![]() |
***Esir Ettim***
Sen sevdamın sayfalarını kopardın Bense basıp geçtim üstüne. Bir anlık öfkeye yenilipte Neler neler yaşattın bize. Sen baktın şaşkın gözlerle bana Ben nefret ediyormuş gibi davrandım sana. Biliyorum bu defa koptu ipler Yok oldu,mutlu geçen maziler... Sen hayatından çıkardın beni, Ben esir ettim sana kendimi... |
***Evcilik Oyunu****
Yağan yağmurlarla,doldu,taştı gözleri Bir sevda yeminiydi,tüm özlemi. Yorgun bedeninde taşıdı,bir garip yüreği, -Sev beni! Sev beni! , Diye yalvarıp Yırtıyordu gökleri. Şarkılar bile anlamadı,onun halinden, Hep dertli söyleyip,ağlattılar derinden. Ne bir parça istedi gökten,yada güneşten Onun tek perişanlığı,yüce sevgisinde. Düştü düşecek derken,derdi biniverdi boynuna, Yandı yanacak derken,yığıldı son kez ocağına. Kan kustu sanki o gün yüreği bin bir yerinden, Sebeb oldu ölüm,onun telli duağına. Bir sevgisi vardı birde ölüm vardı hep aklında, Bir hayat hikayesi basıp geçtiğinde,dalına. -Varsın geçsin zaman,varsın geçsin! diyordu da Utana utana,sevilmek istiyordu,dualarında. Öyleki,sessiz çığlığı yırtmıştı gökkubbeyi, Çaresiz kanat çırpışı,hep beyhudeydi. Bir ömür değildi ki,istediği, Onun gözü hep,o oyundaki sevgideydi. Ne olurdu yapraklar sararmasaydı,baharda ne olurdu,sığınmasaydı çare diye taşlara. Kaderi bir kez olsun gülüp yüzüne Gözü kapanırken o an, kucak açıp mutluluğa kapansaydı son perde,evcilik oyununda. |
***Farkına Varmadan***
Gözlerinde eridiğim oluyor çoğu zaman Bakışlarında yok olduğu. Yoluna çıkan dikenim belki Farkına varmadan sevdin Belki gülüşüme aldandın Kör bir düğüm oldum kimbilir. gelecekte en güzel yıllarına Kimbilir yaşantına kara bir leke. Sevdanın üstünü örttüğü Görmezden geldiğin... Sen bilmeden daldın sevdama Tanımadan kandın bakışlarıma. bense sonn bildiğim bir masalcasına kapayıp gözlerimi Kurdum hayallerimi... Ve biliyorum bir gün Sende gideceksin hayatımdan. Tanıdığın güne lanet edip Bir şeylerden hesap soracaksın. bense boynumu büküp Susacağım. ve sonra yine susacağım... Tıpkı senin yaptığın gibi Ansızın bir gece de Çığlık çığlığa ağlayacağım. dedim ya gülüm Gözlerinde eridiğim oluyor çoğu zaman bakışlarında yok olduğum, Düşüncelerimde kaybolduğum. Seni seviyorum Seni çok seviyorum, Sensiz yaşayamam biliyorsun. Ama bir gerçek var ortada Ben bu masalın sonunu Galiba biliyorum... Çoktan hazırladım kendimi Ellerimde mendiller Gözyaşlarım tetikte bekler. Yüreğimde bir yangın Bir küçük alev yeter. ben ellerim açıkken kalmışım ardında Diz çökmüş Yalvarırcasına. -Gitme ne olur,dercesine Gözlerimde kanlı yaşlarım Dökülüp topraklara saçlarım. Alnım ayaklarında İçimde bin yangınla, -Gitme gitme ne olur dercesine... Takılıp kalmış kanatlarım Sevdamın aşılmaz duvarlarına. Sen yeni umutların peşindesin BENSE Bense aşkından ölmek üzereyim... |
***Geç Kaldım***
Geç kaldım farkındayım Biliyorum sen çoktan yol aldın. Elimde ayrılığın bileti Dizlerimin bağı çözülmü, Ben ardından çaresiz baktım. Sevdamın saati yine geç kaldı Ben sana hazırlanacağım derken, Bak seni eller aldı. |
***Gidiyorum***
Gün yaktı bağrımı,sevdamı basmak isterken, Küle çevirdi umutlarımı,çaldı yüreğimden. dokunamadım bu günde,uzaktanda olsa yüzüne Varamadım işte bu günde,hasretin son demine. Telefonumun her çalışında fırladı kalbim yerinden, Heyecandan öleceğim sandım,her defa titrerken. Herkes aradı beni,bir sen aramadın Sen var ya sen,içimde bir yara gibi kaldın. Gece gözlerini vermedi bana,bulutlarıyla kapattı, Seni güzel rüyalara,beni ise hüzünlere attı. Bilirsin,seni 'Yıldız gözlüm' diye severdim Bakarken uzun uzun gözlerine,erir biterdim. İçimde bir söz,yakıyor derinden derine yüreğimi Kimbilir ne derdin,duysaydın söyleyeceklerimi. Yalan oldu şimdi yaşadıklarımız,yaşayacaklarımız Hakkı varmıydı bilmem,bütün acıları yaşadı sevdamız. Kara güne baka baka,karardı dünyam,karardı yüzüm Kara bir denizde boğuldum,kara sularına gömüldüm. Sen seçimini yaptın,beni sevmiyor ve istemiyorsun Ve şimdi bande,senden uzaklaşmak adına,gidiyorum. |
***Gireceksin Rüyalarıma***
Biliyorum Bu gecde gireceksin rüyalarıma. Uzanıp tutmak isteyeceğim ellerini Tutacağım korkmadan, Sarılacağım boynuna. Sonra gezeceğiz tüm sahilleri uzun uzun... Sonra sevgi tepesinde soluklanacağız kalbimizin attığı yerde hayaller kuracağız. Aşkımızın kalbine bakıpta Sevdamızı bir de biz yazacağız. Sonra vakit akşam vakti olacak Ama hiç ayrılmayacağız Aynı yollarda yürüyeceğiz Aynı sokağa gireceğiz. ve aynı evin kapısında duacağız. Aynı anahtardan iki tane Biri senin biri bende... Ve uzanacağım kollarına Sevgi sıcaklarında uyuyacağım. Üşüdüğüm anlara inat Yanacağım. Uyuyup kalacağız sevdalarda Sonra ben uyanacağım. Yine her zamanki gibi Sen olmayacaksın yanımda. Ben bir kanepenin Düşemk üzere bir yerindeyim. Seninle bir rüya gördüm her zaman ki gibimasum uyanacağım. ve ben yastığımı Ters çevireceğim. Sende aynı rüyayı göresin diye. seni seviyorum |
***Gülmek İstemiyorum***
Ben bir zamanlar gülmeyi severdim Şimdi artık gülmeyi unuttum, Gülemiyorum. Bir kez sorsanız bana gülmeyi, Bir kez sorsanız bana sevmeyi Ydi iklim ötelerden,karlar yağdırmazsam Yedi iklim ötelerden rüzgar estirmezsem Öyle konuşun. Gözlerimle eritirim kutuplardaki buzları. Güneş bile kalbimden daha kızgın Daha eşsiz olamaz. Ben bir zamanlar gülmeyi severdim Şimdi ise gülmeyi unuttum Ve sen,beni kendine esir ettin Ben seni sevdim,sen beni ağlattın Gözyaşımda hep sitemi yaşattın. Şimdi ben Gülmek istemiyorum |
***Günah mı etmişim***
Gözlerimdi umutların yeşerdiği tek bahçe Kalbimdi seni görmek için heyecanla çarpan. Ellerimdi o hazin,o karanlık *******de Çaresiz ellerini arayan, ayaklarımdı sana gelmek için çırpınıpta Kelepcelere teslim olan. Oysa bir bir gerçekleşecekti hayallerimiz, Delice çırpınırken ümitlerimiz. nerden bilidim ki gün gelip Uğrunda yandığım garip hayallerimin Toz duman arasında kaybolacağını. Artık boynum bükük çıkmıyor sesim Bom boş uzaklara dalmış,gitmiş gözlerim. Karalardan kara yazılmış alın yazım Sarardı zavallı yüreğim,yaralıyım. Günahmı etmişim seni sevmekle Suçlandım mı senden sevgi beklemekle. Oysa Ağlayan gözlerimde yeşertmişti umutlarım Olmayacak derken,inanmıştım sana delikanlım. Günahmı etmişim seni sevmekle hani ellerim boş kalmayacaktı Böyle hazin *******de Hayallerim sitem etmeyecekti Karşı koyupta hislerime. Böyle derin acı izler bırakmayacaktı, Hiç kimseler kalbime. Oysa seni sevdim diye yıktılar Kurşun yağdırıp hayallerime. gel desen gelirdim senin uğrunda,senin ölüm çağrına. Ne istedinde ne vermedim sevgilim sana, Revamı bir haber bile vermezsin bana. Şimdi yalnız ve bir o kadarda sönüğüm Artık toprak kokusu kadar yakın ölüm. Dedim ya sana Günah mı etmişim seni sevmekle Günahkarmıyım,hakkım yokmu Suçlumu oldum yoksa senden biraz ilgi beklemekle... |
***Günaydın***
Günaydın günüm,penceremde aydınlığım Günaydın uyandığım sabahlarım da,yorgun acılarım. Ağaçlar,kuşlar ve bütün canlı ve cansız herşeye Günaydın dünyaya,günaydın hüznümün başlangıcına Yani sana... Daha kaç geceden böyle amansız fırlayacağım Sağanak yağmurlarımla. Uyanmak isteyip uyanamadığım Senle dolu rüyalarımdan. Nefret ediyorum diyorum seni hayatımdan silmeye çalışıyorum Ama yinede Sızlatıyor işte hayalin bedenimi, Yakıyor işte kalbimi. Çok mu bana,güzel bir geceden Bulutsuz uyanmak. Seni düşünmeden bir gün yaşamak Acıları sineye çekipte Hiç yaşamamış saymak. Haksızlık değil mi? Sen gülerken benim ağlamam. Sen kaldırabildin ama Bir türlü ben kaldıramam. Kolay değil ihanetini görmek,yaşamak Kolay değil yaralarımı sarmanı beklerken Aşkın kılıcıyla,yüreğime derin izler atmak. Ve taşımak omuzlarım da,ağır yükünü Sürünürken sevdam Kolay değil mutlu görünmek şakalar yapmak, Kan akacak gözlerden Gülücükler saçmak etrafa. Kolay değil güçlü görünmek Sevmiyorum diyebilmek. Ya hiç sevmedin beni Yada bir oyuncaktım ellerinde. Yinede günaydın Günaydın dünya. Günaydın yeni gün Günaydın canımı acıtsada sevdam. Gözyaşlarımı yağdıran bulut olsan da Günaydın sanada.... |
***Hayallerimle Yaşarım***
Aklıma düştün demek isterdim, Oysa aklımdan hiç çıkmadınki. Ne kadar kaçsam, Ne kadar uzaklaşmaya çalışsam, Senden kaçanda Seni görmek için çırpınan da benim. Sen içimdeki çığlıksın,korkulu *******imde, Sen yüzümdeki aksın,zoraki yaşadığım günlerde. Ne teninin sıcaklığı gider tenimden Nede terinin kokusu,burnumdan. Daha gözlerim bile gözlerinden ayrılmadı, Ellerin ellerimi hiç bırakmadı. Uzanıp yattığım dizlerinden kalkmadım Saçlarımı senden başkaları okşamadı. Sen gitmedin hiç uzaklaşmadın benden, Aşkınla dolu dizgin sevdin beni yürekten. Ne,zaman girdi yollarımıza Ne yollar girdi aramıza. Rüzgar estikçe dalgalandı uçuştu saçların Seviyorum derken sen,kızardı yine yanakların. Alışamadın hala,ne zaman öpsem Titredi,ürkekliğinden dizlerin,bacakların. kalbinin atışlarını hala duyarım, Duyarım ne zaman sana sokulsam. terlersin yine konuşurken, Bana ayrılık korkularını anlatırken. hayallerimiz yıldızlar kadar parlak, Ayrılıksa,bir o kadar uzak. Bir zamanımız kaldı,bekle dediğin Ve benimde beklemeye yemin ettiğim. Şimdi ise aşkım derken korkup sakındığım, Sevdamın karanlığında kaldığım. Senin hissetmediğin kadar yalnızım O yüzden, Hayallerimle yaşarım. Mutlu olur,kendimi oyalarım. Çünki sen bilmediğim mevsimlere daldın, Seni seviyorum dediğim anlarımda kaldın... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:24 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.