|  | 
| 
 Kelepir Bu sana yazdığım sanma ki son şiir, Aşkını anlatmaya ne an yeter, ne de devir! Devirsem de karşımda duran güçlükleri bir bir, Erişemez gücüm, sevdanı etmeye kelepir! Ahmet Ağdere | 
| 
 Kemirici Öyle zor ki yüreğine varmak benim için; Ümitsiz aşkın kahramanı gördüm kendimi... Aşk, uçsuz bucaksız çalılık alemi ise, Ben; her daim onunla uğraşan kemirici! .. Ahmet Ağdere | 
| 
 Korkarım Uçurumun kenarında gülümseyen, Bir çift çağlayan gözlerin Akar gider ....................son ........................... suz ................................... lu ....................................... ğa .............................................. istikamet Ve ben kaybolurum geçtiği yollarda Ya aldanırsam ..........................yan .................................sı .....................................ma ...........................................la ..............................................rın .................................................. .da Çakıl taşlarını inci görürsem. Ruhunun ............... mey ........................va ............................ la ................................ rı .................................... na ......................................... takılan oltam, Piranaların dişlerinde yitik düşerse. Ya, tüm bunlar gölge düşürürse üstüme Kor .......ka ............rım ...................yanımda yoksa ellerin gezmeye Tut ki ellerimden, cesaretim olsun .................................................. ..........düş .................................................. ................ me .................................................. .......................ye Gözlerinden başlayıp yüreğine inmeye.. Ahmet Ağdere | 
| 
 Kör Görgü Sandık sandık düşler düşlüyorum sancısız Acısız abartısız tasımızı tarağımızı toplayıp Aklımızın almadığı acun köşelerine gidiyoruz Dönmedolapların hep döndüğü, hep döndürdüğü Eşek kadar adamların çocukça eğlendiği bu dünyada Tarihine karşı şarkılar söyletiyor bize kör görgü Ahmet Ağdere | 
| 
 Köşebaşı Gözlerin gibi buz kesmişti hava Karlar yağıyordu senli sessiz senli sessiz Ve ben size bu köşebaşında Rastlamıştım apansız sepsessiz Üstünde durmuş mevsime uygun-suz Çiçekler, böcekler koşturan ilkyaz Gözlerinden süzülürken ışın ışın haz ve naz Düştün içime bir alaz gibi sualsiz sorgusuz Yaz dedim kendi kendime yalnızca onun için yaz Yazdıklarını kimseler bilmese bildirmese bile Çek kalemini arşın arşın dağların ucundan Engin engin denizlerin ardından Şimdiye dek onun için yazılanlar ne kadar az Ve oturup karların üstüne, köşebaşında başladım Okyanus diplerine derin derin dalmaya, kumlar çıkarmaya Her satırda sevdamızı haşladım aşladım Her satırda sonsuzluğa kulaç kucak açmaya Ahmet Ağdere | 
| 
 Kültablası Ben, yalnız bir kültablası Üzerimde hatıralardan izler Ve geçmişin tamahkâr pası Hepsi, paklanmak için su bekler Nerden gelirsen gel sonsuz hayat Ansızın silahını içime dayat Doldur beni gümbür gümbür Çıkacaktır rengim sonra daha gür 13.01.2007 eskisi / Ben, yalnız bir kültablası Üzerimde hatıralardan izler Ve paklanmak için su bekler Nerden gelirsen gel sonsuz hayat Ansızın silahını içime dayat Ve doldur beni gümbür gümbür Çıkacaktır rengim sonra daha gür 03.12.2006 Ahmet Ağdere | 
| 
 Mağrifeti Sevginin Mağrifeti sevginin, gönlün layıkındadır İğnelemek değildir harici güzellikleri Haykırdıkça yürekten titretmektir yürekleri Raksını sevginin, kelimelerde gizlemektir İşlerken izleri cani misali iliklere Bahtiyar olmaktır her kan çıkışında Ayrı düşerken anadan babadan birer birer Nizama sokmaktır kendini aşkının yolunda.. Ahmet Ağdere | 
| 
 Mağrip Öz yurdunda garip, Dinine mustarip, Ne yapsın kurtulsun, Karşısında Mağrip! Örter başörtüsü, Çıkar Sezer sözü; Dincisin kardeşim, Yakma burda tütsü. Okul İmam Hatip, Olmak ister katip. Katılmaz yarışa, Olamaz da hatip. Yine susar mazlum, Derler sabret oğlum, Hiç olmazsa sana, Kucak açar Bağlum. Diğer yanda terör, Hızla artan tümör. Serbest kalsın Zana, Başına boynuz ör! Yaksın Kürtler Bayrak, Bak onlara aylak… Özgürlük namına, İster senden toprak. Zaman gelir Apo, Ele alır Zippo. Çıkar da kürsüye, Şekillendirir o. Kargaşadan galip, Kim çıkacak Tabip? Görünür şimdiden, Aç gözlerle Mağrip! Ahmet Ağdere | 
| 
 Martının Gözyaşı İstanbul üzerinde bir kuş uçuyor Kanatları iki dünyaya vuruyor Durun ayakta hazır ol durumunda Gözlerinizde kötülükler buluyor Ve yine o kuş, yine sizden umuyor Gökyüzünde özgürlüğü hissederek Bir kuş gibi yaşamayı bilebilmek Gözyaşı barış umuduyla doluyor Ahmet Ağdere | 
| 
 Matematik Masa başı curcuması, Alır ömrü yara sürer. Tanjant, sinüs, kotantjanı, Emel eden sefa sürer. Maruf talih şu cebirin, Aldatmaz hiç dostluk sürer. Tık tık çalışan saatin, İbresini Hakk'a sürer, Kemalini, şaha sürer. Ahmet Ağdere | 
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:43 AM | 
	Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.