ömrümce senin aşkınla yanmaya sensin beni iki yudumda sarhoş eden mey ben bir salkım söğüt ağacı olsam sereserpe uzanır mısın dallarımın altına? yüreğimdeki bütün sevgimi kalbine dolsam heyecanla atılır mısın benim kollarıma? o halde neden öyle çok uzaklardasın? neden bir solukta koşup gelmiyorsun yanıma? bu ömrümce bitmeyecek bir çağrımdır sana ben sevgi akan debisi yüksek bir nehirim sevdim mi? kadınımı delicesine severim sevdiğime önüme set çekilemez bir selim hüzün çöker yüreğime isyan eder bedenim eğer bir gün bile olsa da boş kalırsa elim 11.05.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Seni sevmeliyim sevmeli hep sevmeli
sen bir gonca gül olsan kokunla içime dolsan inan ki yine doyamam sana seni koklasam da ömrüm boyunca her mevsim yüreğimde bahar açsan nergisler menekşeler koksan dünyama mutluluk umut neşe saçsan bir değil bin ömrüm olsa da yıllarca *******i hiç uyumasam da sakın sana doyabileceğimi sanma bu nedenle,meltem yüreklim her gün bir yıl gibi sevmeliyim seni öylesine derin olmalı ki kökleri hiç kimse bir tekini bile sökememeli seni sevmeliyim sevmeli hep sevmeli 25.11.2004 Hüseyin Erdoğan |
Seni Sevmeye Adadım Kendimi
kendimi hep ayakta alkışlıyorum seni sevmesini bildiğim için herkesin harcı değil seni sevmek hele hele sana seni seviyorum demek işte bu koca bir yürek ister cesaret ister dilerim ölünceye değin sevdamız sürer anladım ki beni bu alemden yalnızca sensizlik yok eder yokluğun siler bana seni sensiz yaşatıp da bu dünyada cehenneme mahkum etme ellerimi kollarımı bağlayıp da aydınlık günlerimi bile zindana çevirme haydi sözlerinle şımart beni birazcık naz edeyim sana hemen itiraf etmeliyim ki yıllardan bu yana çok ihtiyacım var buna ruhumu okşa dur bir meltem yeli gibi ateşe ver bedenimin her yerini yanarken duyulsun her yerden sana olan kökleri derin aşkımın sesi sen de bil ki ben bu alemde ömrümce hatta mümkünse mahşerde bile bir tek seni sevmeye adadım kendimi 27.07.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Seni Unutamam Şairim
şairlerin göz yaşları yüreğine akarmış onların aradığı sadece vefalı bir yarmış sevginin en hası onlarda olsa da şairleri her zaman aşk ateşi yakarmış bir kez bile olsun bana yazmasan da yüzünü benden yana çevirip hiç bakmasan da geceme bir ışık dahi yakmasan da günüme bir güneş gibi doğmasan da seni unutamam şairim 08.02.2005 Hüseyin Erdoğan |
Seni Vurup Duruyor Sol Yanım
her sabah günüm seninle başlar sen uyanıp da bende yana bakınca birdenbire aydınlanır sen nefes alıp verdikçe de ısınır dünyam sevginle günden güne daha da yeşerir alevlenir sevdam iyi ki sen yüreğimdesin canım yoksa bu soğuk havalarda ayazlarda kaldıkça buralarda ıssız bir köşede donar kalırdım sensiz değildir inan bir tek anım seni vurup duruyor sol yanım sen yanımdayken kanat olur kollarım mutluluktan uçar giderim göklere seninle güçlü durur kırılmaz dallarım düşlerimde bile sensizliğe dayanamam isterim seninle dopdolu olsun her rüyam yokluğunda gözlerim olur bir çay bir dere çağır beni koşar gelirim istediğin her yere yeter ki bir çare bul sol yanımdaki bu tatlı derde 06.02.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Seni Yağmura Hasret Çöller Gibi Özledim
hasretinden çatladı dudaklarım ne olursun gelip de merhem oluver kan yerine sevginle dolsun damarlarım haydi bir nehir ol da benden yana akıver bir tek sen çıkıverdin gönül tahtıma sakın beni bırakma kalbinin kapısında ben girince kapat kapını üzerime beni seni sevmeye mahkum et ömrümce gözlerin gerçekten bir çiçek bahçesi her anında renkli bakarsın dünyaya adeta bir rüyadır hayatının her gecesi ne olursun bende kal ömrüm boyunca bil ki yüreğime kazıdım senin adını artık sen oldun kalbimin tek kadını bir ırmak gibi doldum sevgimi sana sel olup taşıp duracağım yaşadıkça ben aşkı seni sevince öğrendim kalbimi senin yüreğinle sözledim belki düşlerimde çıkıp gelirsin diye inan ki her gece yolunu gözledim seni yağmura hasret çöller gibi özledim 01.05.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Senin Adını Hasret Çiçeği Koydum
ben sevda şiirlerinin şairiyim bir sevgi yağmuru gibiyim yüreğimden duygularım akar mısralara dizelerim bazen öylesine hislidir ki şifa olur kalbimdeki yarama gönül bahçendeki çiçekleri aç benim için bir tek ben koklayayım ölünceye değin gözlerin benimle rengarenk baksın dünyaya benli olsun *******i gördüğün her rüya sen beni şair yapan kadınsın senin dünyama girişinle yayıldı ünüm sen yüreğimde rengarenk açan baharsın seninle güldü yüzüm kapandı dünüm senin adını hasret çiçeği koydum rüzgarlardan seni içime çekip doldum senin özleminle sevdanla buralarda inan ki yandım kavruldum yokluğunda sen beni hayata bağlayan bağımsın sırtımı dayadığım yıkılmaz dağımsın senin adın dilimde olduğu sürece beni hiçbir şey çökertemez ömrümce 28.08.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Senin Adını Haykırırım İnan
yaşamak sevmektir bence insanı mutlu kılar ömrünce ben nefes yerine seni soluyorum seninle doldukça heyecan duyuyorum rüzgarlara saklandım geliyorum sana beni kokumdan tanırsın değil mi? hasretin zehirli bir ok gibi saplandı bana bilmem ki sen de beni özledin mi? sakın beni tanımamazlıktan gelip de el alemi bana kahkahayla güldürme aç pencereni hapset beni odana çıkmayayım kalayım sen de yaşadıkça gök yüzümdeki tek yıldızımsın sen ah! bir gün bana çıkıp geliversen bir tek senin adını kainata haykırırım inan eğer sevgi nedir? aşk nedir? diye bana sorarsan 24.08.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:35 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.