![]() |
Bu gece ölsem
Ölebilsem Ve bir gün, her hangi bir gün Doğsam unut(ul) muşçasına yeniden Tövbeli kötülerin içinden Uyansam ak dünyaya Senaryolarıma bürünüp Kahraman olabilsem Hani uzattığınla aldığının denk düştüğü Hinden, kinden, kabulsüz gamdan Dem vurmadan öylece soyunmuş İçimdeki kelebekleri öldürmeden Bir ölebilsem ne olur Arsızcasına insanca yanmadan az evvel Şirince bir gülebilsem ne olur Olmuyor dilekler doğrulmuyor Mat olmadan bilekler Korkudan korkmak korkusuzluğu ile Bir geceyi daha devirmek Sıkışırcasına kontrollerle Bir yemin dua ile uzanmak ölüm gelinine Bembeyaz girebilmek koynuna Annesi uyku emzirirken Memelerinden zehir çekip sayıklamak Dilerken içinden Bu gece ölsem Ölebilsem Bir ölebilsem ne olur 11.05.2008 Yasemin Sezer |
Bu kadar
Uzansam tutacağım Çıplak kuru dallar Yansıması yüzümün ardından Penceremin tuvali Yalnızlığımı tohumluyor Mum ışıkları Bir kırmızı Bir beyaz Gövdelerinde ısı Başları ateş Ben gibi Uyuşuk parmak uçlarımdan Yalansız bir sızı bu şiir Dünüme dönüp Sahil soluğuyla “içim” dediğim İç’im akıyor Güçsüzlüğün kabulünde güçlenmek Sıkamadığım avuçlarım Neyse ki Boş Tutsak yansıyan yarın Aslı belirsiz, imgesiz Yalın Üşümekten korkmuyor Soyunuyorum Cephe vücut Buzlara yatıyorum Sakin sakınımsız yalnız gece Hayat ki Kocaman Sabahsız Üşürken duyulan nefes kadar Edere değdiğimiz kadar Kader.... Tokalaştığım iki el benim Sol, sağ.. Topu on parmaktan şefkat Ben’den ben’e Bu kadar... 04.12.05 Yasemin Sezer |
Bul Diye
Kız(ıl) tepeleri vardır Ardı buğu tüter od sönmüş diye Yarenliği kordan küldür ya Terkinde düşleri tüter bul diye 06.11.05 Yasemin Sezer |
Bütün Yalınızlar
Bir köy vardı hani aradığım Yalınız’ların Yarımdım Vardım Buldum En az us’um kadar Yarım Yalın Şimdi Köyün Bütün Yalınızlarıyız Yaşasın! ! ! 06.10.05 Yasemin Sezer |
Büyü(rüz)
Büyü(rüz) efsunlu söze Cereyanlanan deri Çarpınca ferimize Us/ta susunca Daha da büyü(rüz) Bizatihi yüreğimize... 17.10.05 Yasemin Sezer |
Büyümek Niye?
Oturup seyretmek sakin yağmuru Düşüne dalmak uykucu kedilerin Rüzgardan yüzünü almak ılık ılık Bağdaşını bozmadan su içerken Annenden günaydınla ayılmak her güne… Çocuk kalanların düşü… Büyümek niye..? 09.08.2005 Yasemin Sezer |
Cafer
Bezini getirdiğim Cafer Hala... Siftiniyor duraklarımda Lakin... Etraf battı çoktan 30 10 05 Yasemin Sezer |
Can
c__an pazarında a__şk mezarında n__imet oldum yeniden 28.09.05 Yasemin Sezer |
Can...Can
. tutunuyorum ay sarmalıma __pırıl gecemde çay bardağım tüten har __ince belinde inliyor can “sen” diye... tutunuyorum vapur yamacına __can simidim düş bu har tütün kor __özleminde öksürüyor can 'sen' diye... tutunuyorum sineme “sen” diye aksinde ses hep aynı __can __can 16.10.05 Yasemin Sezer |
Canım
c ihanın gör dediği a rzuların ateş olduğu n emin dudağıma düştüğü yerde ı lınmadan anında kor m aviyim.... 18.10.05 Yasemin Sezer |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:36 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.