![]() |
Başarmak
Başarmak Herkesin Elindedir Önemli olan O eli Çok iyi Kullanmaktır |
Başka Birileri
Birlikte Olsakta Birbirimize Yaklaşamıyorsak Eskisi gibi Sarılıp Öpüşemiyorsak Ve İkimiz de Ayrı ayrı Şakılar Dinliyorsak Araya Mutlaka Başka birileri Girmiştir |
Başlangıça Dönmek
Herşey Başlangıça Dönecek gibi Geliyor bana Bu Dünyada Kanımca |
Bataklık Çiçeği
Bataklıkta doğdu Bataklıkta büyüdü O kadar Güzeldi ki Bataklık çiçeği Keşke Orada ölseydi |
Bazı İnsanlar 1
Bazı insanlar, Kendilerine ait olan Hiçbir şeyi Özlemezler... Onların Özlem duydukları Şeyler Sadece Sahip olamadıklarıdır... Bazı insanlarsa, Yanıbaşında Olanları bile Sürekli özlerler... Onlarda Onları kaybetmemek Korkusuyla... |
Bazı İnsanlar 2
Bazı insanlar Yazmak Bazıları da Yazılmak için Yaratılmışlardır Dünyada |
Bebekler Gibi
Ben, Bebekler gibi Hiç ağlamadım Yaşantım boyunca... Ama hep Onlar için kahroldum... Bu yüzden isyan ettim ya Dünyaya... |
Beklemek
Birbirlerini Seviyorlardı Neredeyse Evleniyorlardı Tam o sırada Kız hamile kalınca Her iki aile de Dışladı onları Şimdi Nur topu gibi Bir kızları var Ama halen Evlenmeyi bekliyorlar İzin çıkarsa Eğer... |
Ben Hep En Güzeli Aradım
Ben hep En güzeli aradım Doğduğum günden beri Ve herşeyi Onunla paylaşmak istedim Bestelerimi Şiirlerimi Çizgilerimi Öykülerimi Senaryolarımı Ve de Sonsuz fantazilerimi Tüm kalbimle Sonunda onu buldum Ya Ne mutlu bana |
Ben Yaşıyorum O Halde
Görüyorum Duyuyorum Yürüyorum Hissediyorum Yazıyorum Söylüyorum Seviyorum Ben O halde Halen Yaşıyorum |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:50 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.